יש סיכוי להצליח, תשאלו מה יתנו לכם במל"צ כל שנתיים, (אם זה ממש גבוה תשאל מה אפשרי לשפר בפריים).פועלים
תודה רבה
מה נחשב ריבית טובה בשביל מלצ כל שנתיים?לא להעביר לקלצ זה בטוח. תבקש למלצ. כל שנתיים.
פועלים
תודה רבה
אין כל שנתיים,יש סיכוי להצליח, תשאלו מה יתנו לכם במל"צ כל שנתיים, (אם זה ממש גבוה תשאל מה אפשרי לשפר בפריים).
בהצלחה ! בכללי המצב של המשכנתא שלך בסדר גמור, אם תצליח לשפר זה כמובן יהי' עוד יותר טוב.
אם אתה רוצה לפרוס ליותר שנים כדי להקטין החזר (לא מומלץ אם אין צורך) או פחות שנים על אף שיתכן שההחזר יגדל, תבקש זאת מהבנק.
צודק כמובן, שינסה את ה'כל שנה וחצי'.אין כל שנתיים,
כל שנה וחצי או כל שלוש שנים.
4.17מישהו מוכן לעדכן עוגן במרכנתיל למל"צ כל שנתיים?
תודה מראש
להלן מסלולי המשכנתא של הפריים שלי.
יש לך פריים מינוס? פלוס? חסר פירוט... באופן כללי פריים טהור מול לא צמוד מינימלי ברור לא צמוד ולחובבי תנודתיות - משתנות קצרות לא באמת שונה בהרבה (ספציפית מק"מ גם אין עמלה אף בתוך הזמן)חבר אמר לי: שכל מי שלקח מסלול פריים בעבר היום הרבית שלו בסביבות ה6.
ולכן משתלם לשנות את הפריים למשתנה לא צמוד.
האם זה נכון?
זה פריים (טהור), לא מינוס ולא פלוס.יש לך פריים מינוס? פלוס? חסר פירוט... באופן כללי פריים טהור מול לא צמוד מינימלי ברור לא צמוד ולחובבי תנודתיות - משתנות קצרות לא באמת שונה בהרבה (ספציפית מק"מ גם אין עמלה אף בתוך הזמן)
שווהזה פריים (טהור), לא מינוס ולא פלוס.
לא הבנתי ממש את התשובה שלכם.
אתם בעצם אומרים ששוה לי לעשות זאת?
אכן. אלא אם כן תקבלו הנחה בפריים של -0.8 ומעלה. אין סיבה שזה יקרה.אתם בעצם אומרים ששוה לי לעשות זאת?
ודיסקונט ?4.17
האם יש עמלת היוון על פירעון של מ"צ כל שנתיים?יש סיכוי להצליח, תשאלו מה יתנו לכם במל"צ כל שנתיים, (אם זה ממש גבוה תשאל מה אפשרי לשפר בפריים).
בהצלחה ! בכללי המצב של המשכנתא שלך בסדר גמור, אם תצליח לשפר זה כמובן יהי' עוד יותר טוב.
אם אתה רוצה לפרוס ליותר שנים כדי להקטין החזר (לא מומלץ אם אין צורך) או פחות שנים על אף שיתכן שההחזר יגדל, תבקש זאת מהבנק.
יש סיכוי שיש, בתקופה זו אם יש זה כנראה משהו נמוך.האם יש עמלת היוון על פירעון של מ"צ כל שנתיים?
בין 4.5 ל5ריבית במל"צ כיום היא באזור ה-5% או אזור ה-6%?
כרבע אחוז, [תלוי באיזה בנקים]האם הפער בין מל"צ שנתיים למל"צ חמש הוא גדול? ואיזה פער שווה את הסיכון בשינוי הריבית כל שנתיים? [מתוך הערכה שיעלה ולא ירד]
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכ
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֶל יי בַּצָּרָתָה לִּי קָרָאתִי וַיַּעֲנֵנִי:ב יי הַצִּילָה נַפְשִׁי מִשְּׂפַת שֶׁקֶר מִלָּשׁוֹן רְמִיָּה:ג מַה יִּתֵּן לְךָ וּמַה יֹּסִיף לָךְ לָשׁוֹן רְמִיָּה:ד חִצֵּי גִבּוֹר שְׁנוּנִים עִם גַּחֲלֵי רְתָמִים:ה אוֹיָה לִי כִּי גַרְתִּי מֶשֶׁךְ שָׁכַנְתִּי עִם אָהֳלֵי קֵדָר:ו רַבַּת שָׁכְנָה לָּהּ נַפְשִׁי עִם שׂוֹנֵא שָׁלוֹם:ז אֲנִי שָׁלוֹם וְכִי אֲדַבֵּר הֵמָּה לַמִּלְחָמָה: