לא הבנתי, להתקשר לביטוח לאומי ומה לשאול אותם?אם אתם מקבלים עליו תקציב הוא עדיין תחתיכם. תתקשרו לביטוח לאומי. (המתנה מרגיזה של בין 10 ד' ל30, (ב-8 בבוקר זה תוך 3-4 דקות)).
לא הבנתי, להתקשר לביטוח לאומי ומה לשאול אותם?אם אתם מקבלים עליו תקציב הוא עדיין תחתיכם. תתקשרו לביטוח לאומי. (המתנה מרגיזה של בין 10 ד' ל30, (ב-8 בבוקר זה תוך 3-4 דקות)).
למה את לא רואה את זכויותיו בשירות האישי אצליכם. (לפעמים זה מעודכן טוב יותר באתר של האשה, היא בעלת התקציבים).לא הבנתי, להתקשר לביטוח לאומי ומה לשאול אותם?
לנו ענו שפרוטוקול של ילדים לא יהיה דרך ההורים, וצריך שיהיה קוד לילד בעצמו.לא הבנתי, להתקשר לביטוח לאומי ומה לשאול אותם?
אם זה נכון. חדשת לי.לנו ענו שפרוטוקול של ילדים לא יהיה דרך ההורים, וצריך שיהיה קוד לילד בעצמו.
ואת הקוד הראשוני - לא מקבלים למייל, אלא צריך להגיע למקום. (כך בכ''א אמרו לנו...)
ירושלים?אנחנו הלכנו לועדה עם יעוץ של עזר מציון והיה מצויין. עדיין לא קיבלנו תשובות.
(יש לציין שהרופאה בועדה היתה רשעית שמחפשת לעשות רע לאנשים, וכיון שלא היה לה שום דבר רע לומר עלינו, אז היא כל הזמן נזפה: "אל תסתכלי בדף" (כי היה דף שבו סוכמו ראשי הפרקים של מה שרצינו לומר בועדה).
סליחה ששמתי 'כועס'. אבל אין אימוג'י אחר ש'לא מסכים/לא נכון'.לנו ענו שפרוטוקול של ילדים לא יהיה דרך ההורים, וצריך שיהיה קוד לילד בעצמו.
ואת הקוד הראשוני - לא מקבלים למייל, אלא צריך להגיע למקום. (כך בכ''א אמרו לנו...)
זה לא שהיא 'בעלת התקציבים', זה פשוט תלוי בשעת הגשת התביעה לגמלת ילד נכה - על שם מי הגישו, מי נרשם כ'מגיש התביעה' - האבא או האמא.(לפעמים זה מעודכן טוב יותר באתר של האשה, היא בעלת התקציבים).
לנו ענו שפרוטוקול של ילדים לא יהיה דרך ההורים, וצריך שיהיה קוד לילד בעצמו.
אם זה נכון. חדשת לי.
כולכם צודקיםסליחה ששמתי 'כועס'. אבל אין אימוג'י אחר ש'לא מסכים/לא נכון'.
חדש מהחודשים האחרונים ממש: ניתן להכנס לאזור האישי של הילדים שהגישו בגינם גמלת נכות
דרך האזור האישי של ההורים. מדויק יותר: של אותו הורה שהגיש את התביעה.
חוסך את הכאב ראש וההליכה הפיזית לסניף.
ענין של שיווק גאוניועדיין נחשבים בעלי חסד שמצילים את העולם בנדבת ליבם
ברוך ה' שלא התנסיתי בזה. גם לא טיפלתי בתביעות עבור ילדים. כך שזה חדש לי - שבילד נכה זה שונה.סליחה ששמתי 'כועס'. אבל אין אימוג'י אחר ש'לא מסכים/לא נכון'.
חדש מהחודשים האחרונים ממש: ניתן להכנס לאזור האישי של הילדים שהגישו בגינם גמלת נכות
דרך האזור האישי של ההורים. מדויק יותר: של אותו הורה שהגיש את התביעה.
חוסך את הכאב ראש וההליכה הפיזית לסניף.
מעתיקה כאן צילומסך מתוך תיק שאני מלווה כעת:
(לשונית 'ילד נכה' מופיעה החל מהגשת התביעה לראשונה לגמלת ילד נכה)
צפה בקובץ המצורף 1392951
באזור האישי של הילד, ניתן לחפש או ב'פרוטוקולים' או ב'אישורים' - אם עדיין אין נתונים באישורים לשלושה חודשים אחרונים, או סיכום תשלומים של השנה האחרונה, זה אומר שעדיין אין זכאות מעודכנת בתיק.
אם יש שם מסמך כלשהו - ברכותינו. יש אישור ראשוני לתשלום - התשובה חיובית. (עכשיו צריך גם לעקוב כמה ניתן, ממתי, עד מתי, וכן הלאה...)
הרבה פעמים יש אישור לתשלום לפני שרואים את הפרוטוקולים. למרות שבתקופה האחרונה ראיתי כבר כמה פעמים פרוטוקולים שהועלו באזור האישי, לפני שהיה את האישור לתשלום מעודכן.
זה לא שהיא 'בעלת התקציבים', זה פשוט תלוי בשעת הגשת התביעה לגמלת ילד נכה - על שם מי הגישו, מי נרשם כ'מגיש התביעה' - האבא או האמא.
לכאורה רק דרכו ניתן להכנס לאזור האישי של הילד.
רלת"שבלת"ק
אף אחת
יש מספיק ארגונים שמעניקים חינם את הייעוץ שצריך,
מעבר לזה - סתם רמאות וגובים אחוזים רציניים. (ואם ה"מקרה" לא מספיק ריווחי להם - אז עוד סכומים נכבדים על כל פגישה ויייעוץ)
בריוני & דרקוני, את מתכוונת.ענין של שיווק גאוני
תל השומר ידוע כטוב יותר.ירושלים?
אתפלא אם לא. ההתנהלות שם בועדות לפעמים מחפירה ממש.
השאלה אם אפשר לבחור מיקום.תל השומר ידוע כטוב יותר.
אפשר לנסות לבקש. אני יודע על 2 מקרים שהסכימו. לא הייתי מעורב ספציפית בבקשות, כך שאני לא יודע איך הם עשו זאת. הם תיקים די ישנים, שקשה לי להתקשר אליהם עתה. נדמה לי שאחד מהם היה דרך מנהלת הסניף בירושלים.השאלה אם אפשר לבחור מיקום.
לא ניתן לבחור. זה לפי אזור מגורים.השאלה אם אפשר לבחור מיקום.
זה לא מדויק . שמעתי שלפעמים קשה מאד לטשטש רושם ונתונים שהביאו ואז רק יוצאים מופסדים, לכן מומלץ לפחות להתייעץ עם מישהו מקצועי ולא לעשות לבד הכל.אנחנו ניגשנו לבד לוועדה.
מילוי הטפסים, וכו'..
מה שלנו אמרו שתמיד כדאי לגשת לבד, במידה ולא מצליח- תמיד אפשר לפנות לחברות הנ"ל.
אלא אם כן יש חברה שגובה ממש אחוזים בודדים, או עושה זאת בחינם ובאהבה..
הוועדה שלנו זה היה לגבי קצת ילד נכה. היינו בלשכה בטבריה, הייתה שם רופאה אדיבה ונחמדה.
היא כמובן כמו בכל הוועדות לא נתנה לנו הרבה זמן לדבר והסתמכה בעיקר על המסמכים והדפים ששלחנו מהרופאים והצוות המקצועי במוסד הלימודים של הילד.
אבל הייתה ממש מכבדת.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: