עליהם שאלתי,למעט הגי'נג'ים לא חושבת שיש שם ילדים.
וגם הם - יש חשש כבד לחייהם.
יש עדכון רשמי כלשהו?
עליהם שאלתי,למעט הגי'נג'ים לא חושבת שיש שם ילדים.
וגם הם - יש חשש כבד לחייהם.
רשמי - לאעליהם שאלתי,
יש עדכון רשמי כלשהו?
היה באזור הזה כבר או שזה תקדים? (חוץ מהפעם ההיא שהיו אזעקות שווא בכל הצפון)וואווו אזעקות ליד רכסים.
לא נראה לי שהיה מתחילת המלחמה...היה באזור הזה כבר או שזה תקדים? (חוץ מהפעם ההיא שהיו אזעקות שווא בכל הצפון)
רוצו מהר... אולי תספיקו לאסוף משהו...דובר צה״ל: . בשל הרוחות, חלק מחבילות הסיוע נחתו בשטח ישראל.
עד כה, חיזבאללה הורה לחיזבאללה לבצע מתקפה נרחבת יותר על ישראל רק במידה והיא תיכנס לרפיח, כך כאמור על פי הדיווח. עוד דווח כי מפקד כוח קודס האיראני ביקר לאחרונה בלבנון, ואף נפגש עם מנהיג
רק שלא תעשו את עצמכם מופתעים, כשתגלו שם נשק חם במקום החטיפים....רוצו מהר... אולי תספיקו לאסוף משהו...
כאן בארץ אין חטיפים שווים כמו אלו שבסיוע ההומנטרי לעזה...
זה שייך לאשכול על הבחירות לא לעדכונים מחרבות ברזליונה יהב בעקבות יירוט הטילים מעל מפרץ חיפה
אני קורא לאלוף פיקוד הצפון לתגבר את ההגנה האווירית על חיפה
בנוסף אני מתכוון מיומי הראשון בתפקידי כראש העיר חיפה לוודא שכך החומרים המסוכנים מדוללים מהמפרץ
הוריתי כבר על הקמת צוות רכש לפריסת מאות ממדים ניידים על מנת שאוכל לפעול בדחיפות מול ועדות הכספים והביטחון לרכש מסיבי שלהם ופריסתם במוסדות החינוך ובמרכזים ציבוריים בחיפה
אהפוך את חיפה לעיר המוגנת והבטוחה בכל אזור הצפון
מה האירוע הזה? מתי זה היה?המספרים עולים מעל 100 הרוגים מהדחיפות על הסיוע בעזה
אתמול בערב/לילה, התנפלות של עזתים על משאיות עם סיועמה האירוע הזה? מתי זה היה?
דובר צה"ל: "במהלך הכנסת משאיות סיוע הומניטרי לפנות בוקר לצפון רצועת עזה, התפתחה התקהלות אלימה של תושבים עזתים סביב המשאיות, שבזזו את הציוד שהגיע. במהלך ההתקהלות נפגעו עשרות עזתים כתוצאה מדוחק ודריסה. חלק מההמון התקרב לכוח צה״ל שתפקידו היה לאפשר את העברת המשאיות כחלק ממבצע הומניטרי להעברת הסיוע. ההמון התקרב באופן שסיכן את כוחותינו, שהגיבו בירי. האירוע בתחקיר"מה האירוע הזה? מתי זה היה?
בהמשך לתיעוד:
כרמל דנגור: עשרות עצורים מנהליים פלסטינים שוחררו הערב במפתיע מכלא עופר. הסיבה, לפי גורמים במערכת הביטחון: מתקני המעצר מלאים לחלוטין. ״הוחלט לשחרר אותם כדי לפנות מקום לעצורים ׳כבדים׳ יותר״ :
ועל זה נאמר - אופס...הלל ביטון רוזן בפרסום ראשון:
המחבל מהפיגוע בעלי שוחרר 3 חודשים לפני הזמן עקב עומס בבתי הכלא בשחרור מנהלי, נוהל שביטל השר בן גביר.
אז למה שלא נוותר על מהלכים כה מסוכנים??? מסכימים לא לשלוח הומניטרי וכך לא ניחשף עוד לזוועה...דובר צה"ל: "במהלך הכנסת משאיות סיוע הומניטרי לפנות בוקר לצפון רצועת עזה, התפתחה התקהלות אלימה של תושבים עזתים סביב המשאיות, שבזזו את הציוד שהגיע. במהלך ההתקהלות נפגעו עשרות עזתים כתוצאה מדוחק ודריסה. חלק מההמון התקרב לכוח צה״ל שתפקידו היה לאפשר את העברת המשאיות כחלק ממבצע הומניטרי להעברת הסיוע. ההמון התקרב באופן שסיכן את כוחותינו, שהגיבו בירי. האירוע בתחקיר"
להזכירכם. רק שלשום שהב"ט גלנט חתם על שלושה חודשים נוספים לעצור מנהלי מהזן ה-כנראה- נבזה ונחות יותר- מתנחל...בהמשך לתיעוד:
כרמל דנגור: עשרות עצורים מנהליים פלסטינים שוחררו הערב במפתיע מכלא עופר. הסיבה, לפי גורמים במערכת הביטחון: מתקני המעצר מלאים לחלוטין. ״הוחלט לשחרר אותם כדי לפנות מקום לעצורים ׳כבדים׳ יותר״ :
למה אף אחד לא חושב לשנות את צורת הענישה בגלל שאין מקום ??בהמשך לתיעוד:
מה אתה מציע? לכרות להם איזו אצבע? יד?למה אף אחד לא חושב לשנות את צורת הענישה בגלל שאין מקום ??
אחד עשה מעשה א. חודש מאסר
מעשה ב. שנה מאסר
מעשה ג. חמישים שנה מאסר
אם אין מקום, אז תשנו את הענישה !
ועוד בכלא צריך לדאוג להם לאוכל ושתיה, לתעסוקה, ועוד
הגיעה הזמן להבין שמאסר זה לא עונש אלא צריך לחשוב יותר יצירתי
זה גם רעיוןמה אתה מציע? לכרות להם איזו אצבע? יד?
אני במקומם הייתי עושה בדיוק ההיפך.נשיא קולומביה גוסטבו פטרו הודיע כי ישהה את רכישת הנשק מישראל לאחר שיותר מ-100 בני אדם נהרגו ומאות נפצעו בזמן שהמתינו למזון בצפון עזה אתמול, הנשיא פרסם את ההודעה דרך חשבון ה-X הרשמי שלו.
"זה נקרא רצח עם והוא מזכיר את השואה גם אם מעצמות העולם לא אוהבות להכיר בזה. העולם חייב לחסום את נתניהו. קולומביה משעה את כל רכישות הנשק מישראל", כתב פטרו
מזכ''ל האו''ם גוטרש צריך להבין שזה לא קרה בואקום ואי אפשר לקחת את האירוע הספציפי הזה מבלי להסתכל לתמונה הכוללת (גוטרש אני עושה את טוב? כי ממש בא לי לעבוד באום ולקבל משכורת על פרסום פוסטים באינטנט ואכילת בורקסים)מזכ"ל האו"ם אנטוניו גוטרש אמר כי הוא "מזועזע" מהתקרית שבה נהרגו יותר מ-100 פלסטינים שהתנפלו על משאיות סיוע שהגיעו לצפון הרצועה, ואמר כי התקרית דורשת "חקירה עצמאית
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: