כל אחד זכאי לליווי בוועדה, רק כדאי מאוד שיהיה הסבר מניח את הדעת, כגון קרוב או עו"ד וכו'.יש חברות שכן מגיעות לועדה?
כל אחד זכאי לליווי בוועדה, רק כדאי מאוד שיהיה הסבר מניח את הדעת, כגון קרוב או עו"ד וכו'.יש חברות שכן מגיעות לועדה?
עד חודש. (לאחר מכן ניתן להגיש ערעור עד 60 יום).באתר באזור האישי הפרוטוקול מתעדכן תוך 4 ימים ואפשר לראות בדיוק אם לא אישרו ומה הסיבות, למרות שבוועדה הם אומרים תוך שבועיים.
יכול להסביר באישיאני לא יודע איך מגיעים לאיזור האישי של הילדים.
אפשר לדעת פרטים? למי הלכתם?הלכנו לאישה אחת והוציאה משהו בשניה אחת מביטוח לאומי(קיבלנו קיצבת נכות)
מנסיון של מספר פעמים (תוך יומיים! מופיעה הזכאות הבסיסית ולאחר עוד יומיים עולים הפרוטוקולים )עד חודש. (לאחר מכן ניתן להגיש ערעור עד 60 יום).
בדר"כ זה יתעדכן עד שבועיים, לא תמיד.
4 ימים???? מאיפה הבאת את זה? לפעמים זה מופיע תוך יום, אם אין לה מה לדון. וזה לא סימן כל כך טוב בדר"כ.
(יש לציין שהרופאה בועדה היתה רשעית שמחפשת לעשות רע לאנשים, וכיון שלא היה לה שום דבר רע לומר עלינו, אז היא כל הזמן נזפה: "אל תסתכלי בדף" (כי היה דף שבו סוכמו ראשי הפרקים של מה שרצינו לומר בועדה).
בירושלים לקח לי לאחרונה חודש פלוס עד שהתעדכן...ואגב יודעת על מישהי ממודיעין עילית שסורבה ברמלה ונתנו לה המלצה שהוכיחה את עצמה להעביר כתובת לירושלים ולבקש מחדש (בירושלים יש הרבה רופאים בגלל בתי החולים ביחס לאוכלוסיה)
את האמת זה אישה פרטים שאנחנו מכירים אותה דרך קרובת מישפחה שהיא לא עושה לאנשים פרטיים אלה רק למקום עבודה שהיא עובדת ובמקרה היא לקחה כי היא חברה טובה של קרובת מישפחה שלי..אפשר לדעת פרטים? למי הלכתם?
לאחרונה יש האטה בכלל הסניפים בארץבירושלים לקח לי לאחרונה חודש פלוס עד שהתעדכן...
לאחרונה יש האטה בכלל הסניפים בארץ
נדמה לי שאין איזור אישי לילדים. תוכלי לצפות בזכויותיהם ותקציביהם דרך האישי שלך או של אשתך.אני לא יודע איך מגיעים לאיזור האישי של הילדים.
אם אין מה לדון, אתה צודק. אגב, הפרוטוקולים עולים לפעמים קודם.מנסיון של מספר פעמים (תוך יומיים! מופיעה הזכאות הבסיסית ולאחר עוד יומיים עולים הפרוטוקולים )
אולי יש הבדל בין הלשכות גם במהירות העלאה למחשב
ואגב יודעת על מישהי ממודיעין עילית שסורבה ברמלה ונתנו לה המלצה שהוכיחה את עצמה להעביר כתובת לירושלים ולבקש מחדש (בירושלים יש הרבה רופאים בגלל בתי החולים ביחס לאוכלוסיה)
אם אתם מקבלים עליו תקציב הוא עדיין תחתיכם. תתקשרו לביטוח לאומי. (המתנה מרגיזה של בין 10 ד' ל30, (ב-8 בבוקר זה תוך 3-4 דקות)).כנראה שנפלתי בין הכסאות: ביקשתי מהם לשלוח לי קוד כדי שיהיה לילד איזור אישי בעצמו (הוא כמעט שמונה עשרה) אז כנראה הסירו אותו מהאיזור האישי שלנו ואת הקוד לאיזור שלו עדיין לא קיבלנו...
למה שיבטלו??? למעט מקרים מסויימים.יש היום בכלל ועדה? לא ביטלו את הצורך לבוא פיזית?
אין דבר כזה. אא"כ הם נוכלים, שאח"כ, לכי חפשי אותם.למה החברות רוצות מראש את כל הסכום גם העתידי?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: