מחיר למשתכן חרדים לנווה שמיר

chanacha

משתמש רשום
משהו יודע מה קורה עם הפרויקט סוהו על הפארק?
מתי מקבלים מפתח ?
האם יש כבר מה לפרסם את הדירה להשכרה?
ובכמה יכולה לפרסם?
דירת 3 חדרים 88 מ"ר קומה שניה
פלוס מחסן וחניה וכמובן מרפסת לכיוון הנוף

avi11

משתמש פעיל
@avi11 אתה עדיין מחפש שוכרים?
יכול להיות שיש לי הצעה מצויינת בשבילך, עד ל-4000 ש"ח.
ראשית תודה גדולה על המחשבה!!
לצערי אני לא יכול לרדת ל4,000. יש לי כמה וכמה הצעות מצויינות של אברכים בני תורה ב4000 אבל כרגע אני לא רוצה לרדת גם לשם. יש לי הצעות מצויינות גם ביותר.
אבל שוב תודה רבה!!

כט

משתמש פעיל
משהו יודע מה קורה עם הפרויקט סוהו על הפארק?
מתי מקבלים מפתח ?
האם יש כבר מה לפרסם את הדירה להשכרה?
ובכמה יכולה לפרסם?
דירת 3 חדרים 88 מ"ר קומה שניה
פלוס מחסן וחניה וכמובן מרפסת לכיוון הנוף
נראה שבבנינים הראשונים הם ימסרו מוקדם יותר לדעתי עוד כחודש +
אבל בבנינים האחרונים נראה שהם ינצלו את 60 ימי החסד עד תומם

בית שמשניק

משתמש סופר מקצוען
לזוכי אלי יוחנן 989 מזל טוב!
באתר של אלי יוחנן https://elybuild.com/989-2/ עלו תוכניות של הדירות לבחירה.
בהצלחה בבחירה!
אתה יודע אולי איזה בניינים שייכים להגרלה הנ"ל?
מצ"ב מפת הפרוייקט מהאתר של הקבלן

hdmia-bg.jpg

avi11

משתמש פעיל
שלום, יש מישהו שעשה סורגים בדירה? כמה זה תכלס לחלון? [בלי משחקים של מחיר למטר וכדו'] והאם יש שוני בחלון ממ"ד או בעיה של התקנה בממ"ד? תודה רבה!

אטט

משתמש רשום
לזוכי אלי יוחנן 989 מזל טוב!
באתר של אלי יוחנן https://elybuild.com/989-2/ עלו תוכניות של הדירות לבחירה.
בהצלחה בבחירה!
בלי לקלקל את החגיגה, שימו לב שבמפרט של הדירות כתוב שזה מגרש 305 - הווי אומר שמדובר בהגרלה 996(מגרשים 305 306), אולי בהמשך התמונה תתבאר יותר...

בית שמשניק

משתמש סופר מקצוען
אני רואה שהמחירים שם זולים יותר מאופק שלי לדוגמא, כמה עלה שם למטר?
אל תקנא בהם. הם מחכים כבר 4.5 שנים מההגרלה (בדיוק. ההגרלה התקיימה ב20/1/19) ועוד לא עלה טרקטור על השטח. כך שגם אם הכל יזוז מעכשיו - מדובר על לא פחות מ7.5 שנים של שכירות...

avi11

משתמש פעיל
אל תקנא בהם. הם מחכים כבר 4.5 שנים מההגרלה (בדיוק. ההגרלה התקיימה ב20/1/19) ועוד לא עלה טרקטור על השטח. כך שגם אם הכל יזוז מעכשיו - מדובר על לא פחות מ7.5 שנים של שכירות...
אני תמיד שמח בחלקי... רק מתעניין כמה עלה להם למ"ר כי זה זול למרות המדד שעלה דירות יותר גדולות משלי עולות כ70-80 אלף שקל פחות

בית שמשניק

משתמש סופר מקצוען
אני תמיד שמח בחלקי... רק מתעניין כמה עלה להם למ"ר כי זה זול למרות המדד שעלה דירות יותר גדולות משלי עולות כ70-80 אלף שקל פחות
ומה עם המדד שעוד יעלה? עד גמר הבנייה הם ישתוו למחיר שלך + 3 שנות שכירות והרבה עוגמת נפש.
אין לי מושג למה לא קם מישהו ומארגן תביעה רצינית נגד הקבלן הזה, כל ההתנהלות שלו חצופה ושערורייתית!

avi11

משתמש פעיל
ומה עם המדד שעוד יעלה? עד גמר הבנייה הם ישתוו למחיר שלך + 3 שנות שכירות והרבה עוגמת נפש.
אין לי מושג למה לא קם מישהו ומארגן תביעה רצינית נגד הקבלן הזה, כל ההתנהלות שלו חצופה ושערורייתית!
ברור שזה לא בסדר! לא באתי לקנאות... רק התעניינתי מה היה המחיר המקורי.
למה באמת הוא לא התחיל עד היום?! חיכה לקבל אחוזי בניה נוספים?

avi11

משתמש פעיל
בפרוייקט באופק שלי [ובכלל] צריך להתארגן עם חברת גז? עד שלא מתאגנים אין אספקת גז?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  104  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה