ראשית תודה גדולה על המחשבה!!@avi11 אתה עדיין מחפש שוכרים?
יכול להיות שיש לי הצעה מצויינת בשבילך, עד ל-4000 ש"ח.
נראה שבבנינים הראשונים הם ימסרו מוקדם יותר לדעתי עוד כחודש +משהו יודע מה קורה עם הפרויקט סוהו על הפארק?
מתי מקבלים מפתח ?
האם יש כבר מה לפרסם את הדירה להשכרה?
ובכמה יכולה לפרסם?
דירת 3 חדרים 88 מ"ר קומה שניה
פלוס מחסן וחניה וכמובן מרפסת לכיוון הנוף
הצלחתם להשיג?האם מישהו יודע את הכתובת מייל הקבוצתית של קבוצת הרוכשים בהגרלה 995 מרדכי אביב? אשמח שתכתבו לי
תודה רבה!
אתה יודע אולי איזה בניינים שייכים להגרלה הנ"ל?לזוכי אלי יוחנן 989 מזל טוב!
באתר של אלי יוחנן https://elybuild.com/989-2/ עלו תוכניות של הדירות לבחירה.
בהצלחה בבחירה!
בלי לקלקל את החגיגה, שימו לב שבמפרט של הדירות כתוב שזה מגרש 305 - הווי אומר שמדובר בהגרלה 996(מגרשים 305 306), אולי בהמשך התמונה תתבאר יותר...לזוכי אלי יוחנן 989 מזל טוב!
בהצלחה בבחירה!
אני רואה שהמחירים שם זולים יותר מאופק שלי לדוגמא, כמה עלה שם למטר?לזוכי אלי יוחנן 989 מזל טוב!
בהצלחה בבחירה!
אל תקנא בהם. הם מחכים כבר 4.5 שנים מההגרלה (בדיוק. ההגרלה התקיימה ב20/1/19) ועוד לא עלה טרקטור על השטח. כך שגם אם הכל יזוז מעכשיו - מדובר על לא פחות מ7.5 שנים של שכירות...אני רואה שהמחירים שם זולים יותר מאופק שלי לדוגמא, כמה עלה שם למטר?
אני תמיד שמח בחלקי... רק מתעניין כמה עלה להם למ"ר כי זה זול למרות המדד שעלה דירות יותר גדולות משלי עולות כ70-80 אלף שקל פחותאל תקנא בהם. הם מחכים כבר 4.5 שנים מההגרלה (בדיוק. ההגרלה התקיימה ב20/1/19) ועוד לא עלה טרקטור על השטח. כך שגם אם הכל יזוז מעכשיו - מדובר על לא פחות מ7.5 שנים של שכירות...
ומה עם המדד שעוד יעלה? עד גמר הבנייה הם ישתוו למחיר שלך + 3 שנות שכירות והרבה עוגמת נפש.אני תמיד שמח בחלקי... רק מתעניין כמה עלה להם למ"ר כי זה זול למרות המדד שעלה דירות יותר גדולות משלי עולות כ70-80 אלף שקל פחות
ברור שזה לא בסדר! לא באתי לקנאות... רק התעניינתי מה היה המחיר המקורי.ומה עם המדד שעוד יעלה? עד גמר הבנייה הם ישתוו למחיר שלך + 3 שנות שכירות והרבה עוגמת נפש.
אין לי מושג למה לא קם מישהו ומארגן תביעה רצינית נגד הקבלן הזה, כל ההתנהלות שלו חצופה ושערורייתית!
כן.למה באמת הוא לא התחיל עד היום?! חיכה לקבל אחוזי בניה נוספים?
לא הבנתי, הוא כבר בנה? איך אפשר לראות מה הוא עשה?כן.
מציע לך לבוא לשכונה ולהתרשם ממה שהוא עשה בפרוייקט הזה - לא תאמין למראה עיניך... צפה בקובץ המצורף 1427928
המגרשים שבתמונה באמצע בנייה. הבעיה היא שאי אפשר לדעת כמה בניינים יש שם, כי הכל נראה גוש אחד של בטון...לא הבנתי, הוא כבר בנה? איך אפשר לראות מה הוא עשה?
כמה הוא הגדיל את הזכויות שלו?
צריך להתקשר לגז יגל ולבקש שעון ולהתחברבפרוייקט באופק שלי [ובכלל] צריך להתארגן עם חברת גז? עד שלא מתאגנים אין אספקת גז?
כולל ברז?צריך להתקשר לגז יגל ולבקש שעון ולהתחבר
עלות החיבור ח"פ 590 שח
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: