הלוואי!!!אבל באוטובוס עירוני צפוף מאד (לא במודיעין עלית...) הנהג מאט בד"כ
על כל הערבים...
הלוואי!!!אבל באוטובוס עירוני צפוף מאד (לא במודיעין עלית...) הנהג מאט בד"כ
למה?כל אחד יודע שלחנך את הציבור אי אפשר דרך אשכול בפרוג.
נכון אבל זה פחות נעים...הוא גם פסק שמותר לשבת ליד אשה
אל תגזימיגם אני אשב בחלק האחורי של האוטבוס הגברים "שברבעיה" יצפו עלי
יש כאלו שיושבים שם בכוונה...
אחורי ארי ולא אחורי אשה.למה זה יותר חמור?
אז שוב... השאלה אם מדברים על נעים , או על ההלכה, והשאלה אם לך לא נעים משהו, את יכולה לזעום על מישהו אחר שבחר לנהוג בהתאם להלכה ונעים לו עם זה...נכון אבל זה פחות נעים...
מרן הגר"ע אויערבך שליט"א אמר לי שאחורי אשה זה אם רואים את צורת הפסיעות שלהאחורי ארי ולא אחורי אשה.
יש פוסקים שטוענים שאם יש כסא מוגבה זה פחות נורא.
לא כל עמידה. אבל עמידה בעצירה פתאומית, או בנסיעה פרועה ומקפיצה - בהחלט (תלוי בשלב ובמצב, אבל כן).למה להכליל?
ממש לא כל עמידה בהריון היא פיקוח נפש.
זה ניצול של בחורים ובחורות (אלו שקמים) שחושבים שהם מצילים את האישה או העובר מסכנה.
נכון שיש סיפורי פיקוח נפש, אבל סיפורי פיקוח נפש יש גם בלי הריון.
באופן אישי לא היה לי שום מצב של פיקוח נפש בהריונות שעברתי.
בהריון האחרון היה לי קשה מאד לעמוד. מכאן ועד פיקוח נפש- הדרך רחוקה...
מנסיון....אל תגזימי
שוב גבר לא מתיישב שם בכוונה
או שאין להם מקום מקדימה או שיותר נח לשבת בסוף
אני עצמי מעדיפה תמיד לשבת באוטובוס עירוני בסוף כי שם אין דחיפות של העגלה וכו'
לא נעים, אבל גם אני עושה את זה..היו כמה פעמים כשהייתי בהריון והמקום היחיד היה ליד בחור שישב בנחת, התיישבתי לידו מתוך ציפיה שיבין את הרמז ויקום, בדר"כ זה עובד
פעם המקום היחיד היה ליד נער, התיישבתי והוא ביקש ממני לקום כי הוא לא יכול לשבת לידי...
אמרתי לו שאם יש לו בעיה שיקום כי אני בהריון ולא יכולה לעמוד, הוא היה כ"כ נבוך שהצטנף והמשיך לשבת
נכון לחלוטין. כניעות היא לא מילה נרדפת לעדינות וצניעות.יושבת בחורה, מאולצת לקום ע"י בחור ישיבה. זה היה הסיפור.
הצעתי שתעיר את תשומת לבו להתנהגות הלא הוגנת.
תגדירי "יכולים"נוצר מצב שגברים יכולים לשבת היכן שהם רוצים ונשים מוגבלות רק מאחורה
לא נעים?!לא נעים, אבל גם אני עושה את זה..
בהריון מתקדם, כשאני מפחדת לעמוד/להתקדם לכיוון פנים האוטובוס, אם יש מקום פנוי ליד נער, אני פשוט מתיישבת.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: