בדגש על עוד לאאז אני מזכירה שגם עכשיו שכבר יש מלחמה בעזה, ואחת סוערת,
עוד לא הצליחו להפציץ את סינואר.
בדגש על עוד לאאז אני מזכירה שגם עכשיו שכבר יש מלחמה בעזה, ואחת סוערת,
עוד לא הצליחו להפציץ את סינואר.
במחילה מכבודכם אבל שניהם דיברו באותו טון פחות או יותר, אין עניין להפוך את זה ליותר ממה שזה היה.צפו בשיחה הטעונה והתקיפה של הקצין, שנענתה בצורה עניינית ושלווה מצד מרן
מה עומד מאחורי ההודעה הזו? מה באת לומר??...במחילה מכבודכם אבל שניהם דיברו באותו טון פחות או יותר, אין עניין להפוך את זה ליותר ממה שזה היה.
נראה כמו ויכוח עם חברותא לא מוזיקה קלאסית ולא זעקות שבר, טון רציני ונמרץ משני הצדדים.
אין שיור רק התורה הזו
דברי הרה"ג ר' דב לנדו ראש הישיבה שליט"א
תשובות לשאלות קצין צה"ל:
הקצין צעק בבית מרן – וקיבל תשובות ענייניות ודעת תורה בצורה שלווה • תיעוד נדיר – JDN
מרן ראש הישיבה הגר"ד לנדו השיב לקצין צה"ל ארז אשל: "זה מדאיג אותי יומם ולילה, מה אני יכול לעשות למענם" • צפו בשיחה הטעונה והתקיפה של הקצין, שנענתה בצורה עניינית ושלווה מצד מרן • תיעוד שכולו דעת תורה צרופהwww.jdn.co.il
יש טון מסוים שמדברים עם גדול הדור!במחילה מכבודכם אבל שניהם דיברו באותו טון פחות או יותר, אין עניין להפוך את זה ליותר ממה שזה היה.
נראה כמו ויכוח עם חברותא לא מוזיקה קלאסית ולא זעקות שבר, טון רציני ונמרץ משני הצדדים.
באמת לא הבנתי למה פרסמו את זהכל העיסוק בנושא בעיני הוא לא משהו, לא צריך להיות חד עין במיוחד, בשביל לראות שמדובר באדם במצב נפשי לא פשוט, סוג של הלום קרב וכדו', בהסרטות הקודמות שפירסמו, זה היה הרבה יותר בולט.
ובעיני זה חוסר רגישות, ואפי' עוול, לפרסם הסרטות של אדם במצב כזה, בפרט שהמשפחה שלו פרסמה רשמית בזמנו שהוא הלום קרב, עקב המראות הבלתי אנושיים שהוא נחשף עליהם ב'אירועי שמחת תרה'.
970-599373765+ארדן מפרסם את המספר של יחיא סינוואר בעצרת האום ״אם אתם רוצים הפסקת אש - תתקשרו אליו״
כמה פעמים ניסת להתקשר לזה ?970-599373765+
אגב, לפי ויקיפדיה, ככל הנראה בכלל צריך להתקשר ל+972 כי למעשה זה עובר דרך החברות הישראליות970-599373765+
מה זה אומר???????ביידן:
יש אישורים שאין בני ערובה במנהרות חמאס ברצועת עזה
יש כמה אופציות או שברור שכולם מוחבאים בדירות מעל פני הקרקע, או שהבריחו את כולם כבר למצרים, או שאין כבר בני ערובה (מה שלא מסתבר כי הם הקלף מיקוח של חמאס). או שהוא התכוון למנהרות מסוימות למשל אלו שממלאים במי ים!מה זה אומר???????
ראיתי בשם המקובל הרב יצחק גינזבורג שליט"א, ש'חמאס' עולה בגימטריה "ואני אבטח בך", וכל מי שאומר "ואני אבטח בך" - הורג מחבל חמאס.צפה בקובץ המצורף 1522651
צפה בקובץ המצורף 1522825
מָעוֹז צוּר יְשׁוּעָתִי לְךָ נָאֶה לְשַׁבֵּחַ.
תִּכּוֹן בֵּית תְּפִלָּתִי וְשָׁם תּוֹדָה נְזַבֵּחַ.
לְעֵת תָּכִין מַטְבֵּחַ מִצָּר הַמְנַבֵּחַ.
אָז אֶגְמוֹר בְּשִׁיר מִזְמוֹר חֲנֻכַּת הַמִּזְבֵּחַ:
רָעוֹת שָׂבְעָה נַפְשִׁי בְּיָגוֹן כֹּחִי כָּלָה
חַיַּי מֵרְרוּ בְקֹשִׁי בְּשִׁעְבּוּד מַלְכוּת עֶגְלָה
וּבְיָדוֹ הַגְּדוֹלָה הוֹצִיא אֶת הַסְּגֻלָּה
חֵיל פַּרְעֹה וְכָל זַרְעוֹ יָרְדוּ כְּאֶבֶן בִּמְצוּלָה:
דְּבִיר קָדְשׁוֹ הֱבִיאַנִי וְגַם שָׁם לֹא שָׁקַטְתִּי
וּבָא נֹגֵשׂ וְהִגְלַנִי כִּי זָרִים עָבַדְתִּי
וְיֵין רַעַל מָסַכְתִּי כִּמְעַט שֶׁעָבַרְתִּי
קֵץ בָּבֶל זְרֻבָּבֶל לְקֵץ שִׁבְעִים נוֹשַׁעְתִּי:
כְּרוֹת קוֹמַת בְּרוֹשׁ בִּקֵּשׁ אֲגָגִי בֶּן הַמְּדָתָא
וְנִהְיָתָה לוֹ לְפַח וּלְמוֹקֵשׁ וְגַאֲוָתוֹ נִשְׁבָּתָה
רֹאשׁ יְמִינִי נִשֵּׂאתָ וְאוֹיֵב שְׁמוֹ מָחִיתָ
רֹב בָּנָיו וְקִנְיָנָיו עַל הָעֵץ תָּלִיתָ:
יְוָנִים נִקְבְּצוּ עָלַי אֲזַי בִּימֵי חַשְׁמַנִּים
וּפָרְצוּ חוֹמוֹת מִגְדָּלַי וְטִמְּאוּ כָּל הַשְּׁמָנִים
וּמִנּוֹתַר קַנְקַנִּים נַעֲשָׂה נֵס לַשּׁוֹשַׁנִּים
בְּנֵי בִינָה יְמֵי שְׁמוֹנָה קָבְעוּ שִׁיר וּרְנָנִים:
חֲשׂוֹף זְרוֹעַ קָדְשֶׁךָ וְקָרֵב קֵץ הַיְשׁוּעָה
נְקֹם נִקְמַת עֲבָדֶיךָ מֵאֻמָּה הָרְשָׁעָה
כִּי אָרְכָה הַשָּׁעָה וְאֵין קֵץ לִימֵי הָרָעָה
דְּחֵה אַדְמוֹן בְּצֵל צַלְמוֹן הָקֵם לָנוּ רוֹעִים שִׁבְעָה:
ויה"ר שבזכות חג החנוכה מצוותיה והאמונה, נזכה לגאולתן של ישראל בביאת גואל צדק במהרה בימינו אמן !!
קיבלו ג"ג מהסמח"ט,
קיבלו גבול גזרה מהסגן מפקד חטיבה
הדר גולדין הי"ד נפל ברפיח.לא רחוק משם נחטפו אורון שאול והדר גולדין ב 2014
אני רק מזכיר, בזמנו, לפני שנים, כשהמרד היה בשיאו - היו דיווחים לא רשמיים על זה שישראל מספקת נשק למורדים...אירוע מעניין בדרום סוריה:
מקורות סורים המזוהים עם משטר אסד מדווחים כי הלילה פוצצו מורדים בדרום סוריה מבנה בו התכוון צבא אסד (והמיליציות האיראניות) להקים עמדה באזור העיר נוא מול הגבול עם ישראל בגולן.
מקורות אלה טוענים שהמורדים במחוז דרעא הם למעשה בוגדים והם נענו לקריאה הישראלית שלא לאפשר התבססות שמסכנת את ישראל במקום מגוריהם.
###
בהקשר זה מביאים אותם גורמים המזוהים עם משטר אסד את המנשר שהטילה ישראל באזור בו מזהירה ישראל כי שיגור רקטות מאדמות התושבים הסורים יגרום להם לנזקים וכן קוראת להם למנוע פעולות אלה למען שלומם.
ואיפה הD9 כדי ליישר את החפירה..?
מרתיח: מחבל חמאס נפצע בקרב עם צה"ל בעזה ופונה לביה"ח השרון בפתח תקווה. לאחר שנפצע בקרב עם לוחמים אמש, המחבל הובהל באופן רכוב לבית החולים בפתח תקווה ועבר ניתוח במקום. כעת הוא מאושפז במחלקה הכירורגית. מדובר צה"ל טרם נמסר האם אותו מחבל השתתף בקרב בשג'אעיה בו נפלו תשעה לוחמי צה"ל (חדשות 13).'ערוץ 13': מחבל חמאס שנפצע במהלך קרב עם לוחמי צה"ל הובהל אתמול מעזה לבית החולים השרון בפ"ת - שם קיבל טיפול רפואי ונותח.
פשוט הזיה!דיווח: ממשל ביידן לא מתכוון להציב כעת תנאים לסיוע לישראל
- מקורות אמריקניים סיפרו לרשת CNN כי הממשלה לא מתכוון בשלב זה להציב תנאים לסיוע הביטחוני לישראל, למרות ריבוי קולות מצד גורמים במפלגה הדמוקרטית וארגוני זכויות אדם, שטוענים שישראל לא עושה מספיק כדי למנוע הרג אזרחים ברצועה. כזכור, אתמול אמר הנשיא ביידן כי "ישראל מתחילה לאבד את התמיכה בעולם בשל ההפצצות חסרות ההבחנה שלה".
כן אבל עשרת החיילים הי״ד שנהרגו אתמול,פשוט הזיה!
כבר חודשיים נואמים לנו בתשקורת הישראלית על זה שביידן מציב קשיים והולך לעצור את המבצע, פעם אחר פעם בבית הלבן מוציאים הכחשה, אבל זה לא מונע מה"עיתונאים" לחזור על השנועות האלו שבוע אחרי שבוע.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: