אכן , אפילו שני נציגים של נמדר היו איתי במשך זמן המסירה ראשונית ביחד עם המהנדס החיצוני שהבאתי מחב' פלס - והוא אכן אמר לי שהוא מכיר היטב ומצוין את כל סגנון הדירות של נמדר שזה גם אחד היתרונות , (שהוא יודע במה להתמקד). עכ"פ את הדו"ח יש לשלוח לאימיל של איריס שזה המשרד של נמדר.@ברוס הנציג של נמדר היה אתך בשעת כתיבת הדו"ח?
אצלי הנציג שמע שהבאתי בודק, ואמר לי שהוא יעבוד ע"פ הדו"ח שהבודק יוציא, החתים אותי על הטפסים, והלך לדרכו.
מה אני אמור לעשות עם הדו"ח שפלס שלחו אלי, לשלוח למשרד של הקבלן?
אגב, נראה לי שהבודק של פלס בדק כמחצית מהדירות בפרויקט, הוא מכיר מצוין את כל הבניינים.
אציין כי כמה בעיות שיש כיום במעליות לא הוזכרו במכתבו של הראשל"צ שליט"אדעת הרב יצחק יוסף שליט"א בעניין מעלית שבת
ברור. אבל יש על מי לסמוך.הגר"נ קופשיץ שליט"א מרא דאתרא הקריה החרדית בבית שמש ענה לאברך שעלה בתחילת השבוע לשאול אותו על מעלית שבת
"זה איסור גמור וצריך למחות בזה ולראות לבטל את זה בכל דרך"
מה רע לחגוג ולהודות על המתנה שקיבלנו מהקב״ה? אני ממש לא מבין! (אני לא הייתי שם אבל היה משהו לא מכובד?). תפנימו, נווה שמיר זה לא רמה ב׳. לפי הרבנות הראשית, יש לקרוא את ההלל אפילו כי היה לנו נס גדול.עשרות מהתושבים מחו כנגד אירוע יום ירושלים ולפי דבריהם זה רק ההתחלה .
כל עוד העיריה לא תתחשב ברוב התושבים במקום .
נ.ב. [רוב האנשים באירוע הם מחוץ לשכונה ויש תמונות]
מה רע בהדלקת האדמו"ר מקוזמיר בל"ג בעומר???מה רע לחגוג ולהודות על המתנה שקיבלנו מהקב״ה? אני ממש לא מבין! (אני לא הייתי שם אבל היה משהו לא מכובד?). תפנימו, נווה שמיר זה לא רמה ב׳. לפי הרבנות הראשית, יש לקרוא את ההלל אפילו כי היה לנו נס גדול.
צודק. ולכן חשוב לדרוש מעלית עם הכשר טוב שמונעת את הדברים הללואציין כי כמה בעיות שיש כיום במעליות לא הוזכרו במכתבו של הראשל"צ שליט"א
לדוגמה כאשר האדם מכבידד על המעלית הוא מיצר חשמל שחוזר למערכת החשמל
וכן כל ריבוי החיישנים לאין ספור כיום במעלית ועוד
יש מאמר ארוך של הרב שטיצברג מבית שמש בנושא זה
וממילא זה שאלה הלכתית שחייבים להיות מונחים בה און ליין
אך כמו שסיים אתמחי גברא הרב הלפרין בנושא זה לפתור את הבעיות
ואציין שאביו הגרע"י זצ"ל אף שהתיר המעלית החמיר לעצמו שלא להשתמש בה
לא מכיר את הפרטים אבל ח״ו לא רע. אלי הייתה בעיית בטיחות?מה רע בהדלקת האדמו"ר מקוזמיר בל"ג בעומר???
פחחחלא מכיר את הפרטים אבל ח״ו לא רע. אלי הייתה בעיית בטיחות?
חברת המטבחים טאיו מספקת לקבוצה חבילת סטנדרט – למטבח איכותי ביותר
ומעוצב לפי דרישה אישית, הכוללת:
10 מטר ארונות - סנדוויץ אדום,
פירזול איכותי חברת BLUM ,טריקה שקטה,
חזיתות פורמיקה )30 דגמים לבחירה(
שיש אבן קיסר
5 מגירות, 2 כיורים, וברז נשלף יוקרתי
כל זה כלול במחיר – כמובן שאפשר לשדרג למטבחים גדולים ומאובזרים יותר – כל
שדרוג גם הוא במחיר קבוצתי מסובסד!
המחירים לאחרונה מאוד עלו, תברר עם קבוצת הזוכים עם המחיר בפרסום מעודכן....שאלה לרוכשים בטאיו מטבחים, וכן ל @קבוצת זוכים רמה ה'
מה קבלתם בחבילה של קבוצת הזוכים?
אני קבלתי כדלהלן:
10 מטר ארונות
4 מטר שיש
2 מייבשים
2 כיורים
לגבי מגרות אני לא זוכר אם הם כלולים, וכמו"כ, טרם דברתי איתם על סוג הטריקה והפרזול
ברזים לא נמכרים כלל בחברה, לדברי המעצבת.
חזיתות בתוספת תשלום.
ואילו בפרסום של @קבוצת זוכים רמה ה' מופיע כך:
יש לי מה לנסות לדרוש מהם?
וגם היה אחראי לפירוק בתי כנסת, ועוד כל מיני דברים נגד הציבור החרדי בעיר.שגולדברג הוא זה שנלחם למען חילון השכונה, למרות שהיה רוב חרדי במועצת העיר, הוא שימש כדוברה של ראש העיר וטרח להסביר בכל הבמות החרדיות שמקומם של החרדים ברמה ד', ומולץ שיבצעו את ההצרחה.
להלן מהמייל הארון שנשלח ע"י קבוצת הזוכים.המחירים לאחרונה מאוד עלו, תברר עם קבוצת הזוכים עם המחיר בפרסום מעודכן....
תקנת הרבנים - השכרה ומכירת דירות | עולו ואתכנשו בהילולא דבר יוחאי - הדלקה המרכזית רמה ה' | הוקם בס"ד בית הכנסת החמישי בשכונה בפרויקט עץ השקד | SOS מתאגדים במהירות כל קהילות הקודש יחדיו להקצאה מכובדת - בשם ה' נעשה ונצליח!
דואר נכנס
~ מטבח
קבוצת הזוכים
12 במאי 2022, 5:09
קבוצת, עותק מוסתר: אני
לרבים השואלים עדיין ניתן להצטרף לרכישה הקבוצתית המוזלת של המטבחים
(גם לאלו שעדיין לא בחרו דירה)
פרטים מלאים בקובץ מצורף
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: