מחיר למשתכן חרדים לנווה שמיר

עגיחדלשךםפ כו

משתמש רשום
אנו לפני מסירה ראשונית וברצוני לקבל מידע על חברת בדק בית
וכן אם זה מועיל וממולץ
השאלה היא לא אם מועיל אלא אם צריך והאם שווה את הכסף.
זה תלוי בסוג הקבלן, יש קבלן שהוא בונה בניה איכותית ומוקפדת ויש שלא כ"כ ויש קבלנים שבונים זוועה, בד"כ איש בדק בית מכיר את הקבלנים השונים (בפרט אם הוא מבית שמש) והוא ידע להשיב באיזה פרוייקטים יש צורך, ובאיזה זה סתם חבל על הכסף. אני מכיר אחד כזה מאנ"ש (מוסמך) כאן מבית שמש שישמח להשיב לך על השאלה. אני לי את המספר שלו כעת אולי בהמשך ארשום את המספר.

avi11

משתמש פעיל
השאלה היא לא אם מועיל אלא אם צריך והאם שווה את הכסף.
זה תלוי בסוג הקבלן, יש קבלן שהוא בונה בניה איכותית ומוקפדת ויש שלא כ"כ ויש קבלנים שבונים זוועה, בד"כ איש בדק בית מכיר את הקבלנים השונים (בפרט אם הוא מבית שמש) והוא ידע להשיב באיזה פרוייקטים יש צורך, ובאיזה זה סתם חבל על הכסף. אני מכיר אחד כזה מאנ"ש (מוסמך) כאן מבית שמש שישמח להשיב לך על השאלה. אני לי את המספר שלו כעת אולי בהמשך ארשום את המספר.
יש לך מה לענות לי בבקשה על השאלות הבאות:
1. האם באמת בכל בדיקה הם עושים כ"כ הרבה בדיקות ודו"ח מפורט או רק בדו"ח לדוגמא...? [זה נראה השקעה של זמן וכח שלא מצדיק שכר נמוך כ"כ של 1000 שקל ואפילו לא 3000...]
2. אחרי הבדיקה ויצירת הדו"ח, האם המפקח הזה מגיע שוב אחרי שהקבלן טוען שתיקן את הליקויים?! כי אם לא, הרי אין באמת סיכוי לבדוק בצורה עצמאית האם כל הליקויים האלו תוקנו או לא ואז זה סתם 'ברכה לבטלה'....

תודה!

מירער

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
אני מכיר אחד כזה מאנ"ש (מוסמך) כאן מבית שמש שישמח להשיב לך על השאלה. אני לי את המספר שלו כעת אולי בהמשך ארשום את המספר.
יונתן גרף?
אנחנו לקחנו בודק מוסמך.
לא חברה, אלא אדם- משלנו ממש.
עשה עבודה מעולה.
מחיר זול מכל הצעה בחברה.
אין לי שום אחוזים!!!!!!
יונתן גרף
053-319-3200
lazerinspection # gmail.com‏
כמובן להחליף את ה# ב@ ולהסיר רווחים

עגיחדלשךםפ כו

משתמש רשום
יש לך מה לענות לי בבקשה על השאלות הבאות:
1. האם באמת בכל בדיקה הם עושים כ"כ הרבה בדיקות ודו"ח מפורט או רק בדו"ח לדוגמא...? [זה נראה השקעה של זמן וכח שלא מצדיק שכר נמוך כ"כ של 1000 שקל ואפילו לא 3000...]
2. אחרי הבדיקה ויצירת הדו"ח, האם המפקח הזה מגיע שוב אחרי שהקבלן טוען שתיקן את הליקויים?! כי אם לא, הרי אין באמת סיכוי לבדוק בצורה עצמאית האם כל הליקויים האלו תוקנו או לא ואז זה סתם 'ברכה לבטלה'....

תודה!
1. הם רושמים לך דוח מפורט ביותר כולל תמונות (לפעמים כולל סעיפי החוק המחייבים את הקבלן לבצע את התיקונים), בד"כ לא נותנים לך דוח במקום, אלא כמה ימים לוקח להכין את הדוח.
2. לא. המפקח מסיים את העבודה אחרי מסירת הדוח, מכאן והעלה הקבלן צריך לתקן אם לא מתקן, ברעיון אפשר לפנות לבית משפט היות שמדובר במפקח מוסמך, והדוח הוא אך ורק על דברים שהקבלן חייב לתקן עפ"י חוק.
3. בד"כ כשאומרים לקבלן שמביאים בדק בית, הם אוסרים לבעל הדירה לבוא יחד איתו, אלא שהוא יגיע לבד, אבל אני מציע שכן תבוא ותראה איכשהו להשתחל יחד איתו.., כך הוא גם יסביר לך הכל במקום, וגם תעמוד לו על הראש;)

avi11

משתמש פעיל
1. הם רושמים לך דוח מפורט ביותר כולל תמונות (לפעמים כולל סעיפי החוק המחייבים את הקבלן לבצע את התיקונים), בד"כ לא נותנים לך דוח במקום, אלא כמה ימים לוקח להכין את הדוח.
במייל פורסם דו"ח של איזו חברה עם בדיקות ברמה מטורפת, כולל בדיקות נזילות בקירות ומתחת לריצוף וכדו'. הוא גם עושה את זה?
[אולי אני יעלה את הדו"ח שפורסם כדי שיהיה אפשר לנסות להשוות]
2. לא. המפקח מסיים את העבודה אחרי מסירת הדוח, מכאן והעלה הקבלן צריך לתקן אם לא מתקן, ברעיון אפשר לפנות לבית משפט היות שמדובר במפקח מוסמך, והדוח הוא אך ורק על דברים שהקבלן חייב לתקן עפ"י חוק.
השאלה היא, יש דברים שאפשר לראות בעיין אם תוקן או לא, אבל יש דברים שכמו שלא עלית עליהם לבד [ולכן היית זקוק למפקח] גם א"א להבחין לבד אם הם תוקנו [לדוגמא, טענת בידוד פגום שגורם למים מתחת לרצפות, א"א לבד לדעת אם זה תוקן] אז בחלק גדול מהדברים מה עוזר לי לדעת שיש בעיה אם אני לא יודע אם הקבלן פותר אותה?
3. בד"כ כשאומרים לקבלן שמביאים בדק בית, הם אוסרים לבעל הדירה לבוא יחד איתו, אלא שהוא יגיע לבד, אבל אני מציע שכן תבוא ותראה איכשהו להשתחל יחד איתו.., כך הוא גם יסביר לך הכל במקום, וגם תעמוד לו על הראש;)
לפי החוק הם יכולים למנוע ממני להגיע איתו?

תודה!

אדם קדמון

משתמש פעיל

avi11

משתמש פעיל
אני באזור האישי.
מראה לי מספר הגרלת נמשך אני חושבת ולא את ההגרלה המקורית.
איך אפשר לדעת?
בחיפוש צריך להכניס את מספר ההגרלה ואז ללחוץ בתוצאה עוד פרטים או משהו בסגנון ואז אמור להופיע.

1686775243883.png

1686775304245.png

המתעניין 22

משתמש חדש
מי שהתעניין בנושא- אז שלחתי פניה למשרד השיכון והם ענו לי:

* תאריך הגרלה:*18/03/2018
*מכירת הדירה מותרת לאחר 7 שנים ממועד זה או לאחר 5 שנים מיום קבלת טופס 4, המוקדם מביניהם.
גם כאשר הינך זוכה בעקבות ביטול זוכה אחר זה התאריך אליו יש להתייחס
תודה על פנייתך!
שאלתך מאוד מעניינת אותי ג"כ, מכיון שגם אני זכיתי בהגרלת המשך, ברצוני לפנות למשרד השיכון בעניין, אודה אם תפרטו יותר להיכן פניתם ואיך ניסחתם את השאלה, תשובתם מהווה אסמכתא משפטית לכל עניין, לכן חשוב מאוד לקבל דווקא ממשרד השיכון את התשובה.

chanacha

משתמש רשום
אני הגשתי שאלה למשרד השיכון
מחכה לתשובה מהם ...
שלחתי להם את 2 צילומי המסך - ושיאמרו לי לפי מה צריך לחכות 7 שנים

קבצים מצורפים

• צילום מסך 2023-06-15 084122.png
    צילום מסך 2023-06-15 084122.png
    KB 176.2 · צפיות: 27
  • צילום מסך 2023-06-15 084212.png
    צילום מסך 2023-06-15 084212.png
    KB 129 · צפיות: 30

תות פשוט

משתמש מקצוען
שאלתך מאוד מעניינת אותי ג"כ, מכיון שגם אני זכיתי בהגרלת המשך, ברצוני לפנות למשרד השיכון בעניין, אודה אם תפרטו יותר להיכן פניתם ואיך ניסחתם את השאלה, תשובתם מהווה אסמכתא משפטית לכל עניין, לכן חשוב מאוד לקבל דווקא ממשרד השיכון את התשובה.
תחליפו סולמית בשטרודל

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  100  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה