חרבות ברזל הנספח השבועי • 2

מצב
הנושא נעול.

הכלבויניק

מנהל האתר
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
UX UI
D I G I T A L
מיזם חשוב, הקפיצו והפיצו בקבוצות!

משולש ברמודה

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
הנדסת תוכנה
– השר ישראל כץ התייחס להפסקת החשמל ברצועה: "במשך שנים סיפקנו לעזה חשמל, מים ודלקים. במקום להגיד תודה, שלחו אלפי חיות אדם לשחוט, לרצוח, ולחטוף תינוקות, נשים וקשישים – לכן החלטנו להפסיק את הזרמת המים, החשמל והדלק וכעת תחנת הכח המקומית שלהם קרסה ואין חשמל בעזה. נמשיך להדק את המצור עד להסרת האיום החמאסי על ישראל והעולם. מה שהיה לא יהיה".
על אף שאני מבינה את ההכרח, נראה לי ראוי לציין שצינזרת חלק ממה שאמר.
אולי ככה אנשים כאן יתחילו להבין עם אילו חיות אדם יש לנו עסק...

בבושקלה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
נתניהו עדיין לא החליט על חיסול חמאס, הוא שוקל להשאיר "חמאס מוחלש", רק את הזרוע האזרחית של חמאס, ולתקוף שם כל פעם שהזרוע הצבאית מרימה ראש. וחמאס תיאלץ לעבור טרנספורמציה לארגון אזרחי. (תמיר מורג, ערוץ 14)

הוא רציני???

מרובע

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
D I G I T A L
מנהל בית החולים שפאא עלה לשידור של אלג’זירה כדי ליבב בשפה הומניטרית:

אנו על סיפה של תהום אחרי ניתוק המים והחשמל מבתי החולים.
אנו נמצאים מעבר ליכולת קליטת הפצועים שלנו.
אנו דורשים לפתוח ציר הומניטרי להכנס ציוד רפואי באופן מיידי.

האם במהלך המלחמה נגד דעאש ואל קעידה היו יללות הומניטריות מצד הרוצחים האכזריים?
איך אנשים שמבצעים זוועות כאלו, מסוגלים לדבר בכלל על אנושיות. אתם לא אנשים בכלל, אתם ברבריים פראים. חוקי הרחמים בעולם לא חלים עליכם.
כנראה שהם רגילים שזה השפה שעובדת שהעולם ירחם עליהם, נקווה שהפעם זה לא יעבוד להם.

mic003

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
איור וציור מקצועי
עריכה תורנית
נתניהו עדיין לא החליט על חיסול חמאס, הוא שוקל להשאיר "חמאס מוחלש", רק את הזרוע האזרחית של חמאס, ולתקוף שם כל פעם שהזרוע הצבאית מרימה ראש. וחמאס תיאלץ לעבור טרנספורמציה לארגון אזרחי. (תמיר מורג, ערוץ 14)

הוא רציני???
הגאונות שבהססנות.
כמה הגדרות, התפתלויות, התחמקויות ותחמונים, כדי לומר במילים גבוהות: ׳אין לי מוטיבציה לעשות כלום׳.

בינגו משחקים

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
ללא מילים:
נטע היימן (פעילת שמאל "נשים עושות שלום") שאמא שלה (כנ"ל) נחטפה לעזה בראיון לרשת ב'
"גם עכשיו אני אומרת הפתרון הוא אך ורק מדיני! יותר ממה שאני כועסת על ביבי ועל החמאס (שימו לב להשוואה) אני כועסת על זה שיגאל עמיר עצר את תהליך השלום והסכם אוסלו"
מעצבן אבל לא לגלוש, שלא ינעל.

בבושקלה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
הגאונות שבהססנות.
כמה הגדרות, התפתלויות, התחמקויות ותחמונים, כדי לומר במילים גבוהות: ׳אין לי מוטיבציה לעשות כלום׳.
:(
למה אנחנו צריכים לשלם את מחיר הפחד שלו?
עם ממשלת אחדות יהיה יותר בטחון?

מרובע

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
D I G I T A L

הוא רציני???
חלק בולט במלחמה הזו הוא שה' מראה לנו שאין לנו על מי לסמוך.
השאלה מה נעשה ביום שאחרי המלחמה, ברור שעם המדיניות של נתניהו לא נוכל לחיות פה בביטחון. זה או אנחנו או הם. צריך להתחיל לקחת את מקל הנדודים ולחפש מקום אחר שבו לא יטבחו יהודים על מיטתם.

שינדלה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
פרסום ראשון: נותק החשמל באגפים הביטחוניים בבתי הכלא
נציבת שב"ס קטי פרי הורתה היום (רביעי) לנתק מחשמל את האגפים הביטחוניים בבתי הכלא מחשמל.
מה המטרה?
ברור שמגיע להם,
השאלה מה המטרה האסטרטגית בזה.

הדוויג

עורך תוכן ראשי
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
עריכה תורנית

שועל ספרות.

מהמשתמשים המובילים!
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
צילום מקצועי

mic003

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
איור וציור מקצועי
עריכה תורנית

מרובע

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
D I G I T A L
יוסי אליטוב: אדוני ראש הממשלה, תפקידך ההיסטורי מסתיים מיד אחרי המלחמה. עכשיו נותר לך לבחור איך יזכרו אותך לדורות. או כמי שהתעשת והיכה באויב הנאצי או כמי שעסק בניסוחים של הסכם קואליציוני ושרף את השעות היקרות על פוליטיקה ושיקולים אישיים. עם ישראל כבר התאחד, עכשיו תורך!

mic003

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
איור וציור מקצועי
עריכה תורנית
מה המטרה?
ברור שמגיע להם,
השאלה מה המטרה האסטרטגית בזה.
זה צעד שרוצים לעשות הרבה זמן. כבר שנים מדברים על זכויות היתר של האסירים הבטחוניים.
תמיד מפחדים מארגוני הטרור, עכשיו המצב גרוע בכל מה שקשור לארגוני הטרור ברצועה, עד שהוא לא יכול להיות גרוע יותר.
חוץ מזה, זהו העיתוי המושלם לשנות דברים שלא שינו כבר המון שנים (כמו הוראות פתיחה באש, יחס להשלכת אבנים, יחס למחבלים), ובאמת יש תקווה שייצא מזה משהו טוב כחלק מגל ההתפכחות שעובר על המדינה הזו.

ST!

משתמש פעיל
יוסי אליטוב: אדוני ראש הממשלה, תפקידך ההיסטורי מסתיים מיד אחרי המלחמה. עכשיו נותר לך לבחור איך יזכרו אותך לדורות. או כמי שהתעשת והיכה באויב הנאצי או כמי שעסק בניסוחים של הסכם קואליציוני ושרף את השעות היקרות על פוליטיקה ושיקולים אישיים. עם ישראל כבר התאחד, עכשיו תורך!
בהחלט
והבנתי שיש מינוי שרים
עכשיו?!?
למה זה חשוב? לבזבז כספים?
לעסוק בגינוני כבוד?

מה הפירוש המעשי של הממשלה החדשה?

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה