לא כל מה שפורסם צריך להעלות כאן...זה מה שפורסם
לא כל מה שפורסם צריך להעלות כאן...זה מה שפורסם
זה לא רק זהתגידו את האמת לא נמאס לכם לכתוב ולקרוא את המילים בימים הקרובים בזמן הקרוב בקרוב ממש וכו' וכו'..
לכן אני מביא כאן רק מה שפורסם בכלי תקשורת מרכזייםלא כל מה שפורסם צריך להעלות כאן...
אני יודע שלמי שיש טלויזיה יכול לכבות אם לא מעניין אותו מה שמדברים שם לכן אפשר לצאת מאשכול העדכונים עד שיהיה מתאים לכם לחזורהבנו שזה החדשות, אבל אין ענין לכתוב את זה אלף פעם, כבר ברור לכולם שזה יהיה בימים הקרובים, בזמן הקרוב וכו',
ואני לא חושב שזה יזיז אם עוד פעם ערוץ 12 ,13, 14, רשת ב', ג', גל''צ, קול חי, קול ברמה, כל רגע, בחדרי חרדים, כיכר השבת, ווינט, ידיעות אחרונות, מעריב, במחנה, קול פליי, קול חי מיוזיק. קול הלשון, יגידו את זה....
אז זהו שזה לא שינה וזה לא חדשות (חדשות זה דבר חדש) ולא תמיד בערוצים מדברים רק חדשות.
אני מתנצל , אבל זכותי להכנס לאשכול עדכונים וחדשות.... כדי לקבל חדשות. לא בשביל לקרוא את אותו דבר עוד פעם ועוד פעם ועוד פעם ועוד פעם ועוד פעם ועוד פעם ועוד פעם ועוד פעם ועוד פעם ועוד פעם.אני יודע שלמי שיש טלויזיה יכול לכבות אם לא מעניין אותו מה שמדברים שם לכן אפשר לצאת מאשכול העדכונים עד שיהיה מתאים לכם לחזור
מסביר אולי את ההגבלות הנרחבות אתמול בשעות אחה"צ - ערבגורמי ביטחון אומרים כי הייתה הערכה שמתקפת חיזבאללה תחל בשעת נאום נסראללה ימ"ש אתמול.
14
אני לא יודע על מה אתה מדבראני מתנצל , אבל זכותי להכנס לאשכול עדכונים וחדשות.... כדי לקבל חדשות. לא בשביל לקרוא את אותו דבר עוד פעם ועוד פעם ועוד פעם ועוד פעם ועוד פעם ועוד פעם ועוד פעם ועוד פעם ועוד פעם ועוד פעם.
מה שאומר שהם כבר מפסיקים לפנות אזרחים בתעופה אזרחית בריטית לכאורה, לא?בבריטניה ממליצים לחברות התעופה הבריטיות שלא להיכנס למרחב האווירי באזור בירות ״בשל סיכון פוטנציאלי לתעופה כתוצאה מפעילות צבאית״. הופץ NOTAM שבתוקף עד ה4/11.
כנראה כי אנחנו בזמני משיח בבחינת 'לילה כיום יאיר.....'אני לא יודע על מה אתה מדבר
ביום ראשון אמרו שהמתקפה תגיע מחר
ביום שני בשעות הקרובות
אפילו טראמפ קשקש עצמו לדעת)
עכשיו מדברים על בימים הקרובים
אני לא חושב שמעדכנים בכוונה שוב ושוב ושובאני מתנצל , אבל זכותי להכנס לאשכול עדכונים וחדשות.... כדי לקבל חדשות. לא בשביל לקרוא את אותו דבר עוד פעם ועוד פעם ועוד פעם ועוד פעם ועוד פעם ועוד פעם ועוד פעם ועוד פעם ועוד פעם ועוד פעם.
בכל תרגול צבאי הם מזהירים את הטיסות האזרחיות?איראן הרשמית: מזהירים מטוסים אזרחיים מטיסה במרחב האווירי שלנו, מתחילים בתרגולים הצבאיים
בן יניב
רק הערה קטנה:התרגיל הסודי במחנה שורה: בשבועות האחרונים נערך במחנה תרגיל במטרה לדמות אירוע קיצון גדול יותר מהשביעי באוקטובר
חשבתי שרק בפרוג משתמשים ביוני דוארהמפקד העליון של משמרות המהפכה האיראניים שלח מברק לסינוואר בו הוא מאשר כי איראן תמשיך בתמיכתה בחמאס ובשאר "תנועות ההתנגדות".
תיקון קטן- הם היו אבל במיטות...הבעיה שמסיבות שונות הצבא פשוט לא היה בשמחת תורה בעוטף.
אם הוא היה, יש למישהו ספק מה הייתה התוצאה?
׳ערוץ i24’: התרגיל הסודי במחנה שורה: בשבועות האחרונים נערך במחנה תרגיל במטרה לדמות אירוע קיצון גדול יותר מהשביעי באוקטובר.רק הערה קטנה:
חיפוש גוגל על הידיעה הזו הביא רק ערוץ טלגרם אחד ואת פרוג.
עיראק כמעט ריק, איראן עדיין לא נראה בכיווןדיווח לא מאומת: המרחב אווירי איראני והעיראקי נסגר לפני כמה דקות
הפעם יהיו עידכונים ברגע שתתחיל השיירת הוזחלת של הכטמים?סוכנות הידיעות "פארס", המזוהה עם משמרות המהפכה: הבוקר תחל המתקפה האיראנית על ישראל
באתר הבינלאומי נצפים עדיין הרבה מטוסים גם בעיראק וגם באיראן.עיראק כמעט ריק, איראן עדיין לא נראה בכיוון
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: