הכוכב החמישי
משתמש רשום
שלום לכולם.
מי יודע באיזה רחוב ממוקם הפרויקט של נמדר.
@ירמי וולדמןאני מחפש מידע לגבי הגרלות 993 ו-989 של אלי יוחנן
איפה זה אוחז, האם כבר בחרו דירות?
עובדים על כנס רציני לכל הרוכשים מהפרויקט שלכם, מקווה שיהיה כבר פרטים בקרוב.ערב טוב אנחנו עומדים כרגע לפני האכלוס בנמדר
אנחנו מעוניינים לגבש את כלל הזוכים החרדים
כדי שנוכל לבוא ולגור בשכונה חרדית
כרגע יש לנו קרוב למאה משפחות בפרוייקט שניצור איתם קשר בשבוע הקרוב
אשמח אם תוכלו ליצור איתנו קשר דרך קבוצת הזוכים H686000 ג'ימל .כום
נתראה בקרוב ממש
תבדקו באתר של אלי יוחנן בגוגל
לא כתוב שמה כלוםתבדקו באתר של אלי יוחנן בגוגל
מקפיץ שוב משהו יודע?שלום לכולם.
עיתון ברמה תינוקית ומטה. בעיות כתיב וכו'.אגב, בעיתון מיטב הייתה כתבה יפה על רמה ה', ועל ההדלקה בל"ג בעומר.
אולי מישהו פה יוכל להעלות.
(במאמר המוסגר, הם פתחו שם סקר, מי היינו רוצים שיהיה ראש העיר הבא, עם הרבה אופציות. זה כמובן רק סקר ואין לו השפעה גדולה, אך עדיין יש לו השפעה. כאן המקום להזכיר לתושבי ורוכשי רמה ה' החרדיים, שגולדברג הוא זה שנלחם למען חילון השכונה, למרות שהיה רוב חרדי במועצת העיר, הוא שימש כדוברה של ראש העיר וטרח להסביר בכל הבמות החרדיות שמקומם של החרדים ברמה ד', ומולץ שיבצעו את ההצרחה.)
סקרים יש כל הזמן.(במאמר המוסגר, הם פתחו שם סקר, מי היינו רוצים שיהיה ראש העיר הבא, עם הרבה אופציות. זה כמובן רק סקר ואין לו השפעה גדולה, אך עדיין יש לו השפעה.
993 בחרו כבר והם בבניה באמצע חיפוי של הבניינים מבחוץ,אני מחפש מידע לגבי הגרלות 993 ו-989 של אלי יוחנן
איפה זה אוחז, האם כבר בחרו דירות?
הם בונים שם, רוב הבניינים אוחזים בקומה 1מי שיכול לתת לי אינפומציה / תמונות מפרויקט 994 של אלי יוחנן מה קורה שם האם בונים שם וכו'
אודה מראש לכל מי שיש בידו מידע
איזה מתחם?הם לקראת קבלה ככה הם אמרו לי שבוע שעבר
כנ"ל - הוא מה שכתבתי.שאלתי אתמול את מי שאחראי על המסירה הראשונית בנמדר תחתון, והוא אמר לי שהוא משער שזה יהיה באזור ספטמבר כלשונו, ולדבריו, לקראת החגים.
כמובן שבמשרד של נמדר אומרים שהם נצמדים לחוזה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: