מחיר למשתכן חרדים לנווה שמיר

האברך ממיר

משתמש מקצוען
2' דברתי עם בעל מלאכה שיש לו ידע בענין המטבחים והוא אמר לי ברגע שיש אפילו ברז 1' אבל העיקר שיש תשתית תמיד - אפשר להוסיף עוד ברז בצורה יפה בלי לשנות ובלי לשבור דברים רצינים שאח"כ א"א לתקנן. תמיד יש פיתרון לכל דבר כמובן ע"י אנשים מקצוענים שמתמחים בנושא. וזה עולה מינימום כסף כל התיקונים הללו לכן אולי כן כדאי לקחת את המטבח של החברה. { מטבח 3' מטר נראה מידי קטן }.
כמובן שאפשר בלי לשבור דברים רציניים. אבל תעשה חישוב מבחינת עלויות. להוסיף כיור, מדובר באלפיים ש"ח. לשבור את השיש בשביל לשים עוד כיור, יעלה עוד כסף, להזיז את הכיור הראשון, כי הקבלן יתקין אותו האמצע השיש, ולא באמצע החלבי או הבשרי, אינסטלציה, אתה מגיע לעוד כמה אלפי שקלים, וכל זה על מטבח בסיסי, שלא כולל ארונות עליונים.
אז גם אם מדובר בקבלן מאוד איכותי, עדיין צריך לשקול את העניין.

tifooshit

משתמש צעיר
צילום מקצועי
1' כן כן גם אני מצטרף לזה שנמדר מאוד מרובעים ומקובעים. אבל הוא הנותנת שהאיכות בניה שלהם כידוע אחת מהטובים בענף הבניה בעולם, בלי פשרות ובלי טריקים ושטיקים. 2' דברתי עם בעל מלאכה שיש לו ידע בענין המטבחים והוא אמר לי ברגע שיש אפילו ברז 1' אבל העיקר שיש תשתית תמיד - אפשר להוסיף עוד ברז בצורה יפה בלי לשנות ובלי לשבור דברים רצינים שאח"כ א"א לתקנן. תמיד יש פיתרון לכל דבר כמובן ע"י אנשים מקצוענים שמתמחים בנושא. וזה עולה מינימום כסף כל התיקונים הללו לכן אולי כן כדאי לקחת את המטבח של החברה. { מטבח 3' מטר נראה מידי קטן }.
זה לא קשור למרובעים. בחוזים של מחיר למשתכן אין אפשרות לקונה לשנות כלום עד לאחר קבלת הדירה. הייתה על זה אפילו עתירה לבית המשפט, ובית המשפט קבע כי לא ניתן. אין לקונים אפילו רישום של הערת אזהרה לטובתם בניגוד לרכישה רגילה...

האברך ממיר

משתמש מקצוען
לא נראה לי שקבוצת הזוכים רלוונטית לעניין. אם הטיעון של הקבלן שחוקית לא ניתן להוסיף על המפרט של מחיר למשתכן, אז אין מה להתנהל מולו.
כן אפשר לנסות לארגן קבוצת רכישה בחברה שבונה מטבחים.
האם יש מישהו שמוכן לקחת את הפרוייקט הזה, ויש לו כישורי משא ומתן?

ברוס

משתמש פעיל
כמובן שאפשר בלי לשבור דברים רציניים. אבל תעשה חישוב מבחינת עלויות. להוסיף כיור, מדובר באלפיים ש"ח. לשבור את השיש בשביל לשים עוד כיור, יעלה עוד כסף, להזיז את הכיור הראשון, כי הקבלן יתקין אותו האמצע השיש, ולא באמצע החלבי או הבשרי, אינסטלציה, אתה מגיע לעוד כמה אלפי שקלים, וכל זה על מטבח בסיסי, שלא כולל ארונות עליונים.
אז גם אם מדובר בקבלן מאוד איכותי, עדיין צריך לשקול את העניין.
לא התכונתי להוסיף עוד כיור { שאז הינך צודק ! } אלא התכונתי שאפשר לפצל מהתשתית למטה בארון חיבור ל 2' ברזים לכיור המפוצל שהקבלן נותן. ובפרט אם הכיור יוצא מהשיש [ כמו שנראה מהתמונה ] ולא מהקיר הרבה יותר קל בענין לפצלו ל 2' ברזים לבטל את הברז האמצעי של הקבלן ולעשות 2' חורים מקצועים ואסתתים בשיש מעל 2' הכיורים ומשם להתקין ברזים לכל כיור בנפרד . עכ"פ ימים יגידו ובכל מקרה א"א לעשות שום דבר לפני טופס 4'

ברוס

משתמש פעיל
אבל אם רוצים לוותר ולהזדכות, צריך לעשות את זה בבחירת מטבח.
צודק --- אך צריך להחליט ב 45' דקות האם אתה לוקח מטבח של הקבלן, או לוקח רק את הזיכוי כספי ושאתה מזמין מטבח פרטי. ואם בסוף אין שום דבר [ מה שנכון להרגע. ] אז נשארים קרח וקרח מכאן עם עוד הוצאות עתידיות.

שלום לכולם!
בהחלט דיון ער וענייני , אני מגיב רק כעת כי יצאתי לחופש קצרצר.. עמכם הסליחה.

לגבי ביטול / שדרוג המטבח
יש כאלה שהשאירו את המטבח של הקבלן, יש ששדרגו אותו באותה החברה שהקבלן נותן (-ישנם קבלנים שלא נתנו אופציה לשדרוג) ויש רבים שביטלו את המטבח וירכשו חדש כפי רצונם ותכנונם.

יש מעלה במטבח של הקבלן - זה בלי להתקשקש, להיכנס לדירה וזהו. ומבלי להוסיף עוד כסף. וכשמבטלים צריך להמתין עוד כמה ימים לאחר האכלוס.

המעלה בביטול והזדכות מהקבלן היא - אתה קונה לעצמך מטבח כפי שאתה אוהב לפי הצורך שלך. ובס"ה זה נכס לחיים. וגם אם זה להשקעה ולא מתכוונים לגור בה שווה לפעמים להשקיע עוד קצת ולקבל מטבח מושלם לשנים טובות.
אבל צריך להמתין עוד קצת.

ובהחלט יש צדדים לכאן ולכאן - כל אחד כפי ראות עיניו.

הקבלנים נותנים ממש את המינימום וחלקם לא מאפשרים אפי' לשדרג.
ומבדיקה אישית שאני עשית בשביל הדירה שלי השדרוג היה יוצא לי כמו 'לאטע'ס' על מטבח קיים. (בפרט לאלו שמתכננים לשנות או להרחיב את המטבח קצת לדוגמה ע"ח חדר המסתור כביסה וכד') ולכן אני אישית החלטתי לבטל ולהזדכות מהקבלן ולרכוש משהו טוב וזול ולא ע"י הקבלן.

ובשביל אלו שרוצים טיפהל'ה לשדרג למטבח נחמד יותר או הרבה יותר ריכזנו כבר קבוצה גדולה של רוכשים שמעוניינים לשדרג ולהוזיל משמעותית את עלות המטבח כך שיהיה שווה להזדכות ולעשות מטבח לבד.
לקחנו הצעות מכמה מקומות.
גם נעזרנו בנסיון של הקבוצה ברמה ד' ואף הביאו לנו את ההצעה הטובה שהם קיבלו ועליה התחלנו מו"מ לשפר עוד קצת את ההצעה.

ולכל מי שמעוניין - גם מפרויקטים אחרים בשאר הארץ נשמח לצרף ולקחת יחד את ההצעה הטובה ביותר.
לפרטים בקובץ המצורף -

קבצים מצורפים

• מטבח.pdf
    KB 63.4 · צפיות: 92
שלום לכולם!
בהחלט דיון ער וענייני , אני מגיב רק כעת כי יצאתי לחופש קצרצר.. עמכם הסליחה.

לגבי ביטול / שדרוג המטבח
יש כאלה שהשאירו את המטבח של הקבלן, יש ששדרגו אותו באותה החברה שהקבלן נותן (-ישנם קבלנים שלא נתנו אופציה לשדרוג) ויש רבים שביטלו את המטבח וירכשו חדש כפי רצונם ותכנונם.

יש מעלה במטבח של הקבלן - זה בלי להתקשקש, להיכנס לדירה וזהו. ומבלי להוסיף עוד כסף. וכשמבטלים צריך להמתין עוד כמה ימים לאחר האכלוס.

המעלה בביטול והזדכות מהקבלן היא - אתה קונה לעצמך מטבח כפי שאתה אוהב לפי הצורך שלך. ובס"ה זה נכס לחיים. וגם אם זה להשקעה ולא מתכוונים לגור בה שווה לפעמים להשקיע עוד קצת ולקבל מטבח מושלם לשנים טובות.
אבל צריך להמתין עוד קצת.

ובהחלט יש צדדים לכאן ולכאן - כל אחד כפי ראות עיניו.

הקבלנים נותנים ממש את המינימום וחלקם לא מאפשרים אפי' לשדרג.
ומבדיקה אישית שאני עשית בשביל הדירה שלי השדרוג היה יוצא לי כמו 'לאטע'ס' על מטבח קיים. (בפרט לאלו שמתכננים לשנות או להרחיב את המטבח קצת לדוגמה ע"ח חדר המסתור כביסה וכד') ולכן אני אישית החלטתי לבטל ולהזדכות מהקבלן ולרכוש משהו טוב וזול ולא ע"י הקבלן.

ובשביל אלו שרוצים טיפהל'ה לשדרג למטבח נחמד יותר או הרבה יותר ריכזנו כבר קבוצה גדולה של רוכשים שמעוניינים לשדרג ולהוזיל משמעותית את עלות המטבח כך שיהיה שווה להזדכות ולעשות מטבח לבד.
לקחנו הצעות מכמה מקומות.
גם נעזרנו בנסיון של הקבוצה ברמה ד' ואף הביאו לנו את ההצעה הטובה שהם קיבלו ועליה התחלנו מו"מ לשפר עוד קצת את ההצעה.

ולכל מי שמעוניין - גם מפרויקטים אחרים בשאר הארץ נשמח לצרף ולקחת יחד את ההצעה הטובה ביותר.
לפרטים בקובץ המצורף -
ההצטרפות בשלב זה היא לא סופית וללא התחייבות לרכישה
אלא בשביל שדבר ראשון נראה כמה מעוניינים לרכוש מטבח ונוכל לתמחר עם חברות ולהביא הצעה טובה יותר.

האברך ממיר

משתמש מקצוען
צודק --- אך צריך להחליט ב 45' דקות האם אתה לוקח מטבח של הקבלן, או לוקח רק את הזיכוי כספי ושאתה מזמין מטבח פרטי. ואם בסוף אין שום דבר [ מה שנכון להרגע. ] אז נשארים קרח וקרח מכאן עם עוד הוצאות עתידיות.
נו...
לכן אנחנו מקיימים עכשיו כזה דיון פורה בעניין, אלא מה, שנחכה ל-45 דקות שהזכרת?!
ואם לא עכשיו אימתי???

האברך ממיר

משתמש מקצוען

אבל צריך להמתין עוד קצת.
הנושא הוא לא רק שיש אפשרות לכל אחד לקנות מטבח כפי שהוא אוהב.
הבעיה היא, שאם הקבלן נותן מטבח שהוא לא מותאם לצרכי המטבח הכשר מבחינה הלכתית, האפשרות לשדרג היא כמו שאומרת קבוצת הזוכים "לאטעס", ובמטבח כזה בהחלט אי אפשר להכין "לאטקעס", ואף יותר מכך.
אכן, איננו מעוניינים כלל להתקשקש, ובוודאי לא לשפוך כספים מיותרים, אבל במצב הנוכחי, שהשדרוגים הנצרכים לענייני כשרות בכל מקרה יעלו כמה אלפי שקלים, וישנה אפשרות, ע"י משא ומתן עם חברות מטבחים, להשיג הצעת מחיר זולה עבור מטבח פשוט וסטנדרטי, אזי מדובר בהפרש של אלפי שקלים בודדים, ששווה לכל אחד לשלם אותם.
תודה רבה לבוצת הזוכים שמשקיעה מאמצים מרובים לרווחת כלל הרוכשים.
יישר כוחכם!!

נערך לאחרונה ב:
הנושא הוא לא רק שיש אפשרות לכל אחד לקנות מטבח כפי שהוא אוהב.
הבעיה היא, שאם הקבלן נותן מטבח שהוא לא מותאם לצרכי המטבח הכשר מבחינה הלכתית, האפשרות לשדרג היא כמו שאומרת קבוצת הזוכים "לאטעס", ובמטבח כזה בהחלט אי אפשר להכין "לאטקעס", ואף יותר מכך.
אכן, איננו מעוניינים כלל להתקשקש, ובוודאי לא לשפוך כספים מיותרים, אבל במצב הנוכחי, שהשדרוגים הנצרכים לענייני כשרות בכל מקרה יעלו כמה אלפי שקלים, וישנה אפשרות, ע"י משא ומתן עם חברות מטבחים, להשיג הצעת מחיר זולה עבור מטבח פשוט וסטנדרטי, אזי מדובר בהפרש של אלפי שקלים בודדים, ששווה לכל אחד לשלם אותם.
תודה רבה לבוצת הזוכים שמשקיעה מאמצים מרובים לרווחת כלל הרוכשים.
יישר כוחכם!!
בהחלט.
תודה על ההומור הבריא וישר כח על החיזוק

ירוחם דנציגר

משתמש חדש
אני מוזמן לבחור ביום רביעי השבוע ואני הולך לכאורה לא להזמין אצלם מטבח, מאוד אשמח להשתתף בקניה המרוכזת
בענין שאר הדברים (כיורים קרמיקות דלתות וכדו' )שנותנים לבחור, האם אפשר לראות דוגמאות לפני מועד הבחירה כדי שנוכל להתרשם מקודם?

אני מוזמן לבחור ביום רביעי השבוע ואני הולך לכאורה לא להזמין אצלם מטבח, מאוד אשמח להשתתף בקניה המרוכזת
בענין שאר הדברים (כיורים קרמיקות דלתות וכדו' )שנותנים לבחור, האם אפשר לראות דוגמאות לפני מועד הבחירה כדי שנוכל להתרשם מקודם?
כרגע דרך מייל הקבוצה

האברך ממיר

משתמש מקצוען
הבעיה הוא אל תשכחו ! שלחלק כבר מהזוכים כבר קראו להם בהמוניהם. וכבר עבר להם הזמן.
וכבר אמר התנא "מעוות לא יוכל לתקון" ו"את הנעשה אין להשיב"
ואיזהו חכם הרואה את הנולד, והחכם עיניו בראשו!

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  58  פעמים

לוח מודעות

למעלה