ועדיין נחשבים בעלי חסד שמצילים את העולם בנדבת ליבםוואלה
אתם מפחידים
צפה בקובץ המצורף 1389649
לא ידעתי שאסתבך...
אני ממליצה עליהם מאוד!!! מקרה שקרה במשפחה והם הצליחו להוציא מקסימום!
אבל זה שהם לוקחים אחוזים גבוהים זה לא סוד....ועדיין לקחנו אותם.
ועדיין נחשבים בעלי חסד שמצילים את העולם בנדבת ליבםוואלה
אתם מפחידים
צפה בקובץ המצורף 1389649
לא ידעתי שאסתבך...
אני ממליצה עליהם מאוד!!! מקרה שקרה במשפחה והם הצליחו להוציא מקסימום!
אבל זה שהם לוקחים אחוזים גבוהים זה לא סוד....ועדיין לקחנו אותם.
כמו כן החברות הללו לא יכולות לבוא איתך לועדה כי הם לא פועלות עם עורכי דין. אז האם זה שווה לך???הכי חשוב לבדוק בחוזה מה קורה במקרה שלא מצליחים ולקבוע דד ליין כי אחרת זה חתונה לכל החיים וגם אם עוד כמה שנים תצליחו להוציא לבד הם יבאו לדרוש אחוזים וכן במקרה להיפך אם אתם חוטפים רגלים קרות האם הם לא יכולים לתבוע אתכם וכמובן מה השירות שהם נותנים לכם האם רק תלכו לכאן ולפה או יותר.
אם לא מסכימים להביא לכם לקרוא את החוזה תברחו כמו מאש.
יש חברות שכן מגיעות לועדה?כמו כן החברות הללו לא יכולות לבוא איתך לועדה כי הם לא פועלות עם עורכי דין. אז האם זה שווה לך???
הם פשוט יעלו בשמך מסמכים ויתנו לך כמה טיפים מה לומר. תכלס כל העבודה תהיה שלך בועדה לבד!!!!
אם את הולכת עם עו"ד הוא נכנס איתך לחדר של הועדה ומדבר בשמך.
.ככה שבאמת כל העבודה הוא עושה
מה זה מאוד????אני ממליצה עליהם מאוד!!! מקרה שקרה במשפחה והם הצליחו להוציא מקסימום!
אבל זה שהם לוקחים אחוזים גבוהים זה לא סוד....ועדיין לקחנו אותם
כן,יש חברות שכן מגיעות לועדה?
אשמח לפרטים על המשרד עו"ד הנ"ל.כן,
החברות של משרדי עו"ד,
אני אישית הגשתי תביעה דרך משרד עו"ד תגר - וב"ה תביעתי התקבלה (לאחר ערעור - יתכן שהייתי מתייאש בלעדיהם) - ולא דברתי (כמעט) כלום בוועדה,
הכל העו"ד טענה - ואני רק אישרתי,
מאוד נהניתי מהליווי שנתנו לי לאורך כל הדרך - וכן מהישרות שלהם:
הפניתי אליהם קרוב משפחה נוסף - ועוה"ד שרונה תגר אמרה לו שיגיש לבד - כי הוא יקבל לבד את הקצבה שמגיע לו - וחבל שיצטרך סתם לשלם...
(וכמובן שהיא צדקה בזה)
אפשר לקבל עוד מידע באישי - אם יש צורך
אין לי הרבה פרטים,אשמח לפרטים על המשרד עו"ד הנ"ל.
איזה איזור? מטפלים רק בבט"ל או גם בתביעות מול קרן הפנסיה?
וועדה לבדיקת הנכות - ברוב המקרים לא בוטלו,יש היום בכלל ועדה? לא ביטלו את הצורך לבוא פיזית?
פשוט מאד , הם רוצים שתצביע להם .קובלסקי אמין ומצליח בד"כ
038001500
אפשר גם בחינם דרך העירייה או אגו"י וארגונים נוספים.
בגמרא כתוב (מתורגם): רופא בחינם שווה חינם
איני יודע לעניין זה (יש לדון אם מיקרי חינם מאחר דיש להם טובת הנאה, שאינם חשודים לעשות חסד חינם, אכן הם מטיבים טובא עם הבריות אך לבסוף באים על שכרם בדרכים אחרות, כגון מהרשויות וכדו', והוא למעליותא שמרוויחים.
אפשר פרטים במי מדובר?אהרן פרנקל אחלה שירות וזמינות ואמינות!
אשמח לפרטים.כן,
החברות של משרדי עו"ד,
אני אישית הגשתי תביעה דרך משרד עו"ד תגר - וב"ה תביעתי התקבלה (לאחר ערעור - יתכן שהייתי מתייאש בלעדיהם) - ולא דברתי (כמעט) כלום בוועדה,
הכל העו"ד טענה - ואני רק אישרתי,
מאוד נהניתי מהליווי שנתנו לי לאורך כל הדרך - וכן מהישרות שלהם:
הפניתי אליהם קרוב משפחה נוסף - ועוה"ד שרונה תגר אמרה לו שיגיש לבד - כי הוא יקבל לבד את הקצבה שמגיע לו - וחבל שיצטרך סתם לשלם...
(וכמובן שהיא צדקה בזה)
אפשר לקבל עוד מידע באישי - אם יש צורך
למה החברות רוצות מראש את כל הסכום גם העתידי?עבדתי בעבר כעו"ס למיצוי זכויות, מכירה את התחום מקרוב.
המלצה חד משמעית-
לא לגשת עם שום חברה, אך ורק עם עו"ד
לעו"ד יש תקרה בחוק לגובה האחוזים שהוא יכול לגבות, ויש גם פריסת תשלומים ברורה והגיוניה.
דבר נוסף-
יש להם איום על כל הפרת אתיקה מהלשכה של עורכי הדין.
מה שאין כן אצל חברות פרטיות שאצלם אתה יודע איך זה מתחיל אך לא יודע איך זה נגמר.
בנוסף,
עו"ד יכול לייצג אותך בוועדה. שזה ייתרון משמעותי.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: