יש לך פה ביריד ביתר הרבה יותר זול-לקנות מיקסר 5740 באתר של רפאלי, אמין???
או שיש מקום אחר מומלץ?
בחנות שקרובה לבית נתנו מחיר של3100 זה לא כולל קערה נוספת כמובן, יקר?
זו חנות ידועה
דבר ראשון זה מיקסר שלוקח לו זמן להגיע לבצק טובבעלי דאבו אנקרסרום,
@3524 @batya11 @nikit @Faigyz31 @שימו פס-טה @big smile @גילה:)
אשמח לעזרתכם,
קניתי את דאבו אנקרסרום וניסיתי לראשונה ללוש בו 1 ק"ג קמח,
הלישה נראית לי לא מוצלחת... שמתי קודם נוזלים ואחכ היבשים כמובן,
הוו לישה- הבצק עולה ומטפס עליו, מה שאומר שמטבע הדבר הבצק שעל הוו למעלה לא ממש נילוש... וגם זה מלכלך את החלק העליון של וו הלישה.
לא הצלחתי להביא ללישה ממש חלקה שהבצק אחיד וחלק, היו קצת גושים, ציפית לבצק מהחלומות
בהתחלה עשיתי מהירות נמוכה, אחרי כמה דק' בינונית ואחרי כן מהירה ממש, הבצק כאילו מסתובב סביב עצמו ולא ממש נילוש הלוך ושוב. אני משערת שהכל לקח לי כחצי שעה...
השארתי גם ברוב הזמן את המרית הזו שבצד, אחרי כן הוצאתי אותה..ושוב החזרתי...ושוב הוצאתי...לא ממש הבנתי מה הצורה האידיאלית ללישה פה...
מה אני עושה לא טוב?
יש אפשרות שהבצק לא יטפס על הוו לישה?
על איזה מהירות לעשות את הלישה?
וכמה זמן זה אמור לקחת כדי ללוש ממש טוב?
או אולי 1 ק"ג קמח זה מעט מדי?? לא תמיד רוצים ללוש כמות גדולה, אז מה- עם כמות קמח קטנה הוא לא מסתדר??
אשמח לכל עזרה בנושא, ראיתי ברשת כ"כ הרבה תגובות חיוביות , חייב להיות שאני עושה משהו לא נכון?!
קודם כל ממש תודה...נתת לי קצת תקווהדבר ראשון זה מיקסר שלוקח לו זמן להגיע לבצק טוב
מינימום 10 דק לישה במהירות נמוכה.
אני שמה את הוו לישה וגם את המרית שבצד כל הזמן.
מזה מפריע לך שהוא מטפס על הוו לישה? שימי את הבצק 10 דק בלי להתסכל כל שניה... ותחזרי לראות מה קורה איתו.
זה מיקסר שלוקח זמן ללמוד איתו, בהתחלה אני גם הייתי כל הזמן עוזרת לו ומורידה את הבצק למטה, עד שלומדים לשחרר
אני בדר"כ עושה קילוקודם כל ממש תודה...נתת לי קצת תקווה
זה היה ממש אכזבה...
והבצק יוצא לך חלק ומאוחד אפילו בכמויות קמח קטנות של קילו או חצי קילו?
אתייחס כרגע רק לנושא המשקל של האנקרסרום, 8 קילו ועוד כמה גרמים.לגבי האנקרסרום:
קצת הזוי לבנות מיקסר איכותי ברמה של נאס"א
ולא לחשוב על זה שהוא משפריץ קמח....
ובפרט שנכנס לכלוך בתוך הזרוע העליונה.
נכון, אפשר להכניס בפנים כמה בצק שרוצים והוא נשאר אדיש,
כנ"ל בהקצפה, אין לו מתחרים
אבל מה זה ההנדסת אנוש הנוראית הזו...
אגב לגבי הספק מכשירי חשמל-שום מכשיר לא יכול לעבוד במאמץ מקסימאלי לאורך זמן. זה כמו שמפרסמים שרכב יכול להגיע למהירות 205 קמ"ש. גם אם הוא יכול- זה באירוע נדיר.
לכן אם רוצים ללוש בקביעות בצק מ2 ק"ג קמח (כמעט 3 קילו) צריך לחפש משהו שמבטיח יותר ולא מכשיר שזה הגבול שלו.
חיסרון נוסף של האנקרסרום זה המשקל. אפילו רק הקערה שלו זה חתיכת דבר. לשיקול מי שאין ארון בגובה השיש.
(פרט פיקנטי-שמעתי על מי שאופה בקערה של המיקסר חלת אדמורים!)
ואם כבר דיברנו ממשקל האנקרסרום ששוקל חצי ממשקל הדאבו (כובד הקערה הוא דוקא יתרון, עמידות).לגבי האנקרסרום:
קצת הזוי לבנות מיקסר איכותי ברמה של נאס"א
ולא לחשוב על זה שהוא משפריץ קמח....
ובפרט שנכנס לכלוך בתוך הזרוע העליונה.
נכון, אפשר להכניס בפנים כמה בצק שרוצים והוא נשאר אדיש,
כנ"ל בהקצפה, אין לו מתחרים
אבל מה זה ההנדסת אנוש הנוראית הזו...
אגב לגבי הספק מכשירי חשמל-שום מכשיר לא יכול לעבוד במאמץ מקסימאלי לאורך זמן. זה כמו שמפרסמים שרכב יכול להגיע למהירות 205 קמ"ש. גם אם הוא יכול- זה באירוע נדיר.
לכן אם רוצים ללוש בקביעות בצק מ2 ק"ג קמח (כמעט 3 קילו) צריך לחפש משהו שמבטיח יותר ולא מכשיר שזה הגבול שלו.
חיסרון נוסף של האנקרסרום זה המשקל. אפילו רק הקערה שלו זה חתיכת דבר. לשיקול מי שאין ארון בגובה השיש.
(פרט פיקנטי-שמעתי על מי שאופה בקערה של המיקסר חלת אדמורים!)
אני בקילו ומטה לא משתמשת בזרוע הלישה אלא עם הרולר, יוצא בצק פצצה. מעל קילו כן עם וו הלישהבעלי דאבו אנקרסרום,
אשמח לעזרתכם,
קניתי את דאבו אנקרסרום וניסיתי לראשונה ללוש בו 1 ק"ג קמח,
הלישה נראית לי לא מוצלחת... שמתי קודם נוזלים ואחכ היבשים כמובן,
הוו לישה- הבצק עולה ומטפס עליו, מה שאומר שמטבע הדבר הבצק שעל הוו למעלה לא ממש נילוש... וגם זה מלכלך את החלק העליון של וו הלישה.
לא הצלחתי להביא ללישה ממש חלקה שהבצק אחיד וחלק, היו קצת גושים, ציפית לבצק מהחלומות
בהתחלה עשיתי מהירות נמוכה, אחרי כמה דק' בינונית ואחרי כן מהירה ממש, הבצק כאילו מסתובב סביב עצמו ולא ממש נילוש הלוך ושוב. אני משערת שהכל לקח לי כחצי שעה...
השארתי גם ברוב הזמן את המרית הזו שבצד, אחרי כן הוצאתי אותה..ושוב החזרתי...ושוב הוצאתי...לא ממש הבנתי מה הצורה האידיאלית ללישה פה...
מה אני עושה לא טוב?
יש אפשרות שהבצק לא יטפס על הוו לישה?
על איזה מהירות לעשות את הלישה?
וכמה זמן זה אמור לקחת כדי ללוש ממש טוב?
או אולי 1 ק"ג קמח זה מעט מדי?? לא תמיד רוצים ללוש כמות גדולה, אז מה- עם כמות קמח קטנה הוא לא מסתדר??
אשמח לכל עזרה בנושא, ראיתי ברשת כ"כ הרבה תגובות חיוביות , חייב להיות שאני עושה משהו לא נכון?!
ניסיתי בתחילה כך עם הרולר, אבל נראה שהקערה ענקית מדי ל1 ק"ג קמח שלי... הם בקושי נפגשו אחד עם השני... אבל אולי אני לא מספיק מנוסה בזה, צריך למקם את הרולר בצד או באמצע?אני בקילו ומטה לא משתמשת בזרוע הלישה אלא עם הרולר, יוצא בצק פצצה. מעל קילו כן עם וו הלישה
ההוראות הן שבהתחלה הרולר בצד צמוד לדופן הקערה, וגם שמים את המרית בצד שמגרדת מהדפנות, מתחילים להוסיף את הקמח, ואחרי שמתחיל להתגבש לכיוון בצק, מזיזים את הרולד 2-4 ס"מ מדופן הקערה וממשיכים ללוש ולהוסיף את יתרת הקמח.חילה כך עם הרולר, אבל נראה שהקערה ענקית מדי ל1 ק"ג קמח שלי... הם בקושי נפגשו אחד עם השני... אבל אולי אני לא מספיק מנוסה בזה, צריך למקם את הרולר בצד או באמצע?
אכן אני רואה שהוא נחשב קל...ואם כבר דיברנו ממשקל האנקרסרום ששוקל חצי ממשקל הדאבו (כובד הקערה הוא דוקא יתרון, עמידות).
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: