הבנתי. יכול להיות.זה לא מדויק . שמעתי שלפעמים קשה מאד לטשטש רושם ונתונים שהביאו ואז רק יוצאים מופסדים, לכן מומלץ לפחות להתייעץ עם מישהו מקצועי ולא לעשות לבד הכל.
יש בזה ממש...
הבנתי. יכול להיות.זה לא מדויק . שמעתי שלפעמים קשה מאד לטשטש רושם ונתונים שהביאו ואז רק יוצאים מופסדים, לכן מומלץ לפחות להתייעץ עם מישהו מקצועי ולא לעשות לבד הכל.
תחפשי בגוגל ותראי מה הכי מומלץ לפי תגובות האנשים.מעדיפה לגשת עם חברה ולא לבד
אפשרי, תוצאות, זכותי- מי המומלצת מביניהן?
איך אפשר לגשת דרך עזר מציון?לא צריך לגשת לבד
יש שירות בכל עיריה להגשת בקשות
ויש שירות בעזר מציון ובדגל התורה שמכוונים ועוזרים להגיש
חבל לזרוק כמה אלפי שקלים לפח!!
ראי תגובתי לעיל. אני עומד מאחוריה. גם שנקבע מלכתחילה שלא באזור מגוריהם וגם על שינוי לאחר נסיון העברה של הביטוח הלאומילא ניתן לבחור. זה לפי אזור מגורים.
איך את יודעת אם היה מצוין אם עדיין לא קיבלתם תשובות? נחמדות במקום זה נחמד בלי ספק אבל לא מוכיח שנועדה תפיק את המירב. ושמעתי על סיטואציה כזו מקרובת משפחה.אנחנו הלכנו לועדה עם יעוץ של עזר מציון והיה מצויין. עדיין לא קיבלנו תשובות.
(יש לציין שהרופאה בועדה היתה רשעית שמחפשת לעשות רע לאנשים, וכיון שלא היה לה שום דבר רע לומר עלינו, אז היא כל הזמן נזפה: "אל תסתכלי בדף" (כי היה דף שבו סוכמו ראשי הפרקים של מה שרצינו לומר בועדה).
אני התחלתי בירושלים וקבעו לי כמה וכמה ועדות בתל השומר. כמובן שביקשתי לבטל את זה ולהישאר בירושליםבכל אופן, שתיהם התחילו בתל השומר למרות מגוריהם בירושלים, וזאת בהחלטה של הביטוח הלאומי, ללא התערבות חיצונית. רק לוועדות המשך, העבירו אותם לירושלים, וע"י בקשתם, הם אושרו להמשיך בתל-השומר.
איך אפשר לפנות אליהם?הכוונה חינמית ומקצועית מאד אפשר לקבל דרך שרה מלוביצקי מרחשי לב וטובי הוכמן מעזר מציון
ובתשלום לא גבוה בכלל (הרחק הרחק מכל החברות למינותיהן) אצל מיודעתנו הניקית ארז, שיש לה מומחיות גדולה בנכויות ילדים ובפרט על הספקטרום, ולמרות שגובה כסף (יותר על ההגשה לתביעה) היא אישה שגם עובדת לשם שמים, ורואים את זה עליה ועל אופן עבודתה.
אשלח לך באישיאיך אפשר לפנות אליהם?
איך אני יכולה להגיע אכן,
החברות של משרדי עו"ד,
אני אישית הגשתי תביעה דרך משרד עו"ד תגר - וב"ה תביעתי התקבלה (לאחר ערעור - יתכן שהייתי מתייאש בלעדיהם) - ולא דברתי (כמעט) כלום בוועדה,
הכל העו"ד טענה - ואני רק אישרתי,
מאוד נהניתי מהליווי שנתנו לי לאורך כל הדרך - וכן מהישרות שלהם:
הפניתי אליהם קרוב משפחה נוסף - ועוה"ד שרונה תגר אמרה לו שיגיש לבד - כי הוא יקבל לבד את הקצבה שמגיע לו - וחבל שיצטרך סתם לשלם...
(וכמובן שהיא צדקה בזה)
אפשר לקבל עוד מידע באישי - אם יש צורך
ברוראשלח לך באישי
מדגישה שהנ"ל עוזרות במקרים מובהקים ולא בזיופים וד"ל
כתבתי שאפשר להגיש לבד בשום שכל, לבדוק קודם שהמסמכים מחצינים את הנכות היטב, ולא להיפך. אח"כ יהיה קשה (אבל אפשרי) לשנות בערעור.זה לא מדויק . שמעתי שלפעמים קשה מאד לטשטש רושם ונתונים שהביאו ואז רק יוצאים מופסדים, לכן מומלץ לפחות להתייעץ עם מישהו מקצועי ולא לעשות לבד הכל.
אם אין הגשת תביעה לגמלה על הילד - אין באזור האישי שלו שום דבר מעבר למה שיש אצל ההורים. ממילא אין צורך בזה.ברוך ה' שלא התנסיתי בזה. גם לא טיפלתי בתביעות עבור ילדים. כך שזה חדש לי - שבילד נכה זה שונה.
תודה רבה, החכמתי.
וסליחה שהטעיתי, את מי שהטעיתי. באת את ותקנת!
את 'תוצאות' אני מכירה מהפן המקצועי, ומאד ממליצה.מעדיפה לגשת עם חברה ולא לבד
אפשרי, תוצאות, זכותי- מי המומלצת מביניהן?
הענין הוא שהאזרח הפשוט לפעמים מתקשה להבין את הגדרות החוק וזה בא לרעתו.כתבתי שאפשר להגיש לבד בשום שכל, לבדוק קודם שהמסמכים מחצינים את הנכות היטב, ולא להיפך. אח"כ יהיה קשה (אבל אפשרי) לשנות בערעור.
tovih?ami.org.ilאיך אפשר לגשת דרך עזר מציון?
למי פונים?
מעניין בבקשהבלת"ק
אני מכיר בנאדם שעוסק בזה
לאחר שעבד בתחום דרך קופת חולים כללית
פתח לפני כשנה או יותר את 'זכני' ונותן שירות אישי והכוונה מדויקת
אם זה מעניין אכתוב פרטים נוספים
את 'תוצאות' אני מכירה מהפן המקצועי, ומאד ממליצה.
ידע והתמצאות בנהלים ובחוקים, אחריות אישית על כל תיק.
על אפשרי גם יש תגובות חיוביות כאן בפורום.
[השלישי אני לא מכירה. מוסיפה את השורה הזו, רק כדי שלא ישתמע לאו מכלל הן.]
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: