לא הבנתיyb188993אין לכתוב כתובת מייל
תודה
תעמדו על הקשור ששמתי לכם ובקליק ימני תעתיקו את הכתובת של האתר
תחליפו סולמית בשטרודל ותדביקו בחיפוש גוגל
לא הבנתיyb188993אין לכתוב כתובת מייל
תודה
ישנם יהודים שחשוב להם לגור בתוך עם ישראל הרחב ולא בשכונה קיצונית. מי שעוקב במה שמתרחש ברמה ד׳ יבין.אבל ה בדיוק מה שאני שואל, מה גורם להם להגיע לשכונה שיש בה דיירים רבים חרדים ואף קנאים?
נכון , תמיד בהגרלה המשך יש את תאריך ההגרלת ההמשך לא רק לי
האמת, שאני לא לקחתי אותו, רק מכיר חברים שלקחו אותו מאוד נהנו,במייל פורסם דו"ח של איזו חברה עם בדיקות ברמה מטורפת, כולל בדיקות נזילות בקירות ומתחת לריצוף וכדו'. הוא גם עושה את זה?
[אולי אני יעלה את הדו"ח שפורסם כדי שיהיה אפשר לנסות להשוות]
ברור, כל זמן שלא נתנו את המפתח, הדירה עדיין שלהם, הם יכולים לעשות מה שרוצים, גם מסירה ראשונית הוא לא חובה, אפשר לקיים אותו יחד עם מסירת המפתח בבת אחת..לפי החוק הם יכולים למנוע ממני להגיע איתו?
ענו על זה למעלה- מחשבנים מההגרלה המקוריתאבל יש לי גם את התאריך מההגרלה הראשונה - זאת השאלה לפי מה מחשבים ?
הם עושים את זה בנפרד כדי לחסוך להם בעיות וטרדה.ברור, כל זמן שלא נתנו את המפתח, הדירה עדיין שלהם, הם יכולים לעשות מה שרוצים, גם מסירה ראשונית הוא לא חובה, אפשר לקיים אותו יחד עם מסירת המפתח בבת אחת..
הקישור לא עובד לא מצליח לפתוח, אודה אם תכתבו שוב את הקישור, וכו'לא הבנתי
תעמדו על הקשור ששמתי לכם ובקליק ימני תעתיקו את הכתובת של האתר
תחליפו סולמית בשטרודל ותדביקו בחיפוש גוגל
אנו לפני מסירה ראשונית וברצוני לקבל מידע על חברת בדק בית
וכן אם זה מועיל וממולץ
גם בפרוייקטים אחרים זה כך.חברת באמונה - סוהו על הפארק:
ניסיתי לפנות אליהם כדי שיחתמו על מסמכי התחייבות עבור הבנק
כדי שנוכל להגדיל את המשכנתא בהתאם לדרישת החברה לתשלום עבור המדד
(נניח שהמדד הוא בס"ה 50,000 ש"ח אז במקום לשלם עוד הון עצמי הבנק מוכן להכניס את זה למשכנתא
כי זה לא הולך לצד שלישי אלא ישירות לקבלן)
אבל כמובן הם מתנגדים כולל הסמנכ"ל רונן וייל שמתעקש לא לאשר את זה
ונמצא שכדי לקבל מפתח יש צורך בעוד המון כסף - הון עצמי
מישהו כבר נתקל בזה ?
ומה ניתן לעשות ?גם בפרוייקטים אחרים זה כך.
כלום. לשלם כמו ילד טוב.ומה ניתן לעשות ?
מצורף הדו"ח שאני קבלתי.יש לך מה לענות לי בבקשה על השאלות הבאות:
1. האם באמת בכל בדיקה הם עושים כ"כ הרבה בדיקות ודו"ח מפורט או רק בדו"ח לדוגמא...? [זה נראה השקעה של זמן וכח שלא מצדיק שכר נמוך כ"כ של 1000 שקל ואפילו לא 3000...]
2. אחרי הבדיקה ויצירת הדו"ח, האם המפקח הזה מגיע שוב אחרי שהקבלן טוען שתיקן את הליקויים?! כי אם לא, הרי אין באמת סיכוי לבדוק בצורה עצמאית האם כל הליקויים האלו תוקנו או לא ואז זה סתם 'ברכה לבטלה'....
תודה!
כלום. לשלם כמו ילד טוב.
סיפר לי מישהו לאחרונה שהוא היה צריך להוסיף כ130K מהון עצמי רק על המדד. (הוא קנה ב20/80 לפני כשלש שנים, והחוזה הוא לפי החוק הישן של הצמדה על 100% מהשווי).
אין מה לעשות, זה המחיר שמשלמים כשלא שמים את כל הסכום בהתחלה. אי אפשר ליהנות מכל העולמות. או במלים אחרות אין ארוחות חינם.א"כ מה כל הרעיון של 20/80 או במחיר למשתכן 10/90 ?
בפועל אתה משלם עוד הון עצמי ?
שאלתך מאוד מעניינת אותי ג"כ, מכיון שגם אני זכיתי בהגרלת המשך, ברצוני לפנות למשרד השיכון בעניין, אודה אם תפרטו יותר להיכן פניתם ואיך ניסחתם את השאלה, תשובתם מהווה אסמכתא משפטית לכל עניין, לכן חשוב מאוד לקבל דווקא ממשרד השיכון את התשובה.
שאלה מעניינת.
מי שזכה בהגרלת המשך, לפי מה נקבע 7 שנים ממועד ההגרלה האם מההגרלה המקורית או מהגרלת ההמשך?
נכון , תמיד בהגרלה המשך יש את תאריך ההגרלת ההמשך לא רק לי
אבל יש לי גם את התאריך מההגרלה הראשונה - זאת השאלה לפי מה מחשבים ?
אני לא כותב מידיעה, אלא מהיגיון והשערה בלבד.ענו על זה למעלה- מחשבנים מההגרלה המקורית
אין מה לעשות, זה המחיר שמשלמים כשלא שמים את הסכום בהתחלה. אי אפשר ליהנות מכל העולמות. או במלים אחרות אין ארוחות חינם.
אגב לפי החוק החדש שסמוטריץ' העביר שההצמדה היא על 40% בלבד, המכה הרבה יותר מרוככת.
גם זה דבר שקרה אצל קבלנים אחרים. הם לא פראיירים וכשהם ראו שהמדד טס הם רצו לחגוג על זה ולא הסכימו להקדים תשלומים (בפרט שערך הקרקע לא התייקר להם והכסף של הרוכשים היה מוצמד גם אליו, עד לשינוי החוק האבסורדי).אבל הבעיה אצל סוהו פארק
שהם לא הסכימו שנעביר את כל הכסף מיד
אם היה אפשר הייתי עושה את זה ברגע הראשון
רק לפני כמה חודשים הוא אישר את זה
כי המדד הפסיק לעלות
וווואאווווומצורף הדו"ח שאני קבלתי.
אתה יכול לראות את כמות הבדיקות.
אתה גם יכול לשים לב שכמעט את כל הדברים אפשר לראות לבד אם הם תוקנו. חוץ מרטיבות אפשר לראות כמעט הכל.
אולי שיפועים קטנים מאוד אי אפשר לראות לבד אם הם תוקנו.
אבל הקבלן לא יתקן אלא אם תדרוש בתוקף.
בכל מקרה, אם כבר מסרו לך מפתחות הקבלן יכול להתנער מאחריות. אני עשיתי את זה ביחד עם המסירה הראשונית.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: