בית שמשניק
משתמש סופר מקצוען
עסקאות בשכונה שוק חופשי 3-4 חד' מ3 החודשים האחרונים (נתונים מרשות המיסים):
עסקאות בשכונה שוק חופשי 3-4 חד' מ3 החודשים האחרונים (נתונים מרשות המיסים):
צפה בקובץ המצורף 1428234
זה מדהים.צפה בקובץ המצורף 1428235
מקרא:
עסקאות 1,5,6,7,9 - נווה עמים
עסקה 2 - אופק שלי
עסקאות 3,10 - סוהו
עסקה 4 - עיר דוד
עסקה 8 - נתיב
לא הבנתי. ב2020 מכרו 3 חד' ב2 מיליון?וכמעט לא רואים הבדל בין שנת 2020 ל-2023.
לא. ב-1,890,000.לא הבנתי. ב2020 מכרו 3 חד' ב2 מיליון?
אתה טועה בענין הזה. אני התחלתי להתעניין באמצע 2021 והמחירים היו כ-1.65 ל3 חד'לא. ב-1,890,000.
מאיפה הנתון הזה של 2020?לא. ב-1,890,000.
טוב. סליחה.אתה טועה בענין הזה. אני התחלתי להתעניין באמצע 2021 והמחירים היו כ-1.65 ל3 חד'
עיין כאן באחד העמודים הקודמים באשכול שמדובר אפילו על 1.6
מחיר למשתכן - חרדים לנווה שמיר
גם בחסידות ויזניץ בראשות " מרן אדמו"ר מויזניץ שליט"א " מקרית ויזניץ ב"ב. מתחילים לתכנן את הקהילה, מתחת לפני השטח בלי בלאגן ורעש מיותר. מתחילים לגבש רשימה של זוכים וקונים בשכונת רמה ה' לידע מי ומי ההולכים... על מנת להקים לתפארה קהילת ויזניץ בשכונה. אמנם זה נראה שבהתחלה יהיה " ראשיתך מצער "...www.prog.co.il
נו באמת.... אולי הקבלנים ייבנו מתחת לאדמה 20 קומות וישימו תאורה חזקה וצינור איורור חזק?!אז תשים תאורה חזקה.
קשה לדעת. מספיק שבפרוייקט אחד מדובר בדירה גרועה ובשני בדירה הכי טובה בפרוייקט.לא רואים הבדל בין הפרוייקטים.
זה לא צינור אוורור, יש חלון, רק שיש היזק ראיה. אפשר לשים וילון ומאחוריו לפתוח את החלון כדי שיהיה אויר.נו באמת.... אולי הקבלנים ייבנו מתחת לאדמה 20 קומות וישימו תאורה חזקה וצינור איורור חזק?
אמרת לשים אור חזק, כלומר זה לא רק היזק ראיה [שגם זה בעיה אם כל הבית היזק ראיה] אלא חסימה אמיתית של אור ואווירזה לא צינור אוורור, יש חלון, רק שיש היזק ראיה. אפשר לשים וילון ומאחוריו לפתוח את החלון כדי שיהיה אויר.
אור-ממילא יש אנשים שסוגרים את התריס או שמים וילון כבד שחוסם את האור גם כשיש נוף והרבה אור (אני לא מבין אותם, אבל יש כאלו).
לא אומר שזה לא מוריד במחיר, נניח 200,000 ש"ח, אבל לקחת בפרופורציות.
אבל יש אנשים שממילא חוסמים לעצמם את האור עם וילונות כבדים, אז ייתכן שהם יעדיפו לקבל דירה כזו ב200,000 ש"ח פחות. (נכון שמדי פעם רוצים לפתוח את הוילון, לכן המחיר הוא 200,000 ש"ח פחות).אמרת לשים אור חזק, כלומר זה לא רק היזק ראיה [שגם זה בעיה אם כל הבית היזק ראיה] אלא חסימה אמיתית של אור ואוויר
השאלה האמיתית האם הוא היה עושה כזה אם הבניין שלו היה רק שוק חופשי ולא בעיקר מחיר למשתכן בעוד את הדירות היחידות הטובות הוא לוקח לשוק החופשי ואת הזבל הוא משאיר למחיר למשתכןושוב אני לא רואה בזה בעיה בקבלן, זכותו למקסם את ניצול השטח.
כשאתה משתעבד 30 שנה מחייך למשכנתא חונקת, ובא הביתה בצהריים ולא יכול לפתוח את התריס/וילון, כי אחרת אתה תהיה בעל כרחך ב"ארוחה משותפת" עם השכנים בבנין מולך שגם אוכלים עכשיו, אני חושב שזה נותן הרגשה רעה, ואפילו מאוד...זה לא צינור אוורור, יש חלון, רק שיש היזק ראיה. אפשר לשים וילון ומאחוריו לפתוח את החלון כדי שיהיה אויר.
אור-ממילא יש אנשים שסוגרים את התריס או שמים וילון כבד שחוסם את האור גם כשיש נוף והרבה אור (אני לא מבין אותם, אבל יש כאלו).
מסכים איתך, ואני לא הייתי קונה דירה כזו גם בהנחה של 200,000 ש"ח, אבל אני מאמין שיש כאלו שיקנו. מי שזכה במחיר למשתכן יכול לחכות כמה שנים ולמכור.כשאתה משתעבד 30 שנה מחייך למשכנתא חונקת, ובא הביתה בצהריים ולא יכול לפתוח את התריס/וילון, כי אחרת אתה תהיה בעל כרחך ב"ארוחה משותפת" עם השכנים בבנין מולך שגם אוכלים עכשיו, אני חושב שזה נותן הרגשה רעה, ואפילו מאוד.
אגב, הקבלנים לא הורידו את המחירים של הדירות הללו. אני יודע שבסוהו למשל נשארו לפני כמה חודשים כמה דירות 3 חד' חסומות לחלוטין והמשווק ביקש עליהם 2 מיליון, שזה היה המחיר גם לדירות הפתוחות (רק שמהן כמובן לא נשאר). כנראה שפראיירים תמיד יש, אולי בגלל תיאוריית הוילונות האטומים...מסכים איתך, ואני לא הייתי קונה דירה כזו גם בהנחה של 200,000 ש"ח, אבל אני מאמין שיש כאלו שיקנו.
נראה לי שבבין המצרים לקחת חזק את העניין של לראות טוב בהכל.זה לא צינור אוורור, יש חלון, רק שיש היזק ראיה. אפשר לשים וילון ומאחוריו לפתוח את החלון כדי שיהיה אויר.
אני לא יכול כ"כ להביא לך ראיות מבית שמש, כי ברוב הפרויקטים בעיר זה או קבוצות רכישה או שיש מחיר למשתכן. אבל בבני ברק אפשר לראות קבלנים שבונים כך דירות שכולם לשוק חופשי, וגם בירושלים באזורים יקרים.רק קבלנים שיודעים בוודאות שהדירות מכורות מראש, באמצעות רוכשים שנאלצים בעל כורחם לממש את הזכיה שלהם במקום כזה, מרשים לעצמם לבנות בצורה הזאת.
פגעת בנקודה העיקרית!איך שהוא, מדובר בהתנהלות לא כל כך הוגנת.
במיוחד, כשנעשים נסיונות לשכפל את העניין הזה במתחמים נוספים, על חשבון הזוכים שממתינים כבר 4?5 שנים מהזכיה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: