מחיר למשתכן חרדים לנווה שמיר

האברך ממיר

משתמש מקצוען
חברי הפורום שמחים בשמחת כ"ק אדמור מקוזמיר רמה ה' לרגל אירוסי בתו היום בשעטו"מ. אם אפשר להכין איזה שלט לאירוסין זה יהיה מצויין. בברכת אסאך נחת.
אכן.
תיקון, אירוסי נכדתו, בת לבנו רב ביהמ"ד בשכונה.
הוא ישמח מאוד בהשתתפות כל אחד ואחד.
הערב באולם פינסק קרלין ברח' האדמו"ר מבעלזא.

avi11

משתמש פעיל
לא הבנתי התמונות שאתה שמת זה הדמיה או לא?
כי לפחות הראשונה מבינהם היא הדמיה בטוח (ראיתי אותה בפרסומים שלהם בדיוק זהה, והיא שמורה לי בהורדות של המחשב)
זו תמונה אמיתית! ההדמיה פחות יפה!
תנסה להשוות בין מה שיש לך במחשב לבין התמונה הזו ותראה את ההבדלים.
אם אתה לא מוצא במחשב תכנס לאתר של אופק שלי ותוכל לראות את ההדמיה:

כט

משתמש פעיל
יש לך דירה בפרויקט ?
ידוע לך משהו לגבי מסירת הדירה ?
אתה מכיר רוכשים נוספים ?
וא"כ איזה סגנון
ב""ה זכיתי שם במחיר למשתכן
לטענת החברה בבנינים 7-10 הם מתכונים להקדים ובשאר הבנינים הם נצמדים לתאריך של החוזה (בפועל נראה שלא יעמדו בתאריך)
אני מכיר עוד כמה רוכשים כולם חרדים ממש (ברור שאני לא מכיר את כולם אבל זה מה שיצא לי לפגוש )
אגב אתה גם רכשת שם ????????
מה הסגנון של מי שאתה מכיר ??????????

די

משתמש סופר מקצוען
ואיך הוא נראה כלפי חוץ?
זוועה לטעמי
מעקה ברזל בצבע אפור במרפסות... בררר
יש אנשים [הרבה] שזה מעניין אותם איך הבנין שלהם נראה
לטעמי, גם נמדר וגם אופק שלי פרויקטים מדהימים מבחינת מראה חיצוני.

יהודי ישראלי

משתמש פעיל
ב""ה זכיתי שם במחיר למשתכן
לטענת החברה בבנינים 7-10 הם מתכונים להקדים ובשאר הבנינים הם נצמדים לתאריך של החוזה (בפועל נראה שלא יעמדו בתאריך)
אני מכיר עוד כמה רוכשים כולם חרדים ממש (ברור שאני לא מכיר את כולם אבל זה מה שיצא לי לפגוש )
אגב אתה גם רכשת שם ????????
מה הסגנון של מי שאתה מכיר ??????????

כן אני רכשתי שם
אני מכיר כמה רוכשים נוספים
מי שאני מכיר הם חרדים (חסידים ליטאים וספרדים)
אם אתה רוצה לדעת יותר על סגנון הרוכשים
יש קבוצה במייל שנרשמו שם כ 50 אנשים
שלח מייל ל soho5783 שטרודל ג'ימייל וכו'

avi11

משתמש פעיל
אני משווה את שני התמונות הללו.
שים לב אופק שלי מצד ימין לצפיפות בין הבניין ברחוב התחתון לבניין הצמוד אליו מלמעלה.
צפה בקובץ המצורף 1397847צפה בקובץ המצורף 1397848
אני מסכים שאין עניין סתם להתווכח אבל...
אני לא חושב שיש מקום להשוואה, עיין בתמונה המצורפת

קבצים מצורפים

• אופק 3.jpg
    אופק 3.jpg
    KB 65.9 · צפיות: 58

סי 2

משתמש פעיל
יש תקווה...

*חדשות בית שמש*
*מנסה להכשיל את שר השיכון לפתור את מצוקת הדיור*
בחודשים האחרונים כלי תקשורת מגמתיים מדווחים על הסכם בין אגודת ישראל לעליזה בלוך על תמיכה בה לראשות העיר.
בכל הזדמנות שפנינו לסביבת *שר השיכון הרב יצחק גולדקנופף* קיבלנו מסרים ברורים כי אגודת ישראל עובדת קשה על מנת להגיע להסכמים שבבית שמש יהיה ראש עיר חרדי, אלא שאם עד כה חשבנו כי אולי יש איזה יועץ או גורם בסביבת השר שמנסה לבחוש ולגרום לתמיכה בראש העיר עליזה בלוך, היום אנחנו יכולים לחשוף כי יש מחלוקת קשה בין ראש העיר לשר השיכון גולדקנופף.

בתקופה האחרונה הבשילו תוכניות בנייה המתוכננות כבר זמן רב בעיר, ומיועדות לציבור החרדי. מדובר בתכניות של אלפי יחידות דיור, בהיקף מאוד משמעותי, אולם ראש העיר *עליזה בלוך* החלה בנסיונות לכופף את גורמי המקצוע על מנת למנוע מהגעת הדירות לציבור החרדי.
כשהדברים הגיעו לידיעת *הרב גולדקנופף* התקבלה החלטה ברורה כי יש לעשות הכל על מנת למנוע מעליזה בלוך להישאר בשלטון ולקחת לציבור החרדי את הדירות להם הוא מחכה. מבחינת גולדקנופף, לא מדובר רק בהתערבות וניסיון של כיפוף גורמי המקצוע, מדובר בניסיון להכשיל אותו לפתור את מצוקת הדיור הקשה, דבר שהוא לא יוכל להסכים.

בסביבת השר גולדקנופף שומרים עדיין על אווירה חיובית וטובה עם ראש העיר, וגורמים בסביבת השר מספרים כי כל עוד ראש העיר מכהנת בתפקיד נשמע מילים יפות, אולם גולדקנופף כבר חתם על דף ריק הנושא את הכותרת *בבית שמש יהיה ראש עיר חרדי*.

ההתנהלות של גולדקנופף אולי חדשנית באגודת ישראל, אולם בשיחות סגורות בש"ס נשמעים מסרים זהים, גם אם טרם הגענו להסכמות בארצי, על דבר אחד כבר יש הסכמה בלוך לא ממשיכה.
מי שמעונין להצטרף לפניה לשר גולדקנופף על העיר בית שמש בנוגע להתנהלותה של בלוך לגבי בניה לחרדים שיפנה אלי 8852410 שטרודל גימייל וכו'

האברך ממיר

משתמש מקצוען
אני מסכים שאין עניין סתם להתווכח אבל...
אני לא חושב שיש מקום להשוואה, עיין בתמונה המצורפת
בכל פרוייקט אפשר למצוא את הזוויות הרחוקות יותר והצפופות יותר.
נמדר ואופק הם פרוייקטים שנבנו בין אותם שני רחובות. בשני הפרוייקטים הבניינים שעל רחוב קליין הם של 4 דירות בקומה, והבניינים ברחוב האחים הם שני דירות בקומה. המרחק בין הרחוב העליון לתחתון הוא זהה בשני הפרוייקטים.
אז יש שני אופציות כדי שיהיה הבדל בצפיפות בין הבניינים. או שנמדר בנה לובי יותר גדול מאופק, והבניינים שלו פונים יותר פנימה, או שהדירות של נמדר הם גדולות יותר. ושני הנתונים האלו צלא נכונים.
אז אין שום חישבו הגיוני כדי לקבוע שבאופק זה מרווח יותר.
וזהו. סיימתי להתקוטט על שטויות שאין להם שום משמעות לכלום.
121ac207870Faa208e2aBB0493A9858A.png

יהודי ישראלי

משתמש פעיל
כן אני רכשתי שם
אני מכיר כמה רוכשים נוספים
מי שאני מכיר הם חרדים (חסידים ליטאים וספרדים)
אם אתה רוצה לדעת יותר על סגנון הרוכשים
יש קבוצה במייל שנרשמו שם כ 50 אנשים
שלח מייל ל soho5783 שטרודל ג'ימייל וכו'

יש אשכול מיוחד לסוהו על הפארק
שם כתב מישהו על קבוצה אחרת פעילה

תות פשוט

משתמש מקצוען
ההגרלה הייתה ב03.2018 שזה אומר שעברו 5 שנים ו3 חודשים
פחות 7 שנים= שנה ו9 חודש

או שטעיתי במשהו?!

זה אני שהתבלבלתי בגלל שתאריך הזכייה שלי שנה מאז בדיוק
ממתי מחשבנים לנו אז??

צפה בקובץ המצורף 1394827

שאלה מעניינת!
הלשון של החוזה [באופק שלי] הוא כזה:
"
הקונה לא יהיה רשאי למכור את הדירה או כל חלק ממנה לצד שלישי, החל מיום
רכישתה ועד חלוף 5 שנים מיום קבלת טופס 4 לדירה או עד חלוף 7 שנים ממועד ביצוע
ההגרלה (בעקבותיה נרכשה הדירה).
"

בפרשנות פשוטה לדעתי הייתה הגרלה אחת והיא התרחשה ב2018 לכן גם למי שזכה מאוחר יותר מתחילים לספור מ2018.
תבדקו באיזור האישי שלכם באיזה תאריך מופיע הזכיה או ההגרלה [אמורה להיות כוכבית עם כיתוב שזה התאריך שממנו מודדים 7 שנים]

חיפשתי קצת וראיתי את השאלה. מלשון הסעיף באמת משתמע בבירור שהתאריך הקובע הוא ההגרלה וכמו שכתבת. אבל תמיד טוב לקבל אישור מעו"ד. אפשר כמובן לבקש אישור גם ממקור רשמי, אבל הדברים נראים די ברורים ומוחלטים.

מי שהתעניין בנושא- אז שלחתי פניה למשרד השיכון והם ענו לי:

* תאריך הגרלה:*18/03/2018
*מכירת הדירה מותרת לאחר 7 שנים ממועד זה או לאחר 5 שנים מיום קבלת טופס 4, המוקדם מביניהם.
גם כאשר הינך זוכה בעקבות ביטול זוכה אחר זה התאריך אליו יש להתייחס
תודה על פנייתך!

אדם קדמון

משתמש פעיל
מי שהתעניין בנושא- אז שלחתי פניה למשרד השיכון והם ענו לי:

* תאריך הגרלה:*18/03/2018
*מכירת הדירה מותרת לאחר 7 שנים ממועד זה או לאחר 5 שנים מיום קבלת טופס 4, המוקדם מביניהם.
גם כאשר הינך זוכה בעקבות ביטול זוכה אחר זה התאריך אליו יש להתייחס
תודה על פנייתך!
מענין. מאיפה את יודעת מתי הייתה ההגרלה. אני גם זכיתי בעקבות ביטול של זוכה אחר בהודעה לא כתוב תאריך הגרלה.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  100  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה