במייל פורסם קבוצת רכישה אם תכתבו את המייל שלכם אוכל להעביר לכם אותואנו לפני מסירה ראשונית וברצוני לקבל מידע על חברת בדק בית
מצטרף לשאלה...וכן אם זה מועיל וממולץ
במייל פורסם קבוצת רכישה אם תכתבו את המייל שלכם אוכל להעביר לכם אותואנו לפני מסירה ראשונית וברצוני לקבל מידע על חברת בדק בית
מצטרף לשאלה...וכן אם זה מועיל וממולץ
השאלה היא לא אם מועיל אלא אם צריך והאם שווה את הכסף.אנו לפני מסירה ראשונית וברצוני לקבל מידע על חברת בדק בית
וכן אם זה מועיל וממולץ
יש לך מה לענות לי בבקשה על השאלות הבאות:השאלה היא לא אם מועיל אלא אם צריך והאם שווה את הכסף.
זה תלוי בסוג הקבלן, יש קבלן שהוא בונה בניה איכותית ומוקפדת ויש שלא כ"כ ויש קבלנים שבונים זוועה, בד"כ איש בדק בית מכיר את הקבלנים השונים (בפרט אם הוא מבית שמש) והוא ידע להשיב באיזה פרוייקטים יש צורך, ובאיזה זה סתם חבל על הכסף. אני מכיר אחד כזה מאנ"ש (מוסמך) כאן מבית שמש שישמח להשיב לך על השאלה. אני לי את המספר שלו כעת אולי בהמשך ארשום את המספר.
יונתן גרף?אני מכיר אחד כזה מאנ"ש (מוסמך) כאן מבית שמש שישמח להשיב לך על השאלה. אני לי את המספר שלו כעת אולי בהמשך ארשום את המספר.
אנחנו לקחנו בודק מוסמך.
לא חברה, אלא אדם- משלנו ממש.
עשה עבודה מעולה.
מחיר זול מכל הצעה בחברה.
אין לי שום אחוזים!!!!!!
יונתן גרף
053-319-3200
lazerinspection # gmail.com
כמובן להחליף את ה# ב@ ולהסיר רווחים
כמה הוא לוקח?יונתן גרף?
1. הם רושמים לך דוח מפורט ביותר כולל תמונות (לפעמים כולל סעיפי החוק המחייבים את הקבלן לבצע את התיקונים), בד"כ לא נותנים לך דוח במקום, אלא כמה ימים לוקח להכין את הדוח.יש לך מה לענות לי בבקשה על השאלות הבאות:
1. האם באמת בכל בדיקה הם עושים כ"כ הרבה בדיקות ודו"ח מפורט או רק בדו"ח לדוגמא...? [זה נראה השקעה של זמן וכח שלא מצדיק שכר נמוך כ"כ של 1000 שקל ואפילו לא 3000...]
2. אחרי הבדיקה ויצירת הדו"ח, האם המפקח הזה מגיע שוב אחרי שהקבלן טוען שתיקן את הליקויים?! כי אם לא, הרי אין באמת סיכוי לבדוק בצורה עצמאית האם כל הליקויים האלו תוקנו או לא ואז זה סתם 'ברכה לבטלה'....
תודה!
הוא מתמחר לפי גודל הדירה.כמה הוא לוקח?
ידוע לך באיזה צורה? כמה למ"ר?הוא מתמחר לפי גודל הדירה.
במייל פורסם דו"ח של איזו חברה עם בדיקות ברמה מטורפת, כולל בדיקות נזילות בקירות ומתחת לריצוף וכדו'. הוא גם עושה את זה?1. הם רושמים לך דוח מפורט ביותר כולל תמונות (לפעמים כולל סעיפי החוק המחייבים את הקבלן לבצע את התיקונים), בד"כ לא נותנים לך דוח במקום, אלא כמה ימים לוקח להכין את הדוח.
השאלה היא, יש דברים שאפשר לראות בעיין אם תוקן או לא, אבל יש דברים שכמו שלא עלית עליהם לבד [ולכן היית זקוק למפקח] גם א"א להבחין לבד אם הם תוקנו [לדוגמא, טענת בידוד פגום שגורם למים מתחת לרצפות, א"א לבד לדעת אם זה תוקן] אז בחלק גדול מהדברים מה עוזר לי לדעת שיש בעיה אם אני לא יודע אם הקבלן פותר אותה?2. לא. המפקח מסיים את העבודה אחרי מסירת הדוח, מכאן והעלה הקבלן צריך לתקן אם לא מתקן, ברעיון אפשר לפנות לבית משפט היות שמדובר במפקח מוסמך, והדוח הוא אך ורק על דברים שהקבלן חייב לתקן עפ"י חוק.
לפי החוק הם יכולים למנוע ממני להגיע איתו?3. בד"כ כשאומרים לקבלן שמביאים בדק בית, הם אוסרים לבעל הדירה לבוא יחד איתו, אלא שהוא יגיע לבד, אבל אני מציע שכן תבוא ותראה איכשהו להשתחל יחד איתו.., כך הוא גם יסביר לך הכל במקום, וגם תעמוד לו על הראש
באיזה איזור אישי?באיזור האישי כתוב את תאריך ההגרלה
באתר ההרשמה לתוכנית מחיר למשתכן:באיזה איזור אישי?
אני באזור האישי.באתר ההרשמה לתוכנית מחיר למשתכן:
אתר ההרשמה להגרלות "דירה בהנחה"
באתר תוכלו לקבל מידע על תהליך ההשתתפות בתוכנית דירה בהנחה.www.dira.moch.gov.il
כנס ללשונית: "הגרלות קשורות" (בפרטי ההגרלה)אני באזור האישי.
מראה לי מספר הגרלת נמשך אני חושבת ולא את ההגרלה המקורית.
איך אפשר לדעת?
בחיפוש צריך להכניס את מספר ההגרלה ואז ללחוץ בתוצאה עוד פרטים או משהו בסגנון ואז אמור להופיע.אני באזור האישי.
מראה לי מספר הגרלת נמשך אני חושבת ולא את ההגרלה המקורית.
איך אפשר לדעת?
שאלתך מאוד מעניינת אותי ג"כ, מכיון שגם אני זכיתי בהגרלת המשך, ברצוני לפנות למשרד השיכון בעניין, אודה אם תפרטו יותר להיכן פניתם ואיך ניסחתם את השאלה, תשובתם מהווה אסמכתא משפטית לכל עניין, לכן חשוב מאוד לקבל דווקא ממשרד השיכון את התשובה.מי שהתעניין בנושא- אז שלחתי פניה למשרד השיכון והם ענו לי:
* תאריך הגרלה:*18/03/2018
*מכירת הדירה מותרת לאחר 7 שנים ממועד זה או לאחר 5 שנים מיום קבלת טופס 4, המוקדם מביניהם.
גם כאשר הינך זוכה בעקבות ביטול זוכה אחר זה התאריך אליו יש להתייחס
תודה על פנייתך!
כתוב לכם בפירוש מהו תאריך ההגרלהאני הגשתי שאלה למשרד השיכון
מחכה לתשובה מהם ...
שלחתי להם את 2 צילומי המסך - ושיאמרו לי לפי מה צריך לחכות 7 שנים
תחליפו סולמית בשטרודלשאלתך מאוד מעניינת אותי ג"כ, מכיון שגם אני זכיתי בהגרלת המשך, ברצוני לפנות למשרד השיכון בעניין, אודה אם תפרטו יותר להיכן פניתם ואיך ניסחתם את השאלה, תשובתם מהווה אסמכתא משפטית לכל עניין, לכן חשוב מאוד לקבל דווקא ממשרד השיכון את התשובה.
תחליפו סולמית בשטרודל
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: