רחפנים מאוישים? מתאבדים?רחפנים.
ולא יודעים אם חמושים ויש מצב שזה תרגיל הסחה ח"ו...
היה חשד למצנחים מאוישים כמו בדרום, נראה שזה לארחפנים מאוישים? מתאבדים?
אז למה הפעילו את כל האזעקות האלה? בגלל החשד?היה חשד למצנחים מאוישים כמו בדרום, נראה שזה לא
אף אחד לא יודע?
זה נשמע מופרך.דיווח: היעד של כלי הטייס – דימונה
אזעקות יש בכל חדירהאז למה הפעילו את כל האזעקות האלה? בגלל החשד?
כנראה גם ניר דבורי קלט שאני צודק...זה נשמע מופרך.
א. עד שהם יגיעו לדימונה כבר יתפסו אותם מזמן.
ב. כמה רחפנים לא אמורים להצליח לפגוע בכיפת הכור, הוא אמור להיות הרבה יותר עמיד.
ג. יש על הכור הגנה אווירית.
ניר דבורי מתקן כי ככל הנראה יעד המטוסים הוא בסיסים במרכז.
מי בכלל יכול לטפל בהם??בבתי החולים מאושפזים מחבלים לצד פצועים: במשרד הבריאות חוששים
במשרד הבריאות חוששים מביצוע לינץ' במחבלי החמאס שנפגעו והורו לקציני הבטחון של בתי החולים להיערך בהתאם |"עם קבלת דיווח על פינוי מחבל יש לפנות לסייע דחוף להתמודדות עם הפרות סדר"
ואני שואלת: משהו יכול להסביר לי למה מטפלים בהם???????????? שיתנו להם למות בשדה, שציפורים יאכלו אותם.
ככה זה תמיד, לא צריך לעשות דרמה.עד להודעה חדשה !!!!
תן לי לנחש שהם רוצים לחקור אותם?בבתי החולים מאושפזים מחבלים לצד פצועים: במשרד הבריאות חוששים
במשרד הבריאות חוששים מביצוע לינץ' במחבלי החמאס שנפגעו והורו לקציני הבטחון של בתי החולים להיערך בהתאם |"עם קבלת דיווח על פינוי מחבל יש לפנות לסייע דחוף להתמודדות עם הפרות סדר"
ואני שואלת: משהו יכול להסביר לי למה מטפלים בהם???????????? שיתנו להם למות בשדה, שציפורים יאכלו אותם.
ולמה אכפת למשהו שיעשו בהם לינצ'? מה רק להם מותר?
עונה לך כאן -מזה?
אשמח לקבל את התוסףעונה לך כאן -
תוסף גוגל של כומתה שמתריע על אזעקות, חדירת מחבלים וכדו'
ברור של צה"ל.בטוח לא של צהל?
שמתי לך באשכול עדכונים.אשמח לקבל את התוסף
שמתי לך באשכול עדכונים.
צופר - אמצעי התרעה
צופר - צבע אדום, האפליקציה המוכרת לאייפון ולאנדרואיד, במגוון פלטפורמות שונות, דף בכרטיסייה המציג את ההתרעה על גבי המפה, ערוץ טלגרם, אינסטגרם, פייסבוק טוויטר, וואטסאפ ותוסף לכרום.www.tzevaadom.co.il
אשמח לקבל את התוסף
המידע שאפשר לחלוב מהם שווה הרבהבבתי החולים מאושפזים מחבלים לצד פצועים: במשרד הבריאות חוששים
ולמה אכפת למשהו שיעשו בהם לינצ'? מה רק להם מותר?
אני יודעתברור של צה"ל.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: