וסתם לידיעה, מי עוד משווק את אנרקסרום ודאבו בארץ? כלומר מי הוא המקביל?
לא ידעתי שזה ההבדל, לי קערת ההקצפה נשברה, בהקצפת משהו לא מידי רך....בדגם 6240 גם קערת ההקצפה עשויה נירוסטה. לא ראיתי בזה סיבה לתוספת תשלום של כמעט 500 שקל
היתה לך קערה לבנה או שקופה? הלבנה רכה יותר והשקופה קשיחה.לא ידעתי שזה ההבדל, לי קערת ההקצפה נשברה, בהקצפת משהו לא מידי רך....
שקופה.היתה לך קערה לבנה או שקופה? הלבנה רכה יותר והשקופה קשיחה.
יש הבדל מהותי בינו לביו ה5740?אני קניתי את 5750
ממש עצוב לי לראות אתזה!ממש אשמח שתסבירי לי, איך עושים כמות גדולה של בצק, בלי שהבצק יתרומם לכיוון זרוע הלישה ויכנס לתוכה ילכלך ויתלכלך, אפילו ב-2 קילו קמח אני צריכה לעזור לבצק לא לטפס, וממש הייתי שמחה ל-3 קילו.
לפי הטבלה שלמעלה הם זהים, מלבד תוספת של מסך דיגיטלי ו2 קילו משקל.יש הבדל מהותי בינו לביו ה5740?
כיוון שעליו המליצו לי ,
ולמי שיש אותו, כן הצליח עם 2 ק"ג
אפשר להיעזר כאן:אני עושה בדיוק ככה, קודם כל הנוזלים, ואז בהדרגה את היבשים, וזה עדיין קורה לי
מה עושים? אני ממש מרוצה מהמיקסר אבל זה מציק.
אולי יש בעיה בגומיות למטה?@יוו
אני קניתי את 5750
ולא הייתי ממליץ ע"ז כ"כ
למרות שהבטיחו לי שזה עושה 2 ק"ג רגוע וכו' וכו'
נכון לעכשיו:
לא עושה יותר מק"ג 1
קופץ לי למרות הכובד שלו
כבר החלפתי קערה חדשה בתשלום (לאחר שהקערה הישנה התעקמה בחיבור שלו)
להורים שלי יש את את הסוג היקר אולי כבר 13 שנה
וזה עובד כמו טרקטור גם יותר מ2 ק"ג
מספיק סרטונים מיוטיובלמי שיש אנקרסרום - אשמח לשמוע,
הבנתי שיש סדנה שמסבירה איך לעבוד איתו - כי הוא קצת שונה ממיקסר רגיל,
זה חובה למי שרוכש? או שזה משהו שאפשרי להבין לבד/ סרטוני הסבר?
כן זה יבוא מקבילכל החנויות שמוכרות את האנקרסרום ב3190 - זה יבוא מקביל?
למה זה יותר זול מהרשמי?
אבל בנוסף ישלם 5.5k על המיקסר ולא 3.1k..מי שחשוב לו נושא האחריות ארוכת השנים יכול לקנות אצל OIG אחריות ב700 שקל ל7 שנים, או 990 שקל ל10 שנים.
אביזרים מיקסר ANKARSRUM - OIG
oig.co.il
לא. זה המחיר למי שקנה אצל יבואן מקביל ורוצה לקנות אצלם רק את האחריות.אבל בנוסף ישלם 5.5k על המיקסר ולא 3.1k..
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: