מחיר למשתכן חרדים לנווה שמיר

avi11

משתמש פעיל
לא התעמקתי בכל הפרטים. אבל באופן כללי זה נראה זהה לבדק שאני עשיתי.
מדובר אגב באותו בודק. גם המחיר זהה. הוא פשוט עושה את זה כעצמאי ולא תחת החברה שאני עשיתי דרכה.
נכון, פניתי אליו אחרי שכתבת עליו.
יש לי כרגע הצעה ללא מע"מ...
מבלי לדעת מי יותר טוב, יש חשש בזה מבחינת הדו"ח?

האברך ממיר

משתמש מקצוען
נכון, פניתי אליו אחרי שכתבת עליו.
יש לי כרגע הצעה ללא מע"מ...
מבלי לדעת מי יותר טוב, יש חשש בזה מבחינת הדו"ח?
אתה מתכוון לשאול אם בודק שעובד בשחור עושה עבודה פחות טובה, או שזה פחות קביל בבית משפט?
לגבי האופציה הראשונה, רק אלוקים יודע מי עושה מלאכתו נאמנה ומי מחפף. אולי תבקש ממנו דוגמאות.
לגבי השניה אין לי מושג.

האברך ממיר

משתמש מקצוען
יש לי דוגמא, אבל אני לא באמת יודע להשוות...
יעזור שאני יעלה את זה כאן? [בלי פרטים מזהים כמובן]
זה לא נושא של השוואה. תבדוק אם הדו"ח נראה רציני, ובאלו תחומים הוא התעסק. אם אתה רואה שהוא נוגע בכל התחומים שבר חנין כותב, זה נראה רציני.
הוא מציע לך את אותו מחיר רק בלי מע"מ?

בית שמשניק

משתמש סופר מקצוען
כצפוי, מבדיקה חוזרת לאחר כמה ימים נראה בבירור שישנה ירידה בולטת במחירי ההשכרה של דירות ה3 חד' לכיוון ה4000-42000. כנראה שמי שממשיך להתעקש על 4500 לא מצליח להשכיר.
1687093081599.png

avi11

משתמש פעיל

בית שמשניק

משתמש סופר מקצוען
האם זה אותן דירות משבוע שעבר?
האם זה אותו פרוייקט?
לא בטוח. בדקתי באופן כללי את המחירים בשכונה לפני שבוע ושוב היום, והמחירים נראים שונים. יתכן שרוב הדירות של היום באמת מאלי יוחנן ולא מאופק שלי, אבל לדעתי פרוייקט אחד גורר את השני אחריו ולא יתכן שיהיו הפרשים גדולים מדי במחיר.

אא-אסתר

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
D I G I T A L
דחוף!
יש למשהו רצף שיבוא לשים קרמיקה במטבח ?

Bin26

משתמש פעיל
כצפוי, מבדיקה חוזרת לאחר כמה ימים נראה בבירור שישנה ירידה בולטת במחירי ההשכרה של דירות ה3 חד' לכיוון ה4000-42000. כנראה שמי שממשיך להתעקש על 4500 לא מצליח להשכיר.
צפה בקובץ המצורף 1400995
לדעתי טועה מאוד מי שלא סוגר עם שוכרים גם על פחות מ4000 רק תחשבו שכל חודש שהדירה ריקה מפסידים סכום ששוה להוזלה של 300 שח לחודש למשך שנה בזמן שאתם יכולים גם לסגור ולהירגע וגם לעשות טובה לשוכר שיהנה ממחיר נוח יותר.
כאחד שגר כאן בשכונה מימיה הראשונים ממש אני יכול לומר שלמרות שיש התענינות גדולה בשכירות כאן בסופו של דבר יש דירות ריקות ועכשיו עם אכלוס של מאות דירות באופק שלי ואלי יוחנן ועוד כמה פרויקטים בהמשך המחירים עלולים לצנוח ממש (כמו שקרה בכל השכונות החדשות בבית שמש בשלב מסוים ואני יודע שרמה ה זה שונה ויש קהלים נוספים וכו') אז מהרו וסגרו חוזה בכל מחיר הוגן שהוא ועל הדרך תעשו טוב לכם ולשוכר

בית שמשניק

משתמש סופר מקצוען
לדעתי טועה מאוד מי שלא סוגר עם שוכרים גם על פחות מ4000 רק תחשבו שכל חודש שהדירה ריקה מפסידים סכום ששוה להוזלה של 300 שח לחודש למשך שנה בזמן שאתם יכולים גם לסגור ולהירגע וגם לעשות טובה לשוכר שיהנה ממחיר נוח יותר.
כאחד שגר כאן בשכונה מימיה הראשונים ממש אני יכול לומר שלמרות שיש התענינות גדולה בשכירות כאן בסופו של דבר יש דירות ריקות ועכשיו עם אכלוס של מאות דירות באופק שלי ואלי יוחנן ועוד כמה פרויקטים בהמשך המחירים עלולים לצנוח ממש (כמו שקרה בכל השכונות החדשות בבית שמש בשלב מסוים ואני יודע שרמה ה זה שונה ויש קהלים נוספים וכו') אז מהרו וסגרו חוזה בכל מחיר הוגן שהוא ועל הדרך תעשו טוב לכם ולשוכר
את האמת אני בכלל לא מבין את ה'גליק' הגדול לשכור כרגע דירה בשכונה. עם כל הרמה הגבוהה של הדירות, או הנוף, וכן הקירבה היחסית לרמה א', מוכרחים להודות על דבר אחד: בתכל'ס ממש לא נוח לגור כעת ברמה ה'.
האיזור עדיין אתר בניה ענק, מלא משאיות, לכלוך, ורעש בלתי פוסק של קידוחים. כמו כן אין אפילו מכולת אחת לרפואה, שלא לדבר על מוסדות. על כל דבר צריך לצאת מהשכונה עם הרכב (כי ברגל זה ממש רחוק), ובבוקר גם יש פקקים בכיכר של היציאה. לקנות שם אני עוד מבין (בשביל הפוטנציאל העתידי), אבל אין לי מושג למה אנשים רוצים לשכור שם. זה בהחלט המקום הכי פחות נח כרגע בבית שמש למגורים (מתחרה אולי בד4 שג"כ באמצע שלבי הבנייה וללא שום שירותים).
לדעתי, מחירי השכירות שם צריכים להיות נמוכים יותר משאר השכונות, ובודאי ובודאי שלא גבוהים יותר.

avi11

משתמש פעיל
את האמת אני בכלל לא מבין את ה'גליק' הגדול לשכור כרגע דירה בשכונה. עם כל הרמה הגבוהה של הדירות, או הנוף, וכן הקירבה היחסית לרמה א', מוכרחים להודות על דבר אחד: בתכל'ס ממש לא נוח לגור כעת ברמה ה'.
האיזור עדיין אתר בניה ענק, מלא משאיות, לכלוך, ורעש בלתי פוסק של קידוחים. כמו כן אין אפילו מכולת אחת לרפואה, שלא לדבר על מוסדות. על כל דבר צריך לצאת מהשכונה עם הרכב (כי ברגל זה ממש רחוק), ובבוקר גם יש פקקים בכיכר של היציאה. לקנות שם אני עוד מבין (בשביל הפוטנציאל העתידי), אבל אין לי מושג למה אנשים רוצים לשכור שם. זה בהחלט המקום הכי פחות נח כרגע בבית שמש למגורים (מתחרה אולי בד4 שג"כ באמצע שלבי הבנייה וללא שום שירותים).
לדעתי, מחירי השכירות שם צריכים להיות נמוכים יותר משאר השכונות, ובודאי ובודאי שלא גבוהים יותר.
אני שאלתי זאת בעבר...
ענו לי שמי שבעיקר שוכר זה מי שרוצה לגור שם לטווח ארוך, או שמחכה לדירה בשכונה או שסתם רוצה לגור וכרגע צריך לגור ומקווה שהתקופה הזו תעבור מהר.
אבל עם ביקוש א"א להתווכח...

בית שמשניק

משתמש סופר מקצוען
אני שאלתי זאת בעבר...
ענו לי שמי שבעיקר שוכר זה מי שרוצה לגור שם לטווח ארוך, או שמחכה לדירה בשכונה או שסתם רוצה לגור וכרגע צריך לגור ומקווה שהתקופה הזו תעבור מהר.
אבל עם ביקוש א"א להתווכח...
גם אם היתה לי דירה בשכונה, לא חשוב שהייתי שוכר שם בתקופה הנוכחית. בשכירות החשבון צריך להיות: "נוחות ונגישות מקסימליים במחיר המינימלי". ועם כל הכבוד לרמה ה', היא לא עומדת בקריטריון הזה מכל הסיבות, אלא להיפך: "נוחות ונגישות מינימליים במחיר המקסימלי"...

די

משתמש סופר מקצוען
מי שיש לו רכב (או שניים) אין לו בעיה לגור בנווה שמיר. שכונה יפה חדשה. אוכלוסייה מתאימה (למי שמתאים לו). לא אמור להפריע שברחוב ליד יש בנייה כל עוד אין קידוחים בבניין עצמו או בבניין ליד.
תכלס מי שמחפש את האוכלוסייה הזו, עם דירה חדשה ובניין יפה ונוף מדהים, אין לו עוד אפשרויות חוץ מנווה שמיר.
כנראה יש יותר אנשים שמחפשים את זה מאשר דירות להשכרה בשכונה.

Bin26

משתמש פעיל
מי שיש לו רכב (או שניים) אין לו בעיה לגור בנווה שמיר. שכונה יפה חדשה. אוכלוסייה מתאימה (למי שמתאים לו). לא אמור להפריע שברחוב ליד יש בנייה כל עוד אין קידוחים בבניין עצמו או בבניין ליד.
תכלס מי שמחפש את האוכלוסייה הזו, עם דירה חדשה ובניין יפה ונוף מדהים, אין לו עוד אפשרויות חוץ מנווה שמיר.
כנראה יש יותר אנשים שמחפשים את זה מאשר דירות להשכרה בשכונה.
הפרשנות על למה רוצים לשכור נכונה אבל לומר שיש יותר שרוצים לשכור מדירות זה ממש לא נכון יש המון המון דירות ריקות אצלי בבנין לצורך הענין יש 3 דירות ריקות כבר שנה וחצי (חלקם היו מושכרות חלק מהזמן) ועכשיו יש פשוט כמות ענקית ממש של דירות שנוספו ויתוספו בקייץ הקרוב ואין שום סיכוי למחסור בדירות בשנתיים הקרובות

avi11

משתמש פעיל
לא!
יש פשוט המון המון דירות, באופן כללי רוב הדירות כאן הם להשכרה אני אומר זאת מידיעה.
לפני כמה ימים כתב כאן מישהו ש50 אחוז מהדירות שפורסמו ביד 2 כבר לא רלוונטיות.
אולי זה תלוי בפרויקטים ובסוג הדירות. הגיוני שדירות פחות טובת יישארו כשיש כמות מכובדת של דירות טובות יותר

בית שמשניק

משתמש סופר מקצוען
לא!

לפני כמה ימים כתב כאן מישהו ש50 אחוז מהדירות שפורסמו ביד 2 כבר לא רלוונטיות.
אולי זה תלוי בפרויקטים ובסוג הדירות. הגיוני שדירות פחות טובת יישארו כשיש כמות מכובדת של דירות טובות יותר
מודעות שהוקפצו ב3 ימים האחרונים כנראה שעדיין רלוונטיות. יש כרגע כ25 כאלו (בכל הגדלים). לא הצפה, אבל כן כמות לא קטנה. ואנחנו עומדים לפני איכלוס די משמעותי בקיץ הקרוב (באלי יוחנן ובסוהו).

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה