מחיר למשתכן חרדים לנווה שמיר

ברוס

משתמש פעיל
מה עשיתם בעניין , אתם לא עושים 2 כיורים?
בענין הכיורים- כעת דברתי עם נמדר הם אומרים לי שהם נותנים כיור מפוצל (שרוב הציבור החרדי אינו משתשמש בהם)
ואפשר לא לקחת כלל מטבח ולהזדכות בכסף,
ואולי באמת שראש הקבוצה יתנהל מולם ע"י החתמה כל הזוכים שם ואולי יהיה משהו מזה בס"ד
מצו"ב תמונה של כיור מפוצל
צפה בקובץ המצורף 705447
כוונתי בענין ההלכתי היה לכיור הזה. זה נותנים בנמדר בימים אלו. לכל אחד נותנים אפשרות לשני כיורים אך כיורים מפוצלים כמו כאן בתמונה.--- ויש כזה או מנירוסטה , או מחרסינה כמו כאן בתמונה. שני ויש כאן בעיות 1' שאין הפרדה לגובה בין 2' הכיורים שזה הכרחי להלכה. { נ.ב. -- אפשר אח"כ להדביק בדבק מיוחד חתיכת שיש { שתואמת לצבע } מעל 2' הכיורים. } בעיה 2' שבנירוסטה [ למבינים בלבד ... ] הבליעות החמים עוברים מאחד לשני במהירות אפילו שאפשר להכשירו במים רותחים משא"כ בנירוסטה. ולשאלת הרב שלי הוא אמר לי שאכן יותר טוב לכתחילה מחרסינה שבזה הבליעות לא עוברים מהר ועדיף גם שאשתמש רק בפושרין. [ כמובן שזה רק הצעת דברים וכל אחד יעשה איך שהוא מבין. ] בעיה 3' שיש רק ברז 1' כמו שיש בתמונה וזה גם לא "גלאט כשר" להלכה -- " ושמעתי שאפשר אח"כ לקנות מפצל ברזים משהו יפה שיוצא מבאמצע וכך יש לכל כיור ברז חם וקר בפני עצמו - "אם משהו יודע מכזה דבר שיגיד את זה כאן. אבל אחרי הכול ניתן תמיד להסתדר "לכל בעיה יש פיתרון" כי זיכוי על כל המטבח נותנים רק 5,500 ש"ח בלבד וכל מי שיודע יודע שמטבח חדש וטוב ומה שצריך מתחיל רק מ- 50,000 ש"ח. ולא לכולם בפרט בתקופה הזו של משכנתא וכניסה לדירה חדשה יש את "המענק המיותר" למטבח חדש. ע"כ כדאי לחשוב טוב אם מבטלים. וסתם כך כל הדברים והמוצרים הם דברים בהחלט איכותים וטובים וכדאי לקחתם.

אידישע מאמע

משתמש מקצוען
כדאי לכם לבדוק את זה
@מירי גרינולד אני עשיתי מטבח ממש חסכוני- מטבח קבלן-
הזמנתי ישירות מהמפעל
קיבלתי מטבח סנדוויץ הכל טריקה שקטה-
שיש נתנו לי לבחור קיסר לבן עם קצת נצנצים כסף/אפור או גרניט
האורך הוא 3 מטר אבל מחולק ממש טוב (למעלה יש לי 3 מדפים בגובה...)
שילמתי על המטבח הזה 5,500 כולל התקנה-
מקווה שגם עוד כמה שנים אני עדיין יחשוב שעשיתי את עסקת חיי
בנתיים ממש נהנית... ;)
צפה בקובץ המצורף 695336

כתום צהוב לבן

משתמש מקצוען
אני גם רוצה לדעת שנעמוד בתקציב
גם ככה דירת שלוש חדרים עלתה לי יותר ממליון
אני מבקש לא להתבכיין, ההיפך, קנית דירה במליון - אז אתה מליונר, כולנו באותה סירה, גם משכנתא של 5000 פלוס, וגם שכירות של 4000, וברגע שמשלמים כל כך הרבה על דיור לבד, הרי שמן השמים נשפע ברכת מרום והבורא מתקצב את הכל, מתוך נסיון..............
פשוט, לא שאני במדרגה כזו גבוהה באמונה, אלא, כי אין לנו (נפגעי הדיור) ברירה אחרת, (לעומת הורינו שקנו דירות בפרוטות, ואחינו שהתחתנו לפני 10 שנים שמתאוננים על הוצאות מרובות של 700 שקל משכנתא, אוי נעבעך............

האברך ממיר

משתמש מקצוען
כי זיכוי על כל המטבח נותנים רק 5,500 ש"ח בלבד וכל מי שיודע יודע שמטבח חדש וטוב ומה שצריך מתחיל רק מ- 50,000 ש"ח. ולא לכולם בפרט בתקופה הזו של משכנתא וכניסה לדירה חדשה יש את "המענק המיותר" למטבח חדש. ע"כ כדאי לחשוב טוב אם מבטלים. וסתם כך כל הדברים והמוצרים הם דברים בהחלט איכותים וטובים וכדאי לקחתם.
לכן הבאתי את הצעת המחיר שהשיגו בקבוצת רכישה ברמה ד', שזה היה 14,900 ש"ח, והם נותנים 10 מטר ארונות, שזה כנראה 5 מטר עליונים, כי השיש שם הוא רק 5 מטר, ויש שם 5 דגמים שיש לבחירה, כך שבכל מקרה זה שדרוג מההצעה של הקבלן, וזה כולל גם 2 כיורים. כך שאם נוכל להתארגן ולהשיג את המחיר גם בשבילנו, זה שווה בדיקה.

ברוס

משתמש פעיל
כוונתי בענין ההלכתי היה לכיור הזה. זה נותנים בנמדר בימים אלו. לכל אחד נותנים אפשרות לשני כיורים אך כיורים מפוצלים כמו כאן בתמונה.--- ויש כזה או מנירוסטה , או מחרסינה כמו כאן בתמונה. שני ויש כאן בעיות 1' שאין הפרדה לגובה בין 2' הכיורים שזה הכרחי להלכה. { נ.ב. -- אפשר אח"כ להדביק בדבק מיוחד חתיכת שיש { שתואמת לצבע } מעל 2' הכיורים. } בעיה 2' שבנירוסטה [ למבינים בלבד ... ] הבליעות החמים עוברים מאחד לשני במהירות אפילו שאפשר להכשירו במים רותחים משא"כ בנירוסטה. ולשאלת הרב שלי הוא אמר לי שאכן יותר טוב לכתחילה מחרסינה שבזה הבליעות לא עוברים מהר ועדיף גם שאשתמש רק בפושרין. [ כמובן שזה רק הצעת דברים וכל אחד יעשה איך שהוא מבין. ] בעיה 3' שיש רק ברז 1' כמו שיש בתמונה וזה גם לא "גלאט כשר" להלכה -- " ושמעתי שאפשר אח"כ לקנות מפצל ברזים משהו יפה שיוצא מבאמצע וכך יש לכל כיור ברז חם וקר בפני עצמו - "אם משהו יודע מכזה דבר שיגיד את זה כאן. אבל אחרי הכול ניתן תמיד להסתדר "לכל בעיה יש פיתרון" כי זיכוי על כל המטבח נותנים רק 5,500 ש"ח בלבד וכל מי שיודע יודע שמטבח חדש וטוב ומה שצריך מתחיל רק מ- 50,000 ש"ח. ולא לכולם בפרט בתקופה הזו של משכנתא וכניסה לדירה חדשה יש את "המענק המיותר" למטבח חדש. ע"כ כדאי לחשוב טוב אם מבטלים. וסתם כך כל הדברים והמוצרים הם דברים בהחלט איכותים וטובים וכדאי לקחתם.
כדאי לעין את ההלכות שמובא בספר " הכשרות המטבח והמאכלים " בענינים אלו של הכיורים.

קבצים מצורפים

• להלכה 2'.pdf
    KB 483.9 · צפיות: 30
  • להלכה..pdf
    KB 490.5 · צפיות: 48

ברוס

משתמש פעיל
לתועלת הרבים צרפתי פה גם תמונה שצולם ביום רביעי { עקב } השבוע מהפרויקט של נמדר { 490 } הסבר : הקרש שעליו כתוב 20 זה בנין 4' ואוחזים לקראת היציקה של קומה 0' . הבנין יותר לצד שמאל הם בנינים 1-2 ניתן לראות שמינוס 1' כבר מצופה בציפוי חוץ וכבר אוחזים בבנית הדירות של קומה 0' { הקומה המגבילה לרחוב העונות מלמעלה.
IMG_4794.JPG

מיריומה

משתמש מקצוען
אנחנו בעץ השקד והסתפקנו האם שווה לקחת את המטבח ואח"כ לשפץ אותו או לקבל זיכוי, וכולם אמרו שאם אתם רוצים קצת לשנות אז שווה לקחת זיכוי, וגם שמענו אח"כ שהרבה עשו כך

האברך ממיר

משתמש מקצוען
אני מכיר מישהו ברמה ד' שהוא גם נתן כיור אחד (למרות שמדובר בשכונה חרדית), והוא פשוט שילם לקבלן על כיור נוסף.
האם יש כאן מישהו בנמדר שביקש להוסיף כיור ולא נתנו לו?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:

ברכת מרום

משתמש מקצוען
הבעיה שנמדר מאוד מרובעים הם אומרים שאסור להם לפי החוק לתת יותר ממה שבמפרט

האברך ממיר

משתמש מקצוען
ביררתי את העניין אצל מישהו ברמה ד' שקיבל כיור אחד מהקבלן, שזה אגב המפרט גם אצל קבלנים שבונים למגזר חרדי, שכשלחו אותו לבחור שיש אצל החברה המתקינה, הוא שילם לחברה-לא לקבלן, על כיור נוסף, 2500 ש"ח, אבל בשביל החיבור לביוב, הוא יצטרך לשלם לאינסטלטור שיעשה לו חיבור מתחת לארונות לניקוז של הכיור הראשון, וזה יעלה לו עוד כ-1500 ש"ח. אני חושב שבמצב הזה כבר עדיף לבטל את כל המטבח, ולעשות לבד בקבוצת רכישה, כי קבלו גם ארונות עליונים, שהעלות שלהם אם עושים לבד זה הערך עוד כ-5000 ש"ח (מהשערה, לא מידיעה). רק שלא בטוח שנצליח לקבל הצעה זולה כמו שהיה ברמה ד'.

אידישע מאמע

משתמש מקצוען
הבאתי לכם קודם את זה (פורסם באשכול על מטבחים https://www.prog.co.il/goto/post?id=8005749)
@מירי גרינולד אני עשיתי מטבח ממש חסכוני- מטבח קבלן-
הזמנתי ישירות מהמפעל
קיבלתי מטבח סנדוויץ הכל טריקה שקטה-
שיש נתנו לי לבחור קיסר לבן עם קצת נצנצים כסף/אפור או גרניט
האורך הוא 3 מטר אבל מחולק ממש טוב (למעלה יש לי 3 מדפים בגובה...)
שילמתי על המטבח הזה 5,500 כולל התקנה-
מקווה שגם עוד כמה שנים אני עדיין יחשוב שעשיתי את עסקת חיי
בנתיים ממש נהנית... ;)
IMG_20200717_172604-1.jpg

ברוס

משתמש פעיל
הבעיה שנמדר מאוד מרובעים הם אומרים שאסור להם לפי החוק לתת יותר ממה שבמפרט
1' כן כן גם אני מצטרף לזה שנמדר מאוד מרובעים ומקובעים. אבל הוא הנותנת שהאיכות בניה שלהם כידוע אחת מהטובים בענף הבניה בעולם, בלי פשרות ובלי טריקים ושטיקים. 2' דברתי עם בעל מלאכה שיש לו ידע בענין המטבחים והוא אמר לי ברגע שיש אפילו ברז 1' אבל העיקר שיש תשתית תמיד - אפשר להוסיף עוד ברז בצורה יפה בלי לשנות ובלי לשבור דברים רצינים שאח"כ א"א לתקנן. תמיד יש פיתרון לכל דבר כמובן ע"י אנשים מקצוענים שמתמחים בנושא. וזה עולה מינימום כסף כל התיקונים הללו לכן אולי כן כדאי לקחת את המטבח של החברה. { מטבח 3' מטר נראה מידי קטן }.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  57  פעמים

לוח מודעות

למעלה