דיון המיקסר הכי מומלץ היום

עסקי

משתמש פעיל
שאלה:
יש לי מיקסר קנווד מיג'ור 11 שנים
ולאחרונה המנוע עושה קצת זיופים מפסיק לעבוד באמצע וכד'
יש מה לעשות איתו שווה לתקן או לקנות חדש?
תודה
 

סא איור

מהמשתמשים המובילים!
איור וציור מקצועי
זה לא אמור לקרות אם שומרים על סדר הכנסת הרכיבים, קודם הנוזלים ואח"כ הקמח בהדרגה.

אני עושה בדיוק ככה, קודם כל הנוזלים, ואז בהדרגה את היבשים, וזה עדיין קורה לי :(
מה עושים? אני ממש מרוצה מהמיקסר אבל זה מציק.

לפי התמונה שצרפת- אני חושבת שהבעיה זו מרית הלישה שנצמדת לקערה מצד שמאל
היא גורמת לבצק לטפס החוצה בפראות
אני פשוט מוציאה אותה והכל טוב.
וכמובן את החצי קילו האחרון מבין ה-3 להוסיף לאט לאט עד שהכל מתגבש.
הבצק יוצא מדהים ב"ה!
הזרוע מתלכלכת, אבל אני מחכה שהבצק יתייבש ואז עם המרית המצורפת "מגרדת" הכל מהר .


ואם כבר דיברנו ממשקל האנקרסרום ששוקל חצי ממשקל הדאבו (כובד הקערה הוא דוקא יתרון, עמידות).

כדי שמיקסר לא ירקוד בזמן הלישה יש 2 אפשרויות, או שיהיה בעל משקל רב או ששוליו יהיו רחבים.

זו הסיבה שהאנקרסרום מיוצר כבר 60 שנה ללא שינוי צורה מלבד שינויים קוסמטיים קלים.
מבחינת המשקל הוא בסדר גמור, מעלה ומורידה אותו בלי בעיה.והוא יציב ביותר. אני מודה על כל המידע שקיבלתי כאן ובזכותכם קניתי אותו!
רציתי לשאול- האם זה בסדר שהמנוע מתחמם כעבור 15-25 ד' של עבודה?
אני לשה 3 ק"ג על המהירות הכי נמוכה, והמכשיר קצת חם.
האם יש הגבלת זמן? כי אני אח"כ מתחילה ללוש עוד 3ק"ג ואז זה בסוף מתחמם יותר...
רציתי לברר האם זו בעיה שעלולה לפגוע במנוע לאורך זמן או שזה בסדר?
 

batya11

משתמש פעיל
לפי התמונה שצרפת- אני חושבת שהבעיה זו מרית הלישה שנצמדת לקערה מצד שמאל
היא גורמת לבצק לטפס החוצה בפראות
אני פשוט מוציאה אותה והכל טוב.
וכמובן את החצי קילו האחרון מבין ה-3 להוסיף לאט לאט עד שהכל מתגבש.
הבצק יוצא מדהים ב"ה!
הזרוע מתלכלכת, אבל אני מחכה שהבצק יתייבש ואז עם המרית המצורפת "מגרדת" הכל מהר .
בתמונה באמת רואים את מרית הלישה, אבל גם בלי מרית הלישה זה עולה למעלה, והבעיה שלי היא לא לנקות אחרי כן, הבעיה שלי היא שהבצק מתלכלך ומכל הזרוע.. לפעמים נראה אפילו שמן מכונות או משהו די שחור, וזה נראה לי לא לעניין שהבצק מגיע שם למעלה...
 

סא איור

מהמשתמשים המובילים!
איור וציור מקצועי
אחרי שהבצק מתיבש- עם המרית הקטנה המצורפת- הכל מתגרד בשניות. והחלק השחור שהיה- אז הוא נקודתית על מקום אחד- אז אותו אני מסירה.
 

אגס סברס תפוח

משתמש פעיל
די השתכנעתי על האנקרוסרום,
השאלה היא, האם על הדגם 6300 שאפשר למצוא בהרבה חנויות ב3,100 (יבוא מקביל), או ששוה להשקיע על הדגם החדש של 6400 שאין אותו ביבוא מקביל, ועולה 5,500 ש"ח, ולטענתם שמו בבסיס בורג מתכת במקום פלסטיק בדגם הקודם, וכן שמו ציפוי מתכת לבורג העליון שהיה נשבר לפעמים, וכן שיפרו את המנוע, אך לא הוסיפו וואט, וגם מקבלים הדרכה בבית לשימוש במיקסר.

אשמח לחוות דעתכם.
 

Efik31

משתמש חדש
מאד מאד אודה, למי שתהיה לו הסבלנות לקרוא ולעזור לי, כי אני כבר נורא מבולבלת מההצעות..

אני אופה הרבה , יש לי בבית גם ילד צליאק- שאני אופה עבורו הכל בכל.



אופה בד"כ קילו אחד, מצד שני, הייתי רוצה אפשרות של 2 ורבע ק"ג בבת אחת, אבל רק בתנאי שזה לזרוק למיקסר את החומרים וללכת, ולא שהבצק עולה על המנוע העליון , ולא שצריך לעשות מניפולציות עם התערובת כדי שיעבוד..

דגם מיקסרפרוט ההתלבטות
דאבו 5740-5760- מבינה שאפשר לעשות 2ורבע ק"ג קמח בבת אחת- עם הקערה הנוספת
  • יש דגם חדש יותר 5800- מנוע חזק יותר, ועם תוכניות יותר טובות
  • האם הקערה הגדולה מכילה בקלות 2 ורבע ק"ג?? בלי צורך במניפולציות על התערובת?
  • אולי עדיף את האנקרסרום, שזה להניח ולהפעיל ובוודאי יעשה טוב 2 ק"ג פלוס??
דאבו 5800- דגם חדש, הכי ממליצים – כי המנוע חזק בעל תוכניות לישה מובנות, עד 1.8 ק"ג קמח ברשמי (טוענים שניתן בפועל אולי לשים 2 ק"ג. באופן מסויים)
  • הדגם נראה מצוין, וחדש, אך אין בו את האופציה של 2 ק"ג. מצד שני- אולי יפתחו גם עבורו קערה גדולה?
אנקרסרום 6230 (היחיד שמיוצר בשוודיה ולא בסין)
  • אולי עבור עוגות קטנות, או מתכון קטן של חלות או הקפצה, לא עובד טוב?
  • האם כדאי יבואן רשמי (7 שנים אחריות) או יבואן מקביל (1 שנה אחריות) ההבדל של כמעט אלף ₪
  • אני לא אחת עם סבלנות לעשות הוראות מדויקות, אולי אצטער שלקחתי מיקסר עם יחודיות בהפעלה שלו?
 

חנה ש.

צילום אומנותי
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
צילום מקצועי
יוצרי ai
לקרוא ולעזור לי,
5800 לא בא בחשבון, כי אין לו אופציה של 2 ק"ג (לפי מה שכתבת)
אנקרסרום (יתסכל אותך בגלל מה שכתבת)
נשאר דאבו 5740 - 5760.
(ממליצה על 5740, בתוספת קערה של 8 ליטר, אבל אין לי אותו מספיק זמן כדי להעריך)
(כתוב עליו עד 2 ק"ג בצק, אבל מאמינה שעוד רבע ק"ג יהיה בסדר.)
(וזה בדיוק ככה, לשים חומרים - דקה, להדליק על מס' 1, ללכת, לזכור לחזור כי הוא מאוד שקט)
 

Efik31

משתמש חדש
חוזרת לעדכן, קניתי את הדאבו 5760.
בנתיים מה שהכנו, וגם צורת הפעולה- נראה ליגה!!
ממש מקצועי, ומערבל מעולה.
 

פרח!

משתמש צעיר
אני מחפשת המלצות על מיקסר קנווד מעולה אשמח לשיתןף
 

עסק

משתמש פעיל
חוזרת לעדכן, קניתי את הדאבו 5760.
בנתיים מה שהכנו, וגם צורת הפעולה- נראה ליגה!!
ממש מקצועי, ומערבל מעולה.
היי, אני גם מתענינת על מיקסר דאבו.
אני רוצה משהו של לישה לפחות 2 ק"ג קמח בפעם אחת של לישה ולא בקערות שונות. וכמובן אפיה והקצפה טובים.
וג"כ מעונינת ב 2 קערות של מיקסר. (כדי שאוכל להקציף חלבונים בקערה אחת וקערה שניה שאר המצרכים)
האם הדגם של דאבו 5760 הוא הממולץ למה שאני רוצה?
תודה
 

הולי הובי

משתמש פעיל
הבאתי בעבר לינקים למשווק המקביל של דאבו. לאנקרסרום אין כרגע משווק מקביל, בעבר היה את 'מנהטן סנטר' בבני ברק שהיו מייבאים את האנקרסרום במחיר סביר יותר. היום מי שרוצה אותו בזול נאלץ לקנות באמזון.

תיקון: רשת ksp מוכרת אנקרסרום מייבוא מקביל במחיר זול יותר מoig.

ובקשר לאיכות הסינית: נו נו... אשרי המאמינה.
בעבר ביררתי לגבי אחד הלינקים ליבוא מקביל של דאבו (לא אנקרסום) שפרסמת פה
גם לפי המפרט גם מהבירורים שעשיתי, עלה שזה חיקוי שלא מצדיק את המחיר,
לעומת הדאבו שיש עליו המלצות רבות
ובוודאי נח ומתאים למי שמעוניין במיקסר קלאסי יותר
 

כוכב103

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
עימוד ספרים
לי יש בוש כבר למעלה משנתיים
(אחרי 2 קנוודים ז"ל)
אופה ה-מ-ו-ן
והוא עובד מעולה ומוציא בצקים מצויינים.
עושה כל פעם 2 ק"ג
 

יוו

משתמש מקצוען
היי, אני גם מתענינת על מיקסר דאבו.
אני רוצה משהו של לישה לפחות 2 ק"ג קמח בפעם אחת של לישה ולא בקערות שונות. וכמובן אפיה והקצפה טובים.
וג"כ מעונינת ב 2 קערות של מיקסר. (כדי שאוכל להקציף חלבונים בקערה אחת וקערה שניה שאר המצרכים)
האם הדגם של דאבו 5760 הוא הממולץ למה שאני רוצה?
תודה
לי יש 5760
לש לפחות 2 קילו
ואף מגיע ל2.5 ק"ג
תותח על!! לא תתאכזבי לרגע!
קיבלתי 2 קערות.
אני חושבת ש5740 אותו עיקרון, רק עניין של צבע, ויותר זול
 

שקדיה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
D I G I T A L
גם אני אחרי 25 שנה של 3 קנוודים שרכשתי במהלכם
עברתי לבוש
הכי יקר שלהם לא מגיע למחיר של קנווד
הוא מעולה
קערת נרוסטה מתנקה בקלות
גם החריצים שכל כך הלחיצו אותי התגלו כברי ניקוי בלי בעיות
ועושה 2 קילו קמח בקלות
הקצף אמנם לא נוקשה כמו בקנווד
אבל אין שינוי בעוגות
והן יוצאות אוירירות וטובות אותו הדבר
ממליצה ממש
 

דיתי

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
גם אני אחרי 25 שנה של 3 קנוודים שרכשתי במהלכם
עברתי לבוש
הכי יקר שלהם לא מגיע למחיר של קנווד
הוא מעולה
קערת נרוסטה מתנקה בקלות
גם החריצים שכל כך הלחיצו אותי התגלו כברי ניקוי בלי בעיות
ועושה 2 קילו קמח בקלות
הקצף אמנם לא נוקשה כמו בקנווד
אבל אין שינוי בעוגות
והן יוצאות אוירירות וטובות אותו הדבר
ממליצה ממש
אני גם מתלבטת עכשיו על קניית מיקסר, יש לי בוש כבר 14 שנה, וכשאני מכניסה 2 קילו אני צריכה לעשות בייביסיטר למיקסר ממש לתפוס אותו עם הידיים אחרת הוא יצא לריקוד סוער ברחבי השיש...
וגם לבצקים לוקח הרבה זמן להתבצק.

האם המיקסר בוש עושה 2 וחצי קילו בקלות ולא צריך להשגיח עליו כמו בייבי, נניח זורקים עליו את כל חומרי הבצק של 2 וחצי קילו, מפעילים. הולכים לקלח ילד וחוזרים, ויש בצק מושלם או שזה לא כך?
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  100  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה