אבל אז משרד התחבורה לא יודע אם היה עומס בקו מסויים...תמיד אפשר לתקף באוטובוס שלא בשעת נסיעה, לדוגמא בשעה שמחכים בתחנה מתקפים על קו אחר שעובר.
אבל אז משרד התחבורה לא יודע אם היה עומס בקו מסויים...תמיד אפשר לתקף באוטובוס שלא בשעת נסיעה, לדוגמא בשעה שמחכים בתחנה מתקפים על קו אחר שעובר.
כן ולאומה אם הנהג לא רוצה שנשלם עכשיו הוארוצה שקודם כל כולם יעלו ורק אח"כ ישלמו
האם אז ג"כ יש את הפטור שאומר ש - אם אני רציתי לשלם ולא התאפשר לי איני מחויב לשלם?
זה לא נושא הדיון, רק שאלו איך להשלים תיקוף עם חודשיאבל אז משרד התחבורה לא יודע אם היה עומס בקו מסויים...
זה לא נשמע הגיוני..בכיר בחברת דן סיפר לי שהם מקבלים 2 שקל על כל תיקוף
ו26 שקל לקילומטר...
כמה?הנהג מקבל תשלום על כל תיקוף!
אתמול עליתי לאוטובוס עם 2 ילדות, הושבתי אותו ורציתי לשלם, לא היה לי מספיק ברב קו אז הנהג מכריז- אני לא ממלא!בעלי נהג בקווים:
הנהג מקבל תשלום על כל תיקוף! כלומר, אם לא העברתם רב קו - הנהג גם מפסיד, לא רק החברה.
שימו לב, הרבה פעמים כשהמכשירים לא עובדים - הנהגים עצבניים יותר מהרגיל... [לא מצדיקה, רק מציינת]
לנהג אין אפשרות לבחור באיזה קו לעבוד, גם אם הקו הוא די שומם. [יש כאלו שמעדיפים קווים פחות עמוסים. זה לא קל בכלל לעבוד באוטובוס שאנשים עומדים לך על הראש]
וזה שלנהגים לא אכפת לדלג על תחנות, ממילא הרבה אנשים לא מתקפים. למה הם צריכים להתאמץ יותר מידיי?! [שוב, לא מצדיקה. רק מסבירה]
אני זוכרת שכתבת כאן ככהבעלי נהג בקווים:
הנהג מקבל תשלום על כל תיקוף! כלומר, אם לא העברתם רב קו - הנהג גם מפסיד, לא רק החברה.
שימו לב, הרבה פעמים כשהמכשירים לא עובדים - הנהגים עצבניים יותר מהרגיל... [לא מצדיקה, רק מציינת]
לנהג אין אפשרות לבחור באיזה קו לעבוד, גם אם הקו הוא די שומם. [יש כאלו שמעדיפים קווים פחות עמוסים. זה לא קל בכלל לעבוד באוטובוס שאנשים עומדים לך על הראש]
וזה שלנהגים לא אכפת לדלג על תחנות, ממילא הרבה אנשים לא מתקפים. למה הם צריכים להתאמץ יותר מידיי?! [שוב, לא מצדיקה. רק מסבירה]
אם המכשיר לא עובד.אתם בטוח? אני ראיתי לאחרונה באיזה שהו מקום, שאבנר עובדיה דובר משרד התחבורה אמר, שאם מכשיר התיקוף לא עבד, אז בנסיעה הבאה צריך לשם כפול.
זה משהו חדש או ישן?
ממש לא!כי אף אחד לא מקפיד להעביר חופשי תמיד תמיד.
אף אחד אינו מנסה לגנוב, אף אחד אינו מקל לעצמו.גם אם נניח שהוא מקל לעצמו לגנוב מהמדינה, שידע שכאן הוא גונב גם לחברת האוטובוסים.
זה לא נשמע הגיוני..
אם זה ככה, אז למה שנהגים יסכימו לנהוג בקווים באזורים רגועים עם כמות מועטה של נוסעים?
לא כל אוטובוס פנימי הוא קופסת סרדינים כמו אקורדיון ירושלמי. יש אזורים יותר רגועים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: