מחיר למשתכן חרדים לנווה שמיר

מרנדרת

משתמש מקצוען
בימים אלו קוראים לזוכים בנמדר 490 - 491 לבחור לדירות ריצוף שישים וכלים סניטרים וכו'. הבניה שם מתקדמת מאוד יפה ומהיר כעת אוחזים שם בבנית הדירות של קומה 0' הקומה המגבילה לרח' העונות. וכמו"כ שמים בד בבד ציפוי חוץ על הבנין. כן על קומות מינוס 1 -2 אפשר לראות מכיון רחוב אלול את הציפוי חוץ. כשאנו בחרנו שם היום היינו 3' זוכים יחדיו וכולנו הינו ב"ה חרדים ממשפחות אנ"ש ובני ספרד. לשאלתנו מתי יהיה מסירת מפתחות הם אמרו שהם מאוד מקוים לתת כבר מוכן ומזומן ב- 1' לינואר 2022. - שזה בערך חנוכה תשפ"ב. בס"ד רמה ה' תהיה אכן רמה ה' היינו רמת השם [ ה' ] מיושב במאות חרדים.
אנו בפרויקט נמדר 490 ולא נקראנו עדיין לבחור ריצוף וכו
האם קראו כבר כל הזוכים בנמדר?

ברוס

משתמש פעיל
אנו בפרויקט נמדר 490 ולא נקראנו עדיין לבחור ריצוף וכו
האם קראו כבר כל הזוכים בנמדר?
אנחנו כנ"ל, בטח קוראים לכל קומה לפי קצב התקדמות הבניה, אנחנו בקומה 1.
גם לנו לא קראו ואנחנו בפרויקט 491
איזה דגמים היו שם? דברים יפים?
ככל הנראה קוראים לכל אחד ואחד אך זה כנראה לוקח קצת זמן. עכ"פ ניתן להתקשר לחברה 035744440 ולשאול אותם מתי קוראים לכם לבחור. זה לוקח בערך 30' דקות לבחור הכול. המקום הוא באתר בניה עצמו ממש סמוך לבנינים של 490. יש שם דגמים יפים ודברים יפים. ולגבי הכיורים במטבח צריכים גם חשיבה הלכתית נכונה בדיוק מה אתם רוצים ושזה יתאים לפי ההלכה כי יש שם או נירוסטה או חרסינה ולכל אחד יש חסרונות ומעלות משלו ע"פ ההלכה.

האברך ממיר

משתמש מקצוען
מה עשיתם בעניין , אתם לא עושים 2 כיורים?
לפי מה שכתוב בחוזה, הוא לא מחוייב לתת שתי כיורים.
אבל מה במקרה שרוצים לשדרג, למישהו יש מידע אם יש אפשרות לשדרג?
כי אם הוא לא נותן שתי כיורים, ואין אפשרות לשדרג, אז עדיף כבר להזדכות על המטבח, ולארגן קבוצת רכישה למטבחים כמו שעשו ברמה ד'.

נערך לאחרונה ב:

ברכת מרום

משתמש מקצוען
קבוצת הרוכשים הציעה משהו כזה
אבל אם זה מתקרב והם לא נותנים פרטים מה נעשה תכלס
אני גם רוצה לדעת שנעמוד בתקציב
גם ככה דירת שלוש חדרים עלתה לי יותר ממליון

האברך ממיר

משתמש מקצוען
קבוצת הרוכשים הציעה משהו כזה
אבל אם זה מתקרב והם לא נותנים פרטים מה נעשה תכלס
אני גם רוצה לדעת שנעמוד בתקציב
גם ככה דירת שלוש חדרים עלתה לי יותר ממליון
מצד שני, אם אין אפשרות שדרוג, מה עושים במקרה שהוא נותן כיור אחד, נצטרך להמתין לקבלת טופס 4, כי לפני זה אסור לעשות שטום שינוי מהתכניות המקוריות, ואז לשבור את השיש, ולהוסיף כיור, ואם הכיור הבודד שהקבלן התקין הוא באמצע, אז בכלל נצטרך לשנות לגמרי את כל השיש.
לא ברור מה יעלה יותר.

ברכת מרום

משתמש מקצוען
זה באמת שאלה קשה לכן הייתי מצפה שקבוצת הרוכשים היקרה תעלה פה לדיון ותראה מה היא הצליחה לעשות למען ציבור היראים שנרשמו

Netta

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
הנדסת תוכנה
אני הבנתי שיכול להיות שיתנו בנמדר כיור מפוצל ל-2. בסוף הם לא מאשרים?
כי ברור שעדיף את זה מאשר כיור אחד...

האברך ממיר

משתמש מקצוען
אני הבנתי שיכול להיות שיתנו בנמדר כיור מפוצל ל-2. בסוף הם לא מאשרים?
כי ברור שעדיף את זה מאשר כיור אחד...
נכון, בחוזה מופיע אפשרות לכיור מפוצל, ועדיין זה לא משהו שמאוד נח להסתדר איתו במטבח שמקפידים בו על כשרות, ולכן צריך לבדוק את האופציות לעשות שתי כיורים, בזמן שעוד אפשר לשנות.
אם יש מי שבחר כבר, ונתנו לו אופציה להוסיף כיור, גם לא על חשבון הקבלן, נשמח שיודיע זאת כאן.

נערך לאחרונה ב:

ירוחם דנציגר

משתמש חדש
בענין הכיורים- כעת דברתי עם נמדר הם אומרים לי שהם נותנים כיור מפוצל (שרוב הציבור החרדי אינו משתשמש בהם)
ואפשר לא לקחת כלל מטבח ולהזדכות בכסף,
ואולי באמת שראש הקבוצה יתנהל מולם ע"י החתמה כל הזוכים שם ואולי יהיה משהו מזה בס"ד
מצו"ב תמונה של כיור מפוצל
1596724789818.png

קבצים מצורפים

• 1596724773564.png
    1596724773564.png
    KB 39.6 · צפיות: 26

האברך ממיר

משתמש מקצוען
@קבוצת זוכים רמה ה' אולי תוכלו לעשות משהו בעניין?
ברמה ד' התארגנו לקבוצת רכישה של מטבחים.
כמובן שמדובר במטבחים יותר משודרגים ממה שהקבלן נותן ברך כלל, ויתכן שבשביל מטבחים יותר פשוטים המחיר יהיה יותר נמוך.
לתועלת העניין מצו"ב ההצעה שקבלו ברמה ד', וכן סעיפים הרלוונטיים מתוך החוזה של נמדר לעניין המטבח, וגובה ההחזר שהוא נותן במקרה של ויתור על המטבח.

קבצים מצורפים

• חוזה נמדר.pdf
    KB 344 · צפיות: 43

ברכת מרום

משתמש מקצוען
לא הבנתי כמה מזדכה קונה של דירת 3 חדרים על המטבח שנוכל לקזז.
תודה לאברך ממיר
וכן מה עושים עם השירותים שהם לא נותנים באמבטיה?

האברך ממיר

משתמש מקצוען
לא הבנתי כמה מזדכה קונה של דירת 3 חדרים על המטבח שנוכל לקזז.
תודה לאברך ממיר
וכן מה עושים עם השירותים שהם לא נותנים באמבטיה?
לתועלת העניין הדגשתי את הסעיפים הרלוונטיים מתוך החוזה.
לגבי דירת 3 חדרים עיין בחוזה שמקבלים 5 מטר ארונות, שזה אומר שהזיכוי הוא בסך 4881 ש"ח.

קבצים מצורפים

• חוזה נמדר.pdf
    KB 345.1 · צפיות: 29

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  57  פעמים

לוח מודעות

למעלה