שש מדינות (אוסטרליה, אינדונזיה, ניגריה, איחוד האמירויות, מלזיה והודו) פירסמו אזהרות מסע לאנגליה, בעקבות ההפגנות שמתפשטות ברחבי אנגליה.
יש למישהו מושג על מה מדובר?
אני חושב שטוב לתת לאנשים להשתחרר קצת לדווח קצת דברים מעניינים אפי' שיכול להיות שיהיו פייק וכו' בכל אופן יש חברה במתח. מאז ההודעה הזו העידכונים הסתיימו זה נראה שכולם מפחדים לעדכן כי אולי זה פייק ואולי זה לו''פ והם יחסמו.ראשוני: הערכות בישראל, כי מספר יוזרים יחסמו הלילה מאשכול העדכונים, עקב הפצת פייק ולו"פ בניגוד לכללים
ושאנשים אחרים ייכנסו לפאניקה?אני חושב שטוב לתת לאנשים להשתחרר קצת לדווח קצת דברים מעניינים אפי' שיכול להיות שיהיו פייק וכו' בכל אופן יש חברה במתח. מאז ההודעה הזו העידכונים הסתיימו זה נראה שכולם מפחדים לעדכן כי אולי זה פייק ואולי זה לו''פ והם יחסמו.
כאילו יש פה מישהו שלא חושב שאולי זה יקרה הלילה, ואולי מחר, ואולי מחרתיים, וכו'... אז אם הוא בפאניקה אז הוא יכנס בכל מקרהושאנשים אחרים ייכנסו לפאניקה?
האמת היא שאין כ"כ עדכוניםאני חושב שטוב לתת לאנשים להשתחרר קצת לדווח קצת דברים מעניינים אפי' שיכול להיות שיהיו פייק וכו' בכל אופן יש חברה במתח. מאז ההודעה הזו העידכונים הסתיימו זה נראה שכולם מפחדים לעדכן כי אולי זה פייק ואולי זה לו''פ והם יחסמו.
בשביל זה יש את הנספחאני חושב שטוב לתת לאנשים להשתחרר קצת לדווח קצת דברים מעניינים אפי' שיכול להיות שיהיו פייק וכו' בכל אופן יש חברה במתח. מאז ההודעה הזו העידכונים הסתיימו זה נראה שכולם מפחדים לעדכן כי אולי זה פייק ואולי זה לו''פ והם יחסמו.
התפרסם היום סרטון מצחיק של קומיקאי ששואל אנשים ברחוב האם הם מפחדים מהמלחמה.ושאנשים אחרים ייכנסו לפאניקה?
לא קשור לאשכולשש מדינות (אוסטרליה, אינדונזיה, ניגריה, איחוד האמירויות, מלזיה והודו) פירסמו אזהרות מסע לאנגליה, בעקבות ההפגנות שמתפשטות ברחבי אנגליה.
אני מברך אותך שלא תדע מצרות,התפרסם היום סרטון מצחיק של קומיקאי ששואל אנשים ברחוב האם הם מפחדים מהמלחמה.
אחד האנשים אמר שהוא לא מפחד בכלל, אבל הוא מכיר אנשים שאומרים שהם גם לא מפחדים אבל הם יודעים שיש אנשים שאומרים שיש אנשים שמפחדים.
נראה לי שיש בזה הרבה מן האמת.
לא מזלזל כמובן בפחד של אנשים. אבל יש משהו שקצת מדברים על הפחד יותר ממה שהוא באמת...
אני לא יודעת מה אנשים מדברים על פחד, אני כן מכירה מקרוב כמה שכל הדיווחים האלה מכניסים אותם ללחץ כל פעם מחדש.התפרסם היום סרטון מצחיק של קומיקאי ששואל אנשים ברחוב האם הם מפחדים מהמלחמה.
אחד האנשים אמר שהוא לא מפחד בכלל, אבל הוא מכיר אנשים שאומרים שהם גם לא מפחדים אבל הם יודעים שיש אנשים שאומרים שיש אנשים שמפחדים.
נראה לי שיש בזה הרבה מן האמת.
לא מזלזל כמובן בפחד של אנשים. אבל יש משהו שקצת מדברים על הפחד יותר ממה שהוא באמת...
אז לאיזה כיוון? לים?התרגיל באיראן | שיגורים של עשרות כטבמים וטילים בליסטיים במהלך התרגיל לא לכיוון ישראל כרגע.
זה דוגמההאמת היא שאין כ"כ עדכונים
ומה שכן יש זה או פייק מוכח או תחושות וכאבי בטן של אנשים...
התרגיל באיראן | שיגורים של עשרות כטבמים וטילים בליסטיים במהלך התרגיל לא לכיוון ישראל כרגע.
אם זה לא לכיוון ישראל כרגע, אז אין לזה שום משמעות לכאורה, לא?התרגיל באיראן | שיגורים של עשרות כטבמים וטילים בליסטיים במהלך התרגיל לא לכיוון ישראל כרגע.
וזה דוגמה לכאבי בטן...האמת היא שאין כ"כ עדכונים
ומה שכן יש זה או פייק מוכח או תחושות וכאבי בטן של אנשים...
בקו סוד החשמל מעדכנים שיתחיל ביום ראשון
אני מברך אותך שלא תדע מצרות,
אבל יש אנשים שהם בהיסטריה אמיתית.
ברור שיש אנשים שמפחדים.אני לא יודעת מה אנשים מדברים על פחד, אני כן מכירה מקרוב כמה שכל הדיווחים האלה מכניסים אותם ללחץ כל פעם מחדש.
בעקרון - נכון.אם זה לא לכיוון ישראל כרגע, אז אין לזה שום משמעות לכאורה, לא?
ועדין יקח להם שעות להגיעבעקרון - נכון.
הבעיה היא שבכל רגע נתון הם יכולים לשנות את הכיוון שלהם (אחרי השיגור כשהם באוויר) לכל כיוון שהם ירצו.
לכטב”מים - הרבה זמן.ועדין יקח להם שעות להגיע
אפשר להתרווח.
לא ברור, יש להם טילים מיותרים?התרגיל באיראן | שיגורים של עשרות כטבמים וטילים בליסטיים במהלך התרגיל לא לכיוון ישראל כרגע.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: