מחיר למשתכן חרדים לנווה שמיר

ברוס

משתמש פעיל
האם מישהו יודע מה הכתובת של מיקום בחירת הדברים בבית שמש באחוזת נמדר 490
כנראה רחוב אלול 1' בית שמש. [ או רח' העונות 1' בית שמש ] . על כל פנים זה מיד בכניסה לרמה ה' מהכניסה הראשית בצד שמאל בצד של נמדר.

האברך ממיר

משתמש מקצוען
אם זה במשרד המכירות באתר, זה נמצא ברחוב העונות, כשנכנסים מכיוון רח הירקון, זה בצד שמאל של הכביש.
למגיעים מכיוון כביש 10, זה הפניה הראשונה שמאלה ברחוב הירקון.
למגיעים מכיוון רמה א' וג', הפניה האחרונה ימינה ברחוב הירקון לפני כביש 10, פניה אחת אחרי רחוב אליהו הנביא.

נערך לאחרונה ב:

האברך ממיר

משתמש מקצוען
אני עדיין לא קיבלתי שום פניה.
כנראה זה לפי קצב הבניה.
אני בבניין 6, ויחסית זה מתקדם לאט משאר הבניינים.

ירוחם דנציגר

משתמש חדש
אני הייתי שם היום ובחרתי את הדברים ללא מטבח
מדהים לראות מקרוב את התקדמות הבניה עבדו שם (מה שאני ראיתי) עשרות פועלים במתחם של נמד"ר
וממול בעיר דוד כבר ממש בשלב סיום השלד
חסדי השם
תכלית הנציגה שם אמרה לי ש90% מהמכירות בשוק החופשי זה ציבור הדת"ל וחילוני, מה אומרים האם הם עדיין משקרים לציבור או שזה האמת?

המוצלחת

משתמש פעיל
מוזיקה ונגינה

האברך ממיר

משתמש מקצוען
מעניין-כי בפרויקטים אחרים שמעתי אחרת..
אולי זה תלוי מי משווק עבורם את הדירות?
@קבוצת זוכים רמה ה'

דווקא את פרוייקט אחוזת נמדר משווקת חברת סן חן שהיא בבעלות חרדית.

להלן ציטוט מהודעת קבוצת הזוכים מלפני מספר שבועות:

490 ו 491 - (נמדר) 2 הפרויקטים מתקדמים במהירות ונבנים בשיטת 'ברנוביץ' (-בניה בשיטה מהירה - בונים באתר את הקירות בתוך תבנית מסוימת בגודל של קיר שלם ובתוכו כבר משלימים את היסוד + הבידוד + החלון + הציפוי ויוצקים אותו בשלמות).
מנהלת השיווק (חרדית) הודיעה שמתקדמים במרץ ואף נבנים בסמיכות בתי כנסת ומקווה שיושלמו כבר באכלוס הראשון, ואף מארגנים רכישות מרוכזות מקהל אברכים בני תורה מרמה א' בליווי הרב של השכונה.

מרחבית

משתמש מקצוען
אם יש בנווה שמיר דירות שמשתלם לרכוש אותן בשוק החופשי?
דירות איכותיות, מחיר סביר, שלב מתקדם בבניה, סביבה טובה.
אשמח לכל מידע.

ברוס

משתמש פעיל
היכן אפשר לראות מודעות פרסום על מכירת דירות { בשוק החופשי } בנווה שמיר ? מדוע זה לא מופיע בשום עיתון חרדי ?

ירמי וולדמן

מתווך דירות ונכסים
מנהל
מנוי פרימיום
יקר מאוד שם

האברך ממיר

משתמש מקצוען
אם יש בנווה שמיר דירות שמשתלם לרכוש אותן בשוק החופשי?
דירות איכותיות, מחיר סביר, שלב מתקדם בבניה, סביבה טובה.
אשמח לכל מידע.

ירמי וולדמן

מתווך דירות ונכסים
מנהל
מנוי פרימיום

האברך ממיר

משתמש מקצוען
היכן אפשר לראות מודעות פרסום על מכירת דירות { בשוק החופשי } בנווה שמיר ? מדוע זה לא מופיע בשום עיתון חרדי ?
לפני שנה וכמה חדשים, פורסם בעיתון חדש, וכן בכמה מקומונים בבית שמש על הפרוייקט של נמדר, אבל לא תחת השם שלהם, אלא רק המספר של החברה המשווקת.
צויין שזה בנווה שמיר, והבניה מיועדת לציבור החרדי. לאחר כמה שבועות זה נפסק. השמועות הן, שהעירייה דרשה בתוקף ממכל הקבלנים שלא לפרסם בעיתונות חרדית, ובאיומים שיתקעו את הבניה. שמעתי מחבר שזכה בשכונה ודיבר עם אחד הקבלנים.

ירמי וולדמן

מתווך דירות ונכסים
מנהל
מנוי פרימיום
לפני שנה וכמה חדשים, פורסם בעיתון חדש, וכן בכמה מקומונים בבית שמש על הפרוייקט של נמדר, אבל לא תחת השם שלהם, אלא רק המספר של החברה המשווקת.
צויין שזה בנווה שמיר, והבניה מיועדת לציבור החרדי. לאחר כמה שבועות זה נפסק. השמועות הן, שהעירייה דרשה בתוקף ממכל הקבלנים שלא לפרסם בעיתונות חרדית, ובאיומים שיתקעו את הבניה. שמעתי מחבר שזכה בשכונה ודיבר עם אחד הקבלנים.
צודק

ירמי וולדמן

מתווך דירות ונכסים
מנהל
מנוי פרימיום

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  58  פעמים

לוח מודעות

למעלה