כבודו קרוב משפחה של יואב גלנט??במקום מסויים, גדי וחבריו לערוץ הביאו עלינו את האסון. ולמה? כי הם כל כך רהוטים נגד השמאל (ויצא לי להאזין להם, באמת מרתק), כך שמצידם הם חיממו את הימין כולו להתנגד לפשרה עם השמאל. הם חידדו את הקרע החברתי, את הפילוג בעם ישראל.
וכשיש פילוג... התוצאות איומות.
אפשר להסכים או לא להסכים עם התזה שלך, אבל כעת בגלל זה להאשים את הימין? זה תסמונת שטוקהולם (משודרג) במיטבו!!!השמאל שולט בכל המערכות החיוניות - גם זו עובדה.
לתקן את זה צריך עבודה איטית והצפה של תודעה, ולהיות זהירים לא להפיץ שנאה. להצמד ולדבר על הנזק שלהם. בלבד. לדחוק אותם בזהירות ממוקדי הכוח, לא להפיץ כל היום אנטי ואנטי. זה משרת רק את בעלי האינטרסים.
הערוץ הנ"ל זורע שנאה, הוא לא מכוון לדיאלוג אלא להצגה שלהם ככאלו שראוי שנצא נגדם "בחרב ובחנית".
מזכיר את סיפור עם החיות וההאשמת השה המסכנה!
ואם תשאלו, מתי אם בכלל נראה כאן נצנוצי שליטה מהימין במוקדי כוח האמיתיים?
לא נראה לי שיש למישהו מושג, מה שכן, כל זמן שהימנים היענו השפויים ימשיכו לרקוד סביב/לצטט/לנשום/וללעוס את הפרשנות המעוותת והמגעילה והסופר אינטרסנטית של הפרשנים שמאל, ויתייחסו לזה ברצינות, במקום להעיף אותם לכל הרוחות בדיוק כמו שהם מתייחסים לפרשנים מהימין, שום דבר לא ישתנה, מעבר לזה שבמקום שה בי בי סי/אל גזירה/טיימס וכל גרורותיה יאשימו אתנו בכל הרוע, אותם ימנים מפוכחים ושפויים יעשו זאת בלי למצמץ!!
מעבר לימות המשיח, אני אפילו לא רוצה לדמיין מה זה החדש לגמרי שכבודו מנבא/מצפה שיהיה!אבל באמת שאני לא רוצה לדבר על פילוג בתוך עמ"י. הימים האלו, בתחושה חזקה, מאחורינו. כל מה שיהיה מעכשיו יהיה חדש לגמרי.
נערך לאחרונה ב: