קורה בעמידה... לא קרה לי מעולם בישיבה,קורא המון וזה דבר ממש לא נעים,
אולי תספרי לי מאיפה המסקנות שלך??
קורה בעמידה... לא קרה לי מעולם בישיבה,קורא המון וזה דבר ממש לא נעים,
ניסיתי לעשות את זה פעם אחת,במקום לקטר כאן באשכול
הכי פשוט שתעשו את זה באוטובוס.
תהיו סדרנים לדקה והכל יבוא על מקומו בשלום
לפעמים אני רואה את זה באוטובוס וכל מה שצריך זה מישהו (כולל אני...) שיתגבר על האי נעימות ויעשה סדר
בעמידה ברור שיותר גרוע ולא התווכחתי על זה אבל כשאת מתיישבת ליד גבר תקחי בחשבון מראש את הנגיעותתקראי את ההודעה שלי...
נגיעה בטעות סביר שתקרה יותר כשעומדים באוטבוס עמוס,
מאשר כשיושבים ליד גבר חילוני.
ושוב ישבתי ליד גברים הרבה פעמים,
כי הייתי בהריון ולא היה עוד מקום פנוי,
ומעולם לא נגע בי מישהו ב-ט-ע-ו-ת
אני גם ככה אבל רק אם זה גברים חילונים (בחזור מהעבודה לדוג') שיודעת שלא מפריע להם ותכלס אין איסור. אבל ליד גברים חרדים - לא. אני חושבת שמצופה ממני בתור אדם חרדי לכבד את זה. (למעט כמובן מקרי חירום כמו שציינו כאן שאז באמת אי אפשר לשפוט).לא נעים להגיד, אבל בימים וזמנים שאני לא מרגישה טוב
אני יושבת גם ליד גברים
יש גבול ליכולת שלי
אני לא נוגעת בהם , ולא מדברת איתם
יושבת כמה דקות של נסיעה
לא יודעת איפה את נוסעת...בעמידה ברור שיותר גרוע ולא התווכחתי על זה אבל כשאת מתיישבת ליד גבר תקחי בחשבון מראש את הנגיעות
נ. ב. תנסי לשבת ליד אשה בלי לגעת בה בכלל ותספרי לי אם זה אפשרי
באוטובוס ישראלי מצוי...\\
לא יודעת איפה את נוסעת...
בואי, בדרך כלל זה הפוך,אני שמעתי מרב שניתן לשלם כסף למונית מכספי מעשר אם יש חשש שבדרך או ברגל או באוטובוס יהיה בעיה של שמירת עיניים
אני לא פוסקת אבל אני רק רוצה לעורר לתשומת הלב לגודל הבעיה של הדחיפות ואי ההפרדה
וגם למה אני בתור אישה כל כך שומרת לא להתנגש בגברים ברחוב והם לא???(לא מכלילה אבל בהחלט יש הרבה כאלו)
לדעתי רק לדבר עם מוסדות החינוךטוב, חברה: וויכוחים על נשים בהריון תשאירו בצד, זה נושא חשוב מאד מאד אבל לא קשור לפה, כמו"כ שאר הנושאים שגלשו.
עיקר הנושא הוא החינוך לצניעות ולהפרדה בין גברים לנשים באוטובוסים.
יש לי הרגשה שטעית בשם הניק והשם האמיתי הוא מרדכי היהודי...בואי, בדרך כלל זה הפוך,
לפחות בביתר,
הנשים לא שמות לב והם דוחפות עולות עם עגלות וילדים, ולא שמות לב שהם דוחפים גבר צנוע שעומד בצד עם עגלה כולה סמוק ולחוץ מהאי נעימות
במקרה שלי זה היה בחורי ישיבות, אני חושבת שזה מגוכך לדבר על זה בישיבותלדעתי רק לדבר עם מוסדות החינוך
הם יפנו אותנו לדבר עם חברות האוטובוסים.לדעתי רק לדבר עם מוסדות החינוך
נכון.ת'כלס את מבקשת,
בדרך משלך.
כנראה לא אכפת לאמא שלו שישב לידך. זה לא חוסר חינוך.ואגב, אמא שלו הייתה בשטח ולא ביקשה ממנו לקום. אבל במקום להתרגז עליה ואל חוסר החינוך שלה פשוט חינכתי את הבן שלה בעצמי.
בשנה האחרונה כמעט לא יצא לי לנסוע באוטובוסים, לאחרונה קצת חזרתי, וזה פשוט זוועה, הצפיפות, והדחיפות, אני עומד באוטובוס, ופתאום עולה קבוצת בחורות ברוח סערה, והן דוחפות ונוגעות מבלי משים, אמנם אין בזה איסור הלכתי לכאו', אבל זה בכלל בכלל לא נעים, אני דן אותן לכף זכות שהם שקועות בתוך השיחה\ויכוח. אבל צריך שימת לב ורגישות, מה שבטוח שביום שאוכל, אחזיק רכב באופן צמוד, זה הרבה יותר צנוע ורגוע...אני שמעתי מרב שניתן לשלם כסף למונית מכספי מעשר אם יש חשש שבדרך או ברגל או באוטובוס יהיה בעיה של שמירת עיניים
אני לא פוסקת אבל אני רק רוצה לעורר לתשומת הלב לגודל הבעיה של הדחיפות ואי ההפרדה
וגם למה אני בתור אישה כל כך שומרת לא להתנגש בגברים ברחוב והם לא???(לא מכלילה אבל בהחלט יש הרבה כאלו)
אוטבוס בין עירוני זה סיפור אחראני יוצאת רבע שעה מוקדם יותר מהבית כדי להגיע לתחנה הראשונה שאני אוכל לשבת
ואז ביציאה מהעיר עולה אשה בהריון ורוצה שאני אקום בשבילה ...
לא יודעת מה צריך לעשות...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: