אני ניסיתי בדן..שוב יתכן ויש הבדל בין החברות
אני ניסיתי בירושלים, באגד
אני ניסיתי בדן..שוב יתכן ויש הבדל בין החברות
אני ניסיתי בירושלים, באגד
זאת מהיכן לכבודו???בנסיעות בין עירוניות שכל הכסף שאנחונו משלמים הולך למדינה יש לקחת ולתפוס מקום במחשבה... כל מה שאני משלם בבין עירוני זה נטו שלא יגרם חילול ה' אם יבוא פקח מבקר או הנהג וכדו'...
החברה לא מקבלת שקל מהתיקוף שלי...
לא נכוןבנסיעות בין עירוניות שכל הכסף שאנחונו משלמים הולך למדינה יש לקחת ולתפוס מקום במחשבה... כל מה שאני משלם בבין עירוני זה נטו שלא יגרם חילול ה' אם יבוא פקח מבקר או הנהג וכדו'...
החברה לא מקבלת שקל מהתיקוף שלי...
ממנהל קו בין עירוני של חברת נתיב אקספרס...זאת מהיכן לכבודו???
נכון, הכסף שלי הולך "רק" למדינה...אתה משלם כי אתה מקבל שרות
יום טוב...ועדיין זה לא אומר שאסור לשלם...
זה אומר שחייבים לשלם אם יש אחוז אחד שיגרם על ידי זה חילול ה' וכנ"ל...
אשה מסכנה שעולה על מונית עם שני ילדים ושקיות, ואין לה איך להוציא את הכסף מהארנק כי הידיים שלה בכלל לא פנויות....בעקרון נכון.
אז שאני אבין:
אשה מסכנה שעולה בדלת אחורית עם עגלה שני ילדים כלב ושקיות מהסופר וצריכה לשמור עליהם, והמכשיר של התיקוף מאחורה לא עובד (או שבכלל אין מכשיר כזה), אחרי 6 תחנות היא ירדה מהאוטובוס ולא הספיקה למצוא מישהו שילך לתקף לה מקדימה, זה "אדם שגורם נזק לחברה ולנהג"?
אגב ברור לי שבנסיעה נוספת היא צריכה לשלם כפול, הבעיה שיש לה חופשי או סטודנט שאי אפשר לשלם כפול.
משמומה מריח לי שאתה מדבר על קו _97נכון, הכסף שלי הולך "רק" למדינה...
ועל זה אני משלם כי הם משלמים לחברה על כל אוטובוס ואוטובוס שיוצא...
שמעתי ממקורות ראשוניים ומתלמידי חכמים חשובים אבל לא לשכוח...
אשה מסכנה שעולה על מונית עם שני ילדים ושקיות, ואין לה איך להוציא את הכסף מהארנק כי הידיים שלה בכלל לא פנויות....
את/ה מבין כמה הטיעון הזה מגוחך?!
היא לא מחוייבת להתקין מאחורה.והחברה מחוייבת ע"פ החוק לספק מכשירי תיקוף,
לא הנהג מקבל את הכסף אלא החברה.אם זה היה נכון, נהגים מסוימים בירושלים היו מרוויחים 300 ש"ח ויותר לשעה.
היא לא מחוייבת להתקין מאחורה.
איך אתם יודעים? אתם צפתים?משמומה מריח לי שאתה מדבר על קו _97
אם היא נוסעת במונית 3-4 פעמים ביום קבוע, והרווח של הנהג היה חצי עד שני שקל (מה שהחברה מרוויחה בערך על תיקוף), וזה היה קצת אשמתו של הנהג (כמו כאן של החברה שלא שמה מכשיר תיקוף מאחורה), אז כל נהג נורמלי היה מסכים שתשלם בפעם הבאה.אשה מסכנה שעולה על מונית עם שני ילדים ושקיות, ואין לה איך להוציא את הכסף מהארנק כי הידיים שלה בכלל לא פנויות....
את/ה מבין כמה הטיעון הזה מגוחך?!
כמדומני שזה מופיע במכרזהיא לא מחוייבת להתקין מאחורה.
מדהים לראות כאן את ה'פסק'ים שמביאים כאן...
אני כמעט בטוחה שאף אחד מכותבי האשכול הזה הוא לא דיין מומחה לענייני ממונות.
מה גם שיש כאן המון מידע חסר/שגוי
שהמנהל יגיד מה שהוא רוצהממנהל קו בין עירוני של חברת נתיב אקספרס...
ששנים מתעסק בנושא הוא קנה קו מסויים במניה נראה לי...
הוא מפורש ועוד תלמידי חכמים הורו לי כן...
ועדיין זה לא אומר שאסור לשלם...
זה אומר שחייבים לשלם אם יש אחוז אחד שיגרם על ידי זה חילול ה' וכנ"ל...
אני גם הופתעתי...
ברובם לא.כמדומני שזה מופיע במכרז
הוא טען זאת על אלו שאינם משלמים גם בפעם הבאה..אם היא נוסעת במונית 3-4 פעמים ביום קבוע, והרווח של הנהג היה חצי עד שני שקל (מה שהחברה מרוויחה בערך על תיקוף), וזה היה קצת אשמתו של הנהג (כמו כאן של החברה שלא שמה מכשיר תיקוף מאחורה), אז כל נהג נורמלי היה מסכים שתשלם בפעם הבאה.
כמובן שאם הוא מתעקש זו זכותו.
בקיצור הרעיון שלי הוא לנסות להגיד, בלי שום אחריות, שכשיש מקרה כזה, ההגיון והנורמליות היא לאפשר לתקף בפעם הבאה, אז אולי החברות מסכימותאם היא נוסעת במונית 3-4 פעמים ביום קבוע, והרווח של הנהג היה חצי עד שני שקל (מה שהחברה מרוויחה בערך על תיקוף), וזה היה קצת אשמתו של הנהג (כמו כאן של החברה שלא שמה מכשיר תיקוף מאחורה), אז כל נהג נורמלי היה מסכים שתשלם בפעם הבאה.
כמובן שאם הוא מתעקש זו זכותו.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: