דרוש מידע חברת מימוש זכויות- מי האמינה ביותר?

291

משתמש מקצוען
באתר באזור האישי הפרוטוקול מתעדכן תוך 4 ימים ואפשר לראות בדיוק אם לא אישרו ומה הסיבות, למרות שבוועדה הם אומרים תוך שבועיים.
עד חודש. (לאחר מכן ניתן להגיש ערעור עד 60 יום).
בדר"כ זה יתעדכן עד שבועיים, לא תמיד.
4 ימים???? מאיפה הבאת את זה? לפעמים זה מופיע תוך יום, אם אין לה מה לדון. וזה לא סימן כל כך טוב בדר"כ.

מרובע

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
D I G I T A L
אני לא יודע איך מגיעים לאיזור האישי של הילדים.

פ.נ

משתמש סופר מקצוען
אני פניתי דרך חברת אחת ופשוט עבדו עלינו בעיניים ועוד דרשו ממנו לא לחתום עם חברה אחת לשנתיים וכו הלכנו לאישה אחת והוציאה משהו בשניה אחת מביטוח לאומי(קיבלנו קיצבת נכות)

מאירלה

משתמש מקצוען
עד חודש. (לאחר מכן ניתן להגיש ערעור עד 60 יום).
בדר"כ זה יתעדכן עד שבועיים, לא תמיד.
4 ימים???? מאיפה הבאת את זה? לפעמים זה מופיע תוך יום, אם אין לה מה לדון. וזה לא סימן כל כך טוב בדר"כ.
מנסיון של מספר פעמים (תוך יומיים! מופיעה הזכאות הבסיסית ולאחר עוד יומיים עולים הפרוטוקולים )
אולי יש הבדל בין הלשכות גם במהירות העלאה למחשב
ואגב יודעת על מישהי ממודיעין עילית שסורבה ברמלה ונתנו לה המלצה שהוכיחה את עצמה להעביר כתובת לירושלים ולבקש מחדש (בירושלים יש הרבה רופאים בגלל בתי החולים ביחס לאוכלוסיה)
(יש לציין שהרופאה בועדה היתה רשעית שמחפשת לעשות רע לאנשים, וכיון שלא היה לה שום דבר רע לומר עלינו, אז היא כל הזמן נזפה: "אל תסתכלי בדף" (כי היה דף שבו סוכמו ראשי הפרקים של מה שרצינו לומר בועדה).

רגע של ניצחון

משתמש מקצוען
ואגב יודעת על מישהי ממודיעין עילית שסורבה ברמלה ונתנו לה המלצה שהוכיחה את עצמה להעביר כתובת לירושלים ולבקש מחדש (בירושלים יש הרבה רופאים בגלל בתי החולים ביחס לאוכלוסיה)
בירושלים לקח לי לאחרונה חודש פלוס עד שהתעדכן...

פ.נ

משתמש סופר מקצוען
אפשר לדעת פרטים? למי הלכתם?
את האמת זה אישה פרטים שאנחנו מכירים אותה דרך קרובת מישפחה שהיא לא עושה לאנשים פרטיים אלה רק למקום עבודה שהיא עובדת ובמקרה היא לקחה כי היא חברה טובה של קרובת מישפחה שלי..
אני ישאל אותה עם היא תוכל לקחת
את האמת לא לקחה אפילו אחוזים

מאירלה

משתמש מקצוען
לפני חודש בירושלים לקח 4 ימים
אולי בגלל שזו לא פעם ראשונה
אמנם גם פעם ראשונה זה לקח כך
ואולי זה תלוי בסוג הנכות(ילדים, גופני, נפשי ועוד)

מרובע

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
D I G I T A L
כנראה שנפלתי בין הכסאות: ביקשתי מהם לשלוח לי קוד כדי שיהיה לילד איזור אישי בעצמו (הוא כמעט שמונה עשרה) אז כנראה הסירו אותו מהאיזור האישי שלנו ואת הקוד לאיזור שלו עדיין לא קיבלנו...

291

משתמש מקצוען
מנסיון של מספר פעמים (תוך יומיים! מופיעה הזכאות הבסיסית ולאחר עוד יומיים עולים הפרוטוקולים )
אולי יש הבדל בין הלשכות גם במהירות העלאה למחשב
אם אין מה לדון, אתה צודק. אגב, הפרוטוקולים עולים לפעמים קודם.

291

משתמש מקצוען
כנראה שנפלתי בין הכסאות: ביקשתי מהם לשלוח לי קוד כדי שיהיה לילד איזור אישי בעצמו (הוא כמעט שמונה עשרה) אז כנראה הסירו אותו מהאיזור האישי שלנו ואת הקוד לאיזור שלו עדיין לא קיבלנו...
אם אתם מקבלים עליו תקציב הוא עדיין תחתיכם. תתקשרו לביטוח לאומי. (המתנה מרגיזה של בין 10 ד' ל30, (ב-8 בבוקר זה תוך 3-4 דקות)).

נערך לאחרונה ב:

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה