זה לא אמור לקרות אם שומרים על סדר הכנסת הרכיבים, קודם הנוזלים ואח"כ הקמח בהדרגה.
אני עושה בדיוק ככה, קודם כל הנוזלים, ואז בהדרגה את היבשים, וזה עדיין קורה לי
מה עושים? אני ממש מרוצה מהמיקסר אבל זה מציק.
מבחינת המשקל הוא בסדר גמור, מעלה ומורידה אותו בלי בעיה.והוא יציב ביותר. אני מודה על כל המידע שקיבלתי כאן ובזכותכם קניתי אותו!ואם כבר דיברנו ממשקל האנקרסרום ששוקל חצי ממשקל הדאבו (כובד הקערה הוא דוקא יתרון, עמידות).
כדי שמיקסר לא ירקוד בזמן הלישה יש 2 אפשרויות, או שיהיה בעל משקל רב או ששוליו יהיו רחבים.
זו הסיבה שהאנקרסרום מיוצר כבר 60 שנה ללא שינוי צורה מלבד שינויים קוסמטיים קלים.
בתמונה באמת רואים את מרית הלישה, אבל גם בלי מרית הלישה זה עולה למעלה, והבעיה שלי היא לא לנקות אחרי כן, הבעיה שלי היא שהבצק מתלכלך ומכל הזרוע.. לפעמים נראה אפילו שמן מכונות או משהו די שחור, וזה נראה לי לא לעניין שהבצק מגיע שם למעלה...לפי התמונה שצרפת- אני חושבת שהבעיה זו מרית הלישה שנצמדת לקערה מצד שמאל
היא גורמת לבצק לטפס החוצה בפראות
אני פשוט מוציאה אותה והכל טוב.
וכמובן את החצי קילו האחרון מבין ה-3 להוסיף לאט לאט עד שהכל מתגבש.
הבצק יוצא מדהים ב"ה!
הזרוע מתלכלכת, אבל אני מחכה שהבצק יתייבש ואז עם המרית המצורפת "מגרדת" הכל מהר .
והוא נראה לך שווה יותר מהאנקרסרום?אגב, ראיתי את המפרט של הדאבו פרו 5800, הוא מרשים יותר משל רבים מהדגמים האחרים, גם המחיר מרשים יותר ...
לא מתקרב.והוא נראה לך שווה יותר מהאנקרסרום?
למהלא מתקרב.
דגם מיקסר | פרוט ההתלבטות |
דאבו 5740-5760- מבינה שאפשר לעשות 2ורבע ק"ג קמח בבת אחת- עם הקערה הנוספת |
|
דאבו 5800- דגם חדש, הכי ממליצים – כי המנוע חזק בעל תוכניות לישה מובנות, עד 1.8 ק"ג קמח ברשמי (טוענים שניתן בפועל אולי לשים 2 ק"ג. באופן מסויים) |
|
אנקרסרום 6230 (היחיד שמיוצר בשוודיה ולא בסין) |
|
5800 לא בא בחשבון, כי אין לו אופציה של 2 ק"ג (לפי מה שכתבת)לקרוא ולעזור לי,
היי, אני גם מתענינת על מיקסר דאבו.חוזרת לעדכן, קניתי את הדאבו 5760.
בנתיים מה שהכנו, וגם צורת הפעולה- נראה ליגה!!
ממש מקצועי, ומערבל מעולה.
בעבר ביררתי לגבי אחד הלינקים ליבוא מקביל של דאבו (לא אנקרסום) שפרסמת פההבאתי בעבר לינקים למשווק המקביל של דאבו. לאנקרסרום אין כרגע משווק מקביל, בעבר היה את 'מנהטן סנטר' בבני ברק שהיו מייבאים את האנקרסרום במחיר סביר יותר. היום מי שרוצה אותו בזול נאלץ לקנות באמזון.
תיקון: רשת ksp מוכרת אנקרסרום מייבוא מקביל במחיר זול יותר מoig.
ובקשר לאיכות הסינית: נו נו... אשרי המאמינה.
יש לך דגם מדויק?לי יש בוש כבר למעלה משנתיים
(אחרי 2 קנוודים ז"ל)
אופה ה-מ-ו-ן
והוא עובד מעולה ומוציא בצקים מצויינים.
עושה כל פעם 2 ק"ג
לי יש 5760היי, אני גם מתענינת על מיקסר דאבו.
אני רוצה משהו של לישה לפחות 2 ק"ג קמח בפעם אחת של לישה ולא בקערות שונות. וכמובן אפיה והקצפה טובים.
וג"כ מעונינת ב 2 קערות של מיקסר. (כדי שאוכל להקציף חלבונים בקערה אחת וקערה שניה שאר המצרכים)
האם הדגם של דאבו 5760 הוא הממולץ למה שאני רוצה?
תודה
רק שלנקות אותו קשה מאוד.לי יש בוש כבר למעלה משנתיים
(אחרי 2 קנוודים ז"ל)
אופה ה-מ-ו-ן
והוא עובד מעולה ומוציא בצקים מצויינים.
עושה כל פעם 2 ק"ג
אני גם מתלבטת עכשיו על קניית מיקסר, יש לי בוש כבר 14 שנה, וכשאני מכניסה 2 קילו אני צריכה לעשות בייביסיטר למיקסר ממש לתפוס אותו עם הידיים אחרת הוא יצא לריקוד סוער ברחבי השיש...גם אני אחרי 25 שנה של 3 קנוודים שרכשתי במהלכם
עברתי לבוש
הכי יקר שלהם לא מגיע למחיר של קנווד
הוא מעולה
קערת נרוסטה מתנקה בקלות
גם החריצים שכל כך הלחיצו אותי התגלו כברי ניקוי בלי בעיות
ועושה 2 קילו קמח בקלות
הקצף אמנם לא נוקשה כמו בקנווד
אבל אין שינוי בעוגות
והן יוצאות אוירירות וטובות אותו הדבר
ממליצה ממש
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכ
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֶל יי בַּצָּרָתָה לִּי קָרָאתִי וַיַּעֲנֵנִי:ב יי הַצִּילָה נַפְשִׁי מִשְּׂפַת שֶׁקֶר מִלָּשׁוֹן רְמִיָּה:ג מַה יִּתֵּן לְךָ וּמַה יֹּסִיף לָךְ לָשׁוֹן רְמִיָּה:ד חִצֵּי גִבּוֹר שְׁנוּנִים עִם גַּחֲלֵי רְתָמִים:ה אוֹיָה לִי כִּי גַרְתִּי מֶשֶׁךְ שָׁכַנְתִּי עִם אָהֳלֵי קֵדָר:ו רַבַּת שָׁכְנָה לָּהּ נַפְשִׁי עִם שׂוֹנֵא שָׁלוֹם:ז אֲנִי שָׁלוֹם וְכִי אֲדַבֵּר הֵמָּה לַמִּלְחָמָה: