יש כזה שם???
משתמש מקצוען
יש הבדלמה ההבדל??
אם זה מותר למה בחרדי לא?
לחילונים זה פחות משנה הם בין כה וכה יושבים כל היום ליד נשים ויש פחות חשש להרהורים וכאלה
יש הבדלמה ההבדל??
אם זה מותר למה בחרדי לא?
אני נוסעת באוטובוסים כלליםאני לא דנה אותך
כנראה את לא מסוגלת לעמוד כל הדרך
אבל בדרך כלל כשזה קורה האברך אמור לקום ולעמוד הוא כל הנסיעה
ולא להשאר לשבת ליד האישה
לך אסור לגעת בגבר...יש הבדל
לחילונים זה פחות משנה הם בין כה וכה יושבים כל היום ליד נשים ויש פחות חשש להרהורים וכאלה
כי היא לא רוצה להקים אנשים,מה ההבדל??
אם זה מותר למה בחרדי לא?
אם זה היה מקובל הייתי עושה את זה גם באוטובוס חרדי.מה ההבדל??
אם זה מותר למה בחרדי לא?
לגמרי קשור לאזורים,אז לי קבוע היו קמים, אולי שזה משתנה בין אזורים
בחיים לא קמה לי בחורה חרדית, שוב אולי זה קשור לאזורים
לא יודעת איפה את נוסעת אין דבר כזה לא לגעת בטעות וכדו'כי היא לא רוצה להקים אנשים,
אני גם בהריון הייתי מתישבת ליד גברים חילונים,
ובהחלט אפשר להשמר שלא לגעת...
אין כמו ביתר בענין הזה,תעברו לביתר.
מהדרין
כמעט לגמרי.
אני הייתי בהריון עם ילד נוסף בידיים ואף אחד לא קמה, עד שאישה אחת צעקה על הבנות שיקומו שיש כאן אישה בהריון.... ואני כולי סמוקה התיישבתי, עם כל המבטים.......... היה ממש לא נעים, כבר כמה וכמה פעמים שרציתי להרים טלפון לבתי ספר שידברו עם הבנות בענין.....בחיים לא קם לי חילוני באוטובוס ולא משנה באיזה שלב בהריון הייתי.
בחורות חרדיות קמו לי המון!!! הן תמיד קמות!! בחורים אף פעם לא.
פעם שאלתי קרוב משפחה בחור ישיבה למה בחורים לא קמים לאישה בהריון או לאיש זקן, אז הוא אמר לי ש"תורה מתשת כוחו של אדם" ולכן הם יושבים אחרי הלימוד. ברגע הראשון זה מצחיק. ברגע השני זה עצוב נורא. זה מסביר הרבה דברים שמוזכרים פה באשכול.
מקווה שאצליח לחנך את הילדים שלי (כשיגדלו) אחרת.
ברורלך אסור לגעת בגבר...
אני גם רואה פה ושם,לגמרי קשור לאזורים,
רואה המון שקמות או קמים.
וכן. לא תאמיני. חרדים.
מדברת על ביתר,תעברו לביתר.
מהדרין
כמעט לגמרי.
היו כמה פעמים כשהייתי בהריון והמקום היחיד היה ליד בחור שישב בנחת, התיישבתי לידו מתוך ציפיה שיבין את הרמז ויקום, בדר"כ זה עובדאני לא דנה אותך
כנראה את לא מסוגלת לעמוד כל הדרך
אבל בדרך כלל כשזה קורה האברך אמור לקום ולעמוד הוא כל הנסיעה
ולא להשאר לשבת ליד האישה
אני הייתי קמה, ואומרת מילה שתיים לבחורים,ברור
אני שומרת נגיעה מכל משמר
אבל בכל אופן זה יותר קל
פעם אחותי טסה לחו"ל וקיבלה מקום ליד גבר חילוני מיד התקשרה לקו ההלכה ואמרו לה שאם אפשר בקלות להחליף מקום שתחליף אבל אם לא אפשר להקל
הסיכוי שזה יקרה בעמידה באוטבוס צפוף גבוה יותר...לא יודעת איפה את נוסעת אין דבר כזה לא לגעת בטעות וכדו'
נכון, אבל לא כדאי לדמיין שאפשר לשבת ליד גבר ולא לגעת בו בטעות כמובןהסיכוי שזה יקרה בעמידה באוטבוס צפוף גבוה יותר...
הרבה פעמים זה בדיוק הפוך.מדברת על ביתר,
החלק הקדמי ריק, כל אחד בספבל נפרד והחלק האחורי דחוס כמו סרדינים, ועד שלא באים ומבקשים במפורש להתאחד בספסלים הרבה לא מבינים את זה לבד.
(לא כולם, רק הרבה, וגם לזכותם יאמר שבדר"כ קמים מיד, זה רק עניין של שימת לב ורגישות)
כי היפרדות שליה , ופגיעה בתינוק , זה לא פיקוח נפש?וברוך ה' שעם הבחורים והבנים אני לא מתעסקת כי הם יושבים מקדימה, ואפילו אם יקומו בשבילי לא הלך לשבת מקדימה,
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: