יש כזה שם???
משתמש מקצוען
זה גם מזעזע, אבל פחות מהסיפור שלי, כי בסיפור שלי הבחורים ראו בחוש איך הבחורה קמה בגללם, ושום דבר לא הזיז להםממש לא... ראו איך הוא מצטנף...
זה גם מזעזע, אבל פחות מהסיפור שלי, כי בסיפור שלי הבחורים ראו בחוש איך הבחורה קמה בגללם, ושום דבר לא הזיז להםממש לא... ראו איך הוא מצטנף...
4 אברכים לא קודמים לאשה אחת?והם קודמים לאשה שעלתה לפניהם?
מבחינה הלכתית - זה גזל.אבל אני יכול להבין אברכים שנשארים לשבת כי הם יודעים שבתחנה הבאה יעלו אברכים שיצטרכו לעמוד
לפי ההודעה שלך, יש מקומות פנויים לידם, אבל הם לא רוצים להתאחד כי בתחנה הבאה יעלו עוד גברים...4 אברכים לא קודמים לאשה אחת?
שתתכבד ותבקש מבחורות צעירות לעמוד
(וסליחה על הניסוח, אבל זה הלימוד זכות שלי על האברכים הנ"ל)
רוב רוב המקרים הפוכים, לפי מה שאני רואה אצלינו. הגברים יושבים מקדימה אחד בספסל בעוד הנשים והילדים נדחקים מאחורה ולפעמים בעמידה ועד שלא ניגשים לגברים ומבקשים מהם לצופף את השורות ולפנות מקום, הם לא חושבים על הרעיון הגאוני הזה בעצמם.לפעמים יש תחושה ש"הגברים יעמדו, אז מה קרה"?
והרבה פעמים קורה שאברך מותש אחרי יום שלם בכולל (כן! ללמוד זה מתיש!) ורק מחפש מקום לשבת ואי אפשר כי קבוצת בנות חוסמת לו את המעבר לתוך האוטובוס או שאחת יושבת ברביעייה לבדה והאברך ברוב עדינותו לא יבקש ממנה לעבור לחלק האחורי ונשאר לעמוד כל הדרך, ואלו דברים שקורים כל הזמן, זה כן בסדר?
גם אני. אבל לא באוטובוס "חרדי"לא נעים להגיד, אבל בימים וזמנים שאני לא מרגישה טוב
אני יושבת גם ליד גברים
יש גבול ליכולת שלי
אני לא נוגעת בהם , ולא מדברת איתם
יושבת כמה דקות של נסיעה
ונעלמת
יש יצר הרע גדול וזה משתנה הלכה זה נתון רק לפוסקי הלכה הלכה הזאת פסקו פוסקי דורינו (הר"מ פיינשטיין הר"ע יוסף ) וגם הספסלים בנויים שלא נוגעים בכללאולי ההלכה דיברה לפני הרבה דורות, לא בדור שלנו, שיש יצר הרע גדול וכו'
בפרט שהאוטובוסים מאד צפופים ומאד מאד מאד קשה לשבת ליד אישה ולא לגעת ברגליים או משהו כזה
אני לא דנה אותךלא נעים להגיד, אבל בימים וזמנים שאני לא מרגישה טוב
אני יושבת גם ליד גברים
יש גבול ליכולת שלי
אני לא נוגעת בהם , ולא מדברת איתם
יושבת כמה דקות של נסיעה
ונעלמת
בחיים לא קם לי חילוני באוטובוס ולא משנה באיזה שלב בהריון הייתי.בכללי המודעות שלנו כציבור לקום לאנשים מבוגרים ונשים בהריון לוקה בחסר
לא בארץ...וגם הספסלים בנויים שלא נוגעים בכלל
הדשא של השני תמיד ירוק יותר,במרבית המקרים אצלי לא ולא, המאחורה הכל מלא ומפוצץ
אז לי קבוע היו קמים, אולי שזה משתנה בין אזוריםבחיים לא קם לי חילוני באוטובוס ולא משנה באיזה שלב בהריון הייתי.
בחיים לא קמה לי בחורה חרדית, שוב אולי זה קשור לאזוריםבחורות חרדיות קמו לי המון!!! הן תמיד קמות!! בחורים אף פעם לא.
נכוןלא בארץ אין דבר כזה לשבת ליד מישהו באוטובוס ולהיזהר לא לגעת
נכון, שכחתי לצייןגם אני. אבל לא באוטובוס "חרדי"
מה ההבדל??גם אני. אבל לא באוטובוס "חרדי"
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: