מה זה אומר הלאה?אבל כפי שראינו התכניות כבר קיימות.
מה זה אומר הלאה?אבל כפי שראינו התכניות כבר קיימות.
אין לי מושג.מה זה אומר הלאה?
אני לא כותב מידיעה, אבל תנאי השטח מאפשרים כניסה משני הרחובות.האם 989 זה זה ברחוב השלושה או ברחוב יונתן
בשרטוט באתר הקבלן לעיל מופיע כניסה משתי הרחובות.האם 989 זה זה ברחוב השלושה או ברחוב יונתן
כל הכבוד על החישוב!בדקתי את משך הזמן שעבר מההגרלה הראשונה בכל פרוייקט עד האיכלוס בפועל בפרוייקטים השונים בשכונה:
במקום הראשון: עץ השקד - 46 חודש (הגרלה:21/12/17. איכלוס: 1/11/21).
במקום השני: עיר דוד - 47 חודש (הגרלה: 18/3/18. איכלוס: 12/1/22).
במקום השלישי: אלי יוחנן 990 - 53 חודש (הגרלה: 20/1/19. איכלוס: 15/6/23).
במקום הרביעי: נמדר - 57 חודש (הגרלה: 21/12/17. איכלוס: 12/9/22).
במקום החמישי: אופק שלי - 63 חודש (הגרלה: 18/3/18. איכלוס: 1/6/23).
בשאר הפרוייקטים שעדיין לא התאכלסו המצב הוא כדלהלן:
אלי יוחנן 993 - עברו 54 חודש (הגרלה: 20/1/19), והאיכלוס נראה בקרוב ממש.
סוהו - עברו 64 חודש (הגרלה: 18/3/18), ורואים את הסוף בקרוב.
מ.אביב - עברו 54 חודש (הגרלה: 20/1/19), ויקח עוד זמן.
פסגות זיו - עברו 67 חודש (הגרלה: 21/12/17), ויקח עוד זמן.
אלי יוחנן 991,992,994 - עברו 54 חודש (הגרלה: 20/1/19), ויקח עוד זמן.
אלי יוחנן 989,996 - עברו 54 חודש (הגרלה: 20/1/19), והעסק עוד לא התחיל, כך שזה יקח עוד המון זמן.
כמו שציינת, ההיתר קשור במידה רבה לקבלן, ולכן חישבתי מתאריך ההגרלה.כל הכבוד על החישוב!
מצד שני אני לא בטוח שזה כ"כ מדוייק, בגלל שהחישוב האמיתי שצריך לעשות כמה זמן עבר מההיתר לאיכלוס.
כמובן שקבלן שמרח את הזמן להיתר או ניסה לקבל הקלות שגרמו להתעכבות לא אמור לקבל 'הנחה' בספירה אבל מה 'אשם' קבלן שהעירייה התעכבה בנתינת ההיתר?!....
ברור שיש קבלנים שניסו לקבל הקלות רבות שדחו את ההיתרים אבל זה לא אומר שכולם ככה. היתרים אורכים זמןכמו שציינת, ההיתר קשור במידה רבה לקבלן, ולכן חישבתי מתאריך ההגרלה.
רחוב יונתן והכניסה לחניון הוא מהשלושההאם 989 זה זה ברחוב השלושה או ברחוב יונתן
במקום הראשון: עץ השקד - 46 חודש (הגרלה: 18/3/18. איכלוס: 12/1/22). 208 יח"ד בסה"כעוד נקודה שצריך לחשב זה כמה יחידות יש לכל קבלן. לא דומה קבלן שבונה 10 יחידות דיור לכזה שבונה 400 יחידות דיור.
עץ השקד יחס של 0.22 חודש לכל יח"דבמקום הראשון: עץ השקד - 46 חודש (הגרלה: 18/3/18. איכלוס: 12/1/22). 208 יח"ד בסה"כ
במקום השני: עיר דוד - 47 חודש (הגרלה:21/12/17. איכלוס: 1/11/21). 212 יח"ד
במקום השלישי: אלי יוחנן 990 - 53 חודש (הגרלה: 20/1/19. איכלוס: 15/6/23). 96 יח"ד
במקום הרביעי: נמדר - 57 חודש (הגרלה: 21/12/17. איכלוס: 12/9/22). 313 יח"ד
במקום החמישי: אופק שלי - 63 חודש (הגרלה: 18/3/18. איכלוס: 1/6/23). 440 יח"ד
מ אביב לא נשאר כל כך הרבה זמן.כל הכבוד על החישוב!
מצד שני אני לא בטוח שזה כ"כ מדוייק, בגלל שהחישוב האמיתי שצריך לעשות כמה זמן עבר מההיתר לאיכלוס.
כמובן שקבלן שמרח את הזמן להיתר או ניסה לקבל הקלות שגרמו להתעכבות לא אמור לקבל 'הנחה' בספירה אבל מה 'אשם' קבלן שהעירייה התעכבה בנתינת ההיתר?!....
קשה להאמין שהוא יסיים עד אז.מ אביב לא נשאר כל כך הרבה זמן.
תאריך האכלוס בחוזה הוא תחילת ה5 שנה הבאה כלומר עוד 9 וקצת חודשים.
שלום לכל המתעניינים בתור אחד שגר מאוד קרוב לפרויקט לעידכונכם בנינים 1.2 בנוי עד קומה שמינית בניין 3 עד ק 7 בניין 4 התחילו קומה אחד בניין 5 התחילו ק 0 לפרטים נוספים שלחו מייל להרשמה <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>באמצע בניית קומת ראשונה.
YOSIAGASI1361 וההמשך שטרודל גיימיל וכושלום לכל המתעניינים בתור אחד שגר מאוד קרוב לפרויקט לעידכונכם בנינים 1.2 בנוי עד קומה שמינית בניין 3 עד ק 7 בניין 4 התחילו קומה אחד בניין 5 התחילו ק 0 לפרטים נוספים שלחו מייל להרשמה <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
מצורף כאן תמונה עדכנית מפרוייקט סוהו על הפארק.
שימו לב הבניין השמאלי ממש בשלבי בניה עדיין....
ובצד שמאל יש פארק יפיפה ממש
יש באזור כבר תחנות אוטובוס (עוד בלי אוטובוסים שנכנסים בפועל)
ממש יפה האזור
איפה התמונה ?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: