אבל ה בדיוק מה שאני שואל, מה גורם להם להגיע לשכונה שיש בה דיירים רבים חרדים ואף קנאים?והציבור שמעלה את המחירים זה דתיים חילונים וחרדים אמריקאים
אבל ה בדיוק מה שאני שואל, מה גורם להם להגיע לשכונה שיש בה דיירים רבים חרדים ואף קנאים?והציבור שמעלה את המחירים זה דתיים חילונים וחרדים אמריקאים
לא דברתי על הציבור שרכש שם דירותבאמת?!
נשמע מוזר! [מבלי לפקפק חלילה במה שאתה אומר!]
בבחירת דירה וכן בחתימת חוזה האחוזים שנפגשתי בהם היו 75 אחוז חרדים. אז נכון שיכול להיות שבדיוק אצלי היה יחס גדול יותר וזה לא לגמרי מייצג אבל 100 אחוז לא חרדים וודאי לא יכול להיות. לא?!
גם יש קבוצת צ'אט של אופק שלי, יש שם 20 משתמשים שכולם חרדים זה אמנם רק 7 אחוז אבל ברור שזה רק חלק מהדיירים ובכל אופן זה לא 100 אחוז חילונים...
במה אני טועה?!
תוכל לפרט בבקשה מה עוד הם מתעניינים?!99 אחוז מהמתענינים בדירה
כל אחד ומה שחשוב לאתוכל לפרט בבקשה מה עוד הם מתעניינים?!
מרוהט/לא מרוהט?
סורגים?
מיזוג?
מטבח עליון?
דברים אחרים?
נכון, אבל אם רוב הדיירים בשכונה [כי רוב הדירות שם הם מחיר למשתכן- איך שידוע לי...] הם חרדים מה גורם לאוכלוסיות אחריות לרצות לגור דווקא שם?לא דברתי על הציבור שרכש שם דירות
דברתי על הציבור וסוג האוכלוסיה שמתעניינים בדירות להשכרה
על זה דברנו, לא?
מי קבע שרק חרדים זוכים במשתכן?נכון, אבל אם רוב הדיירים בשכונה [כי רוב הדירות שם הם מחיר למשתכן- איך שידוע לי...] הם חרדים מה גורם לאוכלוסיות אחריות לרצות לגור דווקא שם?
לגבי ריהוט יש לך בערך באחוזים כמה רצו מרוהט וכמה בדווקא לא רצו מרוהט?כל אחד ומה שחשוב לא
ממש לא גורף
אבל כולם רצו מזגנים
אף אחד לא רצהלגבי ריהוט יש לך בערך באחוזים כמה רצו מרוהט וכמה בדווקא לא רצו מרוהט?
השאלה שלי התבססה על הנתון שאני ראיתי בעיניים שהוא 75 אחוז חרדים בבחירת הדירה וחתימת החוזה. אז נכון אני יודע שזה לא בטוח מייצג אבל בוודאי אומר משהו.מי קבע שרק חרדים זוכים במשתכן?
מתוך 400 רוכשים כמה מהם פגשת בבחירת דירה? אני פגשתי מישהו אחד דתלהשאלה שלי התבססה על הנתון שאני ראיתי בעיניים שהוא 75 אחוז חרדים בבחירת הדירה וחתימת החוזה. אז נכון אני יודע שזה לא בטוח מייצג אבל בוודאי אומר משהו.
בקבוצת ווצאפ שאתה חבר בה ידוע לך כמה מהם חרדים וכמה מהם דתיים וכמה חילונים?!
בחוזה פגשתי עוד 3 או 4 ו75 אחוז מהם היו חרדיםמתוך 400 רוכשים כמה מהם פגשת בבחירת דירה? אני פגשתי מישהו אחד דתל
ובחוזה פגשתי עוד כמה חלק חרדים/ חילונים/ דתל
3 או 4 אנשים זה לא מדדבחוזה פגשתי עוד 3 או 4 ו75 אחוז מהם היו חרדים
בבחירת הדירה אני לא בטוח ב100 אחוז אבל למיטב זכרוני לפני היו בערך חרדים ואחרי חילונים
לא לגמרי מדד אבל זה בוודאי אומר משהו, לא מסתבר שבדיוק כל החרדים יהיו באותו זמן...3 או 4 אנשים זה לא מדד
נכון...אבל מה אנחנו מתווכחים על דברים שלא יעזור להתווכח
אני השכרתי דירות לכמה וכמה שוכרים חרדים למהדרין מן המדרין שרק שוכרים. אין להם דירה משלהם ברמה ה'לא מכיר חרדי וודאי שלא קנאי שבא לגור בשכירות בשכונה כל חרדי שגר שם זה כי הוא זכה במחיר למשתכן אין סיבה לשלם כל כך יקר
והציבור שמעלה את המחירים זה דתיים חילונים וחרדים אמריקאים
בפרוייקט שצמוד לבית שלי בנו סינים וערבים ביחד.בניה סינית ולא ערבית
תלוי איזו דירה.קו ראשון לנוף יפהפה
מאיפה הבאת את זה? הסתובבת פעם בשכונה?רווח משמעותי בין הבניינים ופחות היזק ראיה
הפינישים אמורים להיות יותר טוביםבפרוייקט שצמוד לבית שלי בנו סינים וערבים ביחד.
כנראה שכל אחד מתעסק בתחום אחר.
על פי רוב משכירים שלא משקיעים כסף בדירה עצמה אלא משלמים תמורת מגורים בדירה פחות מתעניינים בזהות הגזע ממנו יצאו הבונים בפרוייקט.
יש כאלו עורפיות ברחוב קליין שהם לא מוסתרות עם הדירות ברחוב האחים [כמו שלי...]תלוי איזו דירה.
רק הדירות ברחוב האחים פונות לנוף.
הדירות שפונות לנוף ברחוב קליין הם הדירות העורפיות , ודירות אלו מוסתרות על ידי הבניינים שהם ברחוב האחים.
הדירות בחזית הם לא לכיוון הנוף בכלל.
חוץ מזה, הפרוייקט של נמדר גם הוא קו ראשון לנוף.
לא הסתובבתי רבות, לא באתי להכריע, אני רק ריכזתי טענות שעלו כבר כאןמאיפה הבאת את זה? הסתובבת פעם בשכונה?
התייחסתי לטענות הללואז גם נמדר יכול להיות שיעלה יותר!
המחירים האלו רלוונטים אולי לפרויקטים שציינת ולא לאופק שלי ששם בוודאות נסגרו חוזים בסכומים המצוינים ביד 2
כנראה שיש לזה סיבה
לא חכמה לנסות בכח להוריד את מחיר השוק
ברור שזה פרויקט הרבה יותר יוקרתי
חד משמעי דירת 3 חדרים לא מושכרת באופק שלי פחות מ4500 בלי מחסן
מי שמכיר יודע מה הכוונה יוקרתי
אז אני כאחד שמתגורר במקום יודע להגיד לך שרמת הצפיפות בין הבניינים באופק שלי זהה לשאר הפרוייקטים.לא הסתובבתי רבות, לא באתי להכריע, אני רק ריכזתי טענות שעלו כבר כאן
העלו כאן בפוסט תמונה של אחד הפרויקטים שהצפיפות זוועה ייתכן שיש עוד פרוייקטים שהרווח בסדראז אני כאחד שמתגורר במקום יודע להגיד לך שרמת הצפיפות בין הבניינים באופק שלי זהה לשאר הפרוייקטים.
קח דוגמא. אולי לא מייצגת את כל הפררויקטים אבל לפחות את הפרוייקט הספציפי...אז אני כאחד שמתגורר במקום יודע להגיד לך שרמת הצפיפות בין הבניינים באופק שלי זהה לשאר הפרוייקטים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: