אגב, יש מדינות שהבמיקס נמכר תחת מותג ESGE ואפשר להשיג אותו באמזון במחיר ממש מוצלח.יש הבדל גם כמה וואט, יש 140/160/200
הם אומרים שלשימוש ביתי 160 עשוי להספיק.
למשל זה:
ואפילו אלחוטי
נערך לאחרונה ב:
אגב, יש מדינות שהבמיקס נמכר תחת מותג ESGE ואפשר להשיג אותו באמזון במחיר ממש מוצלח.יש הבדל גם כמה וואט, יש 140/160/200
הם אומרים שלשימוש ביתי 160 עשוי להספיק.
כולל ה21 יורו משלוח זה יוצא 765 ש"ח בערך, 200W במבחר צבעים,אגב, יש מדינות שהבמיקס נמכר תחת מותג ESGE ואפשר להשיג אותו באמזון במחיר ממש מוצלח.
למשל זה:
ואפילו אלחוטי
יש גם תת דגמים, עם תוספות כאלו או אחרות.כולל ה21 יורו משלוח זה יוצא 765 ש"ח בערך, 200W במבחר צבעים,
פה זה יוצא עם משלוח 605 ש"ח 160W רק בצבע אדום
הם אומרים שלשימוש ביתי מספיק 160W, שווה להשקיע עוד 150 ש"ח?
אגב מעניין, שהדגם שכאן בארץ רשום עליו 160W באמזון רשום עליו 140W
כעת הגיע המשלוח,יש גם תת דגמים, עם תוספות כאלו או אחרות.
הפלוס ברכישה בארץ הוא האחריות של היבואן המקומי, למרות שדי נדיר להזדקק לה.
לא טבלתם את זה?קשה לי לומר, כי כשאנחנו רכשנו החלק התחתון היה מוברג ומהודק בחוזקה ולמעולם לא ניסינו להפריד ביניהם. כעת, בחלוף השנים, כנראה גם אם ננסה לא יהיה קל להבריג החוצה כדי לבדוק את הטבעת הזו. לא יזיק להתקשר לשירות כדי לשאול.
באותה עת סברנו שהוא עשוי מקשה אחת ומחובר למנוע (רכשנו מהיבואן מכשיר מתצוגה ולא ידענו שהראש מתפרק) לכן הגעלנו וטבלנו רק את המוט עם הסכין, כשהמנוע מחוץ למים. מאז, לא פתחנו את ההברגה אף פעם, לקח שנים עד שנודע לנו על קיומה, ולא הצלחנו כבר לפתוח אותה.לא טבלתם את זה?
הם החליפו לי מכשיר בגלל התלונה הנ"ל, ובמכשיר החדש זה מחובר כל כך חזק, שאנו לא מצליחים לפתוח את ההברגה לטבילה ולניקיון,באותה עת סברנו שהוא עשוי מקשה אחת ומחובר למנוע (רכשנו מהיבואן מכשיר מתצוגה ולא ידענו שהראש מתפרק) לכן הגעלנו וטבלנו רק את המוט עם הסכין, כשהמנוע מחוץ למים. מאז, לא פתחנו את ההברגה אף פעם, לקח שנים עד שנודע לנו על קיומה, ולא הצלחנו כבר לפתוח אותה.
אנחנו ניסינו לפתוח אחרי שכתבת שזה מתברג. לא הצלחנו. טבלנו את הזרוע ללא המנוע.הם החליפו לי מכשיר בגלל התלונה הנ"ל, ובמכשיר החדש זה מחובר כל כך חזק, שאנו לא מצליחים לפתוח את ההברגה לטבילה ולניקיון,
יש רעיון איך להצליח לפתוח?
ביררתי שנית,הם החליפו לי מכשיר בגלל התלונה הנ"ל, ובמכשיר החדש זה מחובר כל כך חזק, שאנו לא מצליחים לפתוח את ההברגה לטבילה ולניקיון,
יש רעיון איך להצליח לפתוח?
צריך לדייק בהגדרה:אני רוצה לקנות עכשיו מיקסר דאבו,
מה הדגם הכי מומלץ?
אני צריכה ל-2 ק"ג בצק.
נכוןצריך לדייק בהגדרה:
את צריכה ל-2 ק"ג קמח או בצק?
(ראיתי שיש מיקסרים שכתוב עליהם עד 2 ק"ג בצק, והמשמעת היא פחות מ-2 ק"ג קמח)
לא מניסיון אבל בתור אחת שערכה חודש סקר קהל בכל אתר ופורום וחוות דעת בנושא מיקסר לבצק ולעוד... אגיב:היינו בחנות אמינה,
הם טענו שאם מדובר בקילו קמח כוסמין ולא קמח לבן, אז הבצק כבד יותר, ואפילו קנווד יתקשה להתמודד עם זה לאורך זמן (ולכן לבצקי כוסמין עדיף בוש).
מה אומרות? יש פה מנוסות בקהל?
איזה דגם? יכולה לבדוק לי?אני כבר כמה שנים אופה חלות מקמח כוסמין במיקסר קנווד- מסתדר מצוין
אבל אני לא מוצאת כזה דגם באתרים, נקנה לפני 10 שנים
זה מסדרת שף ועשוי כולו טיטניום- כבד מאד וקערה יחסית לא גדולה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: