בואי, מעולם לא נגע בי אף גבר כשישבתי לידו באוטבוס!נכון, אבל לא כדאי לדמיין שאפשר לשבת ליד גבר ולא לגעת בו בטעות כמובן
האוטובוס קצת מסתובב ...
אבל בעמידה (בטעות) קרה לפעמים...
שוב זה ממש לא לכתחילה, אבל בהריון זה סכנת נפשות לעמוד!
בואי, מעולם לא נגע בי אף גבר כשישבתי לידו באוטבוס!נכון, אבל לא כדאי לדמיין שאפשר לשבת ליד גבר ולא לגעת בו בטעות כמובן
האוטובוס קצת מסתובב ...
השאלה היא מה ההגדרה "נגע"...בואי, מעולם לא נגע בי אף גבר כשישבתי לידו באוטבוס!
אבל בעמידה (בטעות) קרה לפעמים...
שוב זה ממש לא לכתחילה, אבל בהריון זה סכנת נפשות לעמוד!
אני גם עושה את זה לפעמים,במקום לקטר כאן באשכול
הכי פשוט שתעשו את זה באוטובוס.
תהיו סדרנים לדקה והכל יבוא על מקומו בשלום
לפעמים אני רואה את זה באוטובוס וכל מה שצריך זה מישהו (כולל אני...) שיתגבר על האי נעימות ויעשה סדר
כי אני אחרוג מהעדינות שלי ואבקש מבחורה לקום,כי היפרדות שליה , ופגיעה בתינוק , זה לא פיקוח נפש?
ולשבת "בקידמת" האטובוס, למרות שהספסל ריק .. זה בסדר????
את לא יכולה לבקש מאשה חילוניה לקום כשיש לך מקום ליד גבר חילוני,כי אני אחרוג מהעדינות שלי ואבקש מבחורה לקום,
ברוך ה' לא יצא לי לשבת בגברים!!
את שואלת את זה אשה חרדית???השאלה היא מה ההגדרה "נגע"...
אין שום בעיה אפילו בלגעת (שאלנו רב גדול) כל עוד אין כונה וכד'.
אני לא מתכוונת נגיעה בכוונה...את שואלת את זה אשה חרדית???
ת'כלס את מבקשת,אני אף פעם לא ביקשתי שיקומו לי.
כן, אם היה גבר שיכל להצטופף ולא עבר - לא ביקשתי לקום ולעבור - אלא לשבת לידו.
אין שום בעיה אפילו בלגעת (שאלנו רב גדול) כל עוד אין כונה וכד'.
ברוב הפעמים כשבאתי להתיישב הבחור/אברך הבין מיוזמתו שכדאי לו לעבור מושב קדימה ליד בחור/אברך אחר.
לא שופטת אף אדם כי גם בעלי יושב באוטובוס ולא יראה אישה שעומדת לידו לא משנה אם היא בפוסט דייט...
במקרה שהייתי במצב שאסור לי לעמוד ואף אחד לא קם (לא שופטת!!) התיישבתי על הרצפה. בתוך עשר שניות סידרו לי מקום, אבל לא מסוגלת לבקש ממישהו לקום.
אהה. נעמוד בתחנה ונצעק: גברים יקרים! יש כאן נשים שהמתינו לפניכם בתחנה. לא לדחוף. יש כאן נשים עם תינוקות, לתת להן לעבור. יש כאן נשים בהריון, פיקוח נפש. לצפוף ספספלים, להתחשב בשני.תהיו סדרנים לדקה והכל יבוא על מקומו בשלום
לפעמים אני רואה את זה באוטובוס וכל מה שצריך זה מישהו (כולל אני...) שיתגבר על האי נעימות ויעשה סדר
אני כן יכולה,את לא יכולה לבקש מאשה חילוניה לקום כשיש לך מקום ליד גבר חילוני,
את שואלת את זה אשה חרדית???
בכל האוטובוסים של ביתר זה ככה.בלת''ק
רק לידיעת הציבור
בקו מבית שמש לביתר
ברוך ה' יש הפרדה קבועה שנשים מאחורה וגברים מקדימה,
וככה גם עולים לאוטובוס נשים מאחורה.
ובגדול ממש כולם מכבדים, ולא, לא מדובר רק בציבור קנאי.
ותמיד אני מרגישה שיש שמירה על אוטובוס כזה שככה שמור צנוע ומוגן.
תקראי את ההודעה שלי...אני לא מתכוונת נגיעה בכוונה...
לגמריי. פעם קרה לי שנפלתי בשלב מתקדם ואז קמו לי. גם לא מסוגלת לבקש.אבל לא מסוגלת לבקש ממישהו לקום
דוקא אני ממש חייבת לקום ולהצדיע לציבור החילוני בנושא הזה!בחיים לא קם לי חילוני באוטובוס ולא משנה באיזה שלב בהריון הייתי.
בחורות חרדיות קמו לי המון!!! הן תמיד קמות!! בחורים אף פעם לא.
פעם שאלתי קרוב משפחה בחור ישיבה למה בחורים לא קמים לאישה בהריון או לאיש זקן, אז הוא אמר לי ש"תורה מתשת כוחו של אדם" ולכן הם יושבים אחרי הלימוד. ברגע הראשון זה מצחיק. ברגע השני זה עצוב נורא. זה מסביר הרבה דברים שמוזכרים פה באשכול.
מקווה שאצליח לחנך את הילדים שלי (כשיגדלו) אחרת.
אני כן יכולה,
זהו שלא יוצא לך, אין בזה שום הגיון,אבל ברוך ה' הסביבה שלי זה ביתר ירושלים ובית שמש כך שבאמת כמעט ולא יוצא לי,
ופעם באמת התיישבתי על המדרגות כשהייתי בחודש 8....
קורא המון וזה דבר ממש לא נעים,תקראי את ההודעה שלי...
נגיעה בטעות סביר שתקרה יותר כשעומדים באוטבוס עמוס,
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: