יש מגדלים 14 קומות.מי יודע לאיזה צביון???????
וגולדברג עוד רוצה להיות ראש העיריש מגדלים 14 קומות.
פרויקט אחד מתוכנן לחילונים עם מטרה ברורה, וצריך הרבה סי״ד בעניין......
לכן כל אחד יעשה כפי שיורו לו רבותיו...הגר"נ קופשיץ שליט"א מרא דאתרא הקריה החרדית בבית שמש ענה לאברך שעלה בתחילת השבוע לשאול אותו על מעלית שבת
"זה איסור גמור וצריך למחות בזה ולראות לבטל את זה בכל דרך"
המעליות שהותקנו בבניינים של "אחוזת נמדר" הם מעליות של חברת "אלקטרה" ופיקוד שבת של מכון צומ"תצודק. ולכן חשוב לדרוש מעלית עם הכשר טוב שמונעת את הדברים הללו
הבניינים של "אחוזת נמדר" ממוקמים בשני רחובות שונים,מקפיץ שוב משהו יודע?
הבניינים של "אחוזת נמדר" ממוקמים בשני רחובות שונים,
בנייני הגרלת 490 נמצאים ברחוב "האחים" (ויש כניסה לבניינים גם מהרחוב המקביל רח' רועי קליין).
בנייני הגרלת 491 נמצאים ברחוב "השלושה".
(שמות הרחובות נכונים להיום יכול להיות בהם שינוי)
מה בנוגע למוני המים ?? אם יש מי שיודע כי שמעתי שיש בזה ממש חילול שבתהמעליות שהותקנו בבניינים של "אחוזת נמדר" הם מעליות של חברת "אלקטרה" ופיקוד שבת של מכון צומ"ת
כן אני הייתי לפני חודשמישהו כבר היה במסירה ראשונית של נמדר 490?
צריך לבדוק את זה מול נמדר עצמם אפשר לשלוח להם מייל מפורט (הייתי משאיר פה את המייל אבל הבנתי שא"א)מה בנוגע למוני המים ?? אם יש מי שיודע כי שמעתי שיש בזה ממש חילול
כן באמת שהיה יפה, נשמח שתעלו תמונות...לרוכשי נמדר היה אירוע מרשים ומיוחד עם רבנים וציבור גדול .
כולם בני תורה ב''ה יהיה תמונות.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: