דיון המיקסר הכי מומלץ היום

יוו

משתמש מקצוען
לקנות מיקסר 5740 באתר של רפאלי, אמין???
או שיש מקום אחר מומלץ?
בחנות שקרובה לבית נתנו מחיר של3100 זה לא כולל קערה נוספת כמובן, יקר?
 

פרידא

משתמש מקצוען
לקנות מיקסר 5740 באתר של רפאלי, אמין???
או שיש מקום אחר מומלץ?
בחנות שקרובה לבית נתנו מחיר של3100 זה לא כולל קערה נוספת כמובן, יקר?
יש לך פה ביריד ביתר הרבה יותר זול-
ויש גם מתצוגה-
 

יוו

משתמש מקצוען
@פרידא
יש לך הכירות או נסיון?
הם אמינים?
מה קורה אם יש תקלה? לא יכולה להגיע לביתר :sneaky:
 

אנונימיצ

משתמש רשום
מנוי פרימיום
אהמממ
לי יש את של קנווד ואני מאוד נהנית ממנו חוץ מזה שהוא לא יכול להכניס מעבר ל1.5 ק"ג בצק
חוץ מזה הוא ממש טוב בשבילי, ואני משתמשת בו המוןןןן
גם יש לו הספק מנוע חזק, לא קופץ וזז ורוקד...
לגבי הדאבו לרוב חברותי יש את הפרו 5740 ואין להם שום תלונה עליו ממש נהנו
היתה אחת שהביעה בעיה ספציפית לא זוכרת מהי בדיוק, אברר בל"נ ואעדכן
 

שואל לעניין

משתמש מקצוען
לגבי האנקרסרום:
קצת הזוי לבנות מיקסר איכותי ברמה של נאס"א
ולא לחשוב על זה שהוא משפריץ קמח....
ובפרט שנכנס לכלוך בתוך הזרוע העליונה.
נכון, אפשר להכניס בפנים כמה בצק שרוצים והוא נשאר אדיש,
כנ"ל בהקצפה, אין לו מתחרים
אבל מה זה ההנדסת אנוש הנוראית הזו...

אגב לגבי הספק מכשירי חשמל-שום מכשיר לא יכול לעבוד במאמץ מקסימאלי לאורך זמן. זה כמו שמפרסמים שרכב יכול להגיע למהירות 205 קמ"ש. גם אם הוא יכול- זה באירוע נדיר.
לכן אם רוצים ללוש בקביעות בצק מ2 ק"ג קמח (כמעט 3 קילו) צריך לחפש משהו שמבטיח יותר ולא מכשיר שזה הגבול שלו.

חיסרון נוסף של האנקרסרום זה המשקל. אפילו רק הקערה שלו זה חתיכת דבר. לשיקול מי שאין ארון בגובה השיש.

(פרט פיקנטי-שמעתי על מי שאופה בקערה של המיקסר חלת אדמורים!)
 

מנהטן

משתמש מקצוען
היי @יוו חובה קערה גדולה!!
בקטנה לא נראה לי יותר מקילו וחצי
באתר שלהם ראיתי חבילה שכוללת גם את הקערה הגדולה
לגבי רכישה נראה לי ללכת לסוכנים ולא דרך סתם חנות
אני אברר לך מי שקנה לי זה היה דרך סוכן והגיע אלי במשלוח הביתה.
 

דאבל-קליק

משתמש מקצוען
בעלי דאבו אנקרסרום,
@3524 @batya11 @nikit @Faigyz31 @שימו פס-טה @big smile @גילה:)
אשמח לעזרתכם,

קניתי את דאבו אנקרסרום וניסיתי לראשונה ללוש בו 1 ק"ג קמח,
הלישה נראית לי לא מוצלחת... שמתי קודם נוזלים ואחכ היבשים כמובן,
הוו לישה- הבצק עולה ומטפס עליו, מה שאומר שמטבע הדבר הבצק שעל הוו למעלה לא ממש נילוש... וגם זה מלכלך את החלק העליון של וו הלישה.
לא הצלחתי להביא ללישה ממש חלקה שהבצק אחיד וחלק, היו קצת גושים, ציפית לבצק מהחלומות :cry:
בהתחלה עשיתי מהירות נמוכה, אחרי כמה דק' בינונית ואחרי כן מהירה ממש, הבצק כאילו מסתובב סביב עצמו ולא ממש נילוש הלוך ושוב. אני משערת שהכל לקח לי כחצי שעה...
השארתי גם ברוב הזמן את המרית הזו שבצד, אחרי כן הוצאתי אותה..ושוב החזרתי...ושוב הוצאתי...לא ממש הבנתי מה הצורה האידיאלית ללישה פה...

מה אני עושה לא טוב?
יש אפשרות שהבצק לא יטפס על הוו לישה?
על איזה מהירות לעשות את הלישה?
וכמה זמן זה אמור לקחת כדי ללוש ממש טוב?
או אולי 1 ק"ג קמח זה מעט מדי?? o_O לא תמיד רוצים ללוש כמות גדולה, אז מה- עם כמות קמח קטנה הוא לא מסתדר??:cry::cry:

אשמח לכל עזרה בנושא, ראיתי ברשת כ"כ הרבה תגובות חיוביות , חייב להיות שאני עושה משהו לא נכון?!
 

Eli-7

משתמש מקצוען
D I G I T A L
בעלי דאבו אנקרסרום,
@3524 @batya11 @nikit @Faigyz31 @שימו פס-טה @big smile @גילה:)
אשמח לעזרתכם,

קניתי את דאבו אנקרסרום וניסיתי לראשונה ללוש בו 1 ק"ג קמח,
הלישה נראית לי לא מוצלחת... שמתי קודם נוזלים ואחכ היבשים כמובן,
הוו לישה- הבצק עולה ומטפס עליו, מה שאומר שמטבע הדבר הבצק שעל הוו למעלה לא ממש נילוש... וגם זה מלכלך את החלק העליון של וו הלישה.
לא הצלחתי להביא ללישה ממש חלקה שהבצק אחיד וחלק, היו קצת גושים, ציפית לבצק מהחלומות :cry:
בהתחלה עשיתי מהירות נמוכה, אחרי כמה דק' בינונית ואחרי כן מהירה ממש, הבצק כאילו מסתובב סביב עצמו ולא ממש נילוש הלוך ושוב. אני משערת שהכל לקח לי כחצי שעה...
השארתי גם ברוב הזמן את המרית הזו שבצד, אחרי כן הוצאתי אותה..ושוב החזרתי...ושוב הוצאתי...לא ממש הבנתי מה הצורה האידיאלית ללישה פה...

מה אני עושה לא טוב?
יש אפשרות שהבצק לא יטפס על הוו לישה?
על איזה מהירות לעשות את הלישה?
וכמה זמן זה אמור לקחת כדי ללוש ממש טוב?
או אולי 1 ק"ג קמח זה מעט מדי?? o_O לא תמיד רוצים ללוש כמות גדולה, אז מה- עם כמות קמח קטנה הוא לא מסתדר??:cry::cry:

אשמח לכל עזרה בנושא, ראיתי ברשת כ"כ הרבה תגובות חיוביות , חייב להיות שאני עושה משהו לא נכון?!
דבר ראשון זה מיקסר שלוקח לו זמן להגיע לבצק טוב
מינימום 10 דק לישה במהירות נמוכה.
אני שמה את הוו לישה וגם את המרית שבצד כל הזמן.

מזה מפריע לך שהוא מטפס על הוו לישה? שימי את הבצק 10 דק בלי להתסכל כל שניה... ותחזרי לראות מה קורה איתו.
זה מיקסר שלוקח זמן ללמוד איתו, בהתחלה אני גם הייתי כל הזמן עוזרת לו ומורידה את הבצק למטה, עד שלומדים לשחרר:)
 

דאבל-קליק

משתמש מקצוען
דבר ראשון זה מיקסר שלוקח לו זמן להגיע לבצק טוב
מינימום 10 דק לישה במהירות נמוכה.
אני שמה את הוו לישה וגם את המרית שבצד כל הזמן.

מזה מפריע לך שהוא מטפס על הוו לישה? שימי את הבצק 10 דק בלי להתסכל כל שניה... ותחזרי לראות מה קורה איתו.
זה מיקסר שלוקח זמן ללמוד איתו, בהתחלה אני גם הייתי כל הזמן עוזרת לו ומורידה את הבצק למטה, עד שלומדים לשחרר:)
קודם כל ממש תודה...נתת לי קצת תקווה :cry: ;)
זה היה ממש אכזבה...

והבצק יוצא לך חלק ומאוחד אפילו בכמויות קמח קטנות של קילו או חצי קילו?
 

3524

משתמש סופר מקצוען
לגבי האנקרסרום:
קצת הזוי לבנות מיקסר איכותי ברמה של נאס"א
ולא לחשוב על זה שהוא משפריץ קמח....
ובפרט שנכנס לכלוך בתוך הזרוע העליונה.
נכון, אפשר להכניס בפנים כמה בצק שרוצים והוא נשאר אדיש,
כנ"ל בהקצפה, אין לו מתחרים
אבל מה זה ההנדסת אנוש הנוראית הזו...

אגב לגבי הספק מכשירי חשמל-שום מכשיר לא יכול לעבוד במאמץ מקסימאלי לאורך זמן. זה כמו שמפרסמים שרכב יכול להגיע למהירות 205 קמ"ש. גם אם הוא יכול- זה באירוע נדיר.
לכן אם רוצים ללוש בקביעות בצק מ2 ק"ג קמח (כמעט 3 קילו) צריך לחפש משהו שמבטיח יותר ולא מכשיר שזה הגבול שלו.

חיסרון נוסף של האנקרסרום זה המשקל. אפילו רק הקערה שלו זה חתיכת דבר. לשיקול מי שאין ארון בגובה השיש.

(פרט פיקנטי-שמעתי על מי שאופה בקערה של המיקסר חלת אדמורים!)
אתייחס כרגע רק לנושא המשקל של האנקרסרום, 8 קילו ועוד כמה גרמים.

באמת שזה כבד נורא, בפרט מול שאר דגמי הדאבו שכולם שוקלים 15-16 קילו (לפי הטבלה שפורסמה לעיל)....
 

3524

משתמש סופר מקצוען
לגבי האנקרסרום:
קצת הזוי לבנות מיקסר איכותי ברמה של נאס"א
ולא לחשוב על זה שהוא משפריץ קמח....
ובפרט שנכנס לכלוך בתוך הזרוע העליונה.
נכון, אפשר להכניס בפנים כמה בצק שרוצים והוא נשאר אדיש,
כנ"ל בהקצפה, אין לו מתחרים
אבל מה זה ההנדסת אנוש הנוראית הזו...

אגב לגבי הספק מכשירי חשמל-שום מכשיר לא יכול לעבוד במאמץ מקסימאלי לאורך זמן. זה כמו שמפרסמים שרכב יכול להגיע למהירות 205 קמ"ש. גם אם הוא יכול- זה באירוע נדיר.
לכן אם רוצים ללוש בקביעות בצק מ2 ק"ג קמח (כמעט 3 קילו) צריך לחפש משהו שמבטיח יותר ולא מכשיר שזה הגבול שלו.

חיסרון נוסף של האנקרסרום זה המשקל. אפילו רק הקערה שלו זה חתיכת דבר. לשיקול מי שאין ארון בגובה השיש.

(פרט פיקנטי-שמעתי על מי שאופה בקערה של המיקסר חלת אדמורים!)
ואם כבר דיברנו ממשקל האנקרסרום ששוקל חצי ממשקל הדאבו (כובד הקערה הוא דוקא יתרון, עמידות).

כדי שמיקסר לא ירקוד בזמן הלישה יש 2 אפשרויות, או שיהיה בעל משקל רב או ששוליו יהיו רחבים.

זו הסיבה שהאנקרסרום מיוצר כבר 60 שנה ללא שינוי צורה מלבד שינויים קוסמטיים קלים.
 

batya11

משתמש פעיל
בעלי דאבו אנקרסרום,
אשמח לעזרתכם,

קניתי את דאבו אנקרסרום וניסיתי לראשונה ללוש בו 1 ק"ג קמח,
הלישה נראית לי לא מוצלחת... שמתי קודם נוזלים ואחכ היבשים כמובן,
הוו לישה- הבצק עולה ומטפס עליו, מה שאומר שמטבע הדבר הבצק שעל הוו למעלה לא ממש נילוש... וגם זה מלכלך את החלק העליון של וו הלישה.
לא הצלחתי להביא ללישה ממש חלקה שהבצק אחיד וחלק, היו קצת גושים, ציפית לבצק מהחלומות :cry:
בהתחלה עשיתי מהירות נמוכה, אחרי כמה דק' בינונית ואחרי כן מהירה ממש, הבצק כאילו מסתובב סביב עצמו ולא ממש נילוש הלוך ושוב. אני משערת שהכל לקח לי כחצי שעה...
השארתי גם ברוב הזמן את המרית הזו שבצד, אחרי כן הוצאתי אותה..ושוב החזרתי...ושוב הוצאתי...לא ממש הבנתי מה הצורה האידיאלית ללישה פה...

מה אני עושה לא טוב?
יש אפשרות שהבצק לא יטפס על הוו לישה?
על איזה מהירות לעשות את הלישה?
וכמה זמן זה אמור לקחת כדי ללוש ממש טוב?
או אולי 1 ק"ג קמח זה מעט מדי?? o_O לא תמיד רוצים ללוש כמות גדולה, אז מה- עם כמות קמח קטנה הוא לא מסתדר??:cry::cry:

אשמח לכל עזרה בנושא, ראיתי ברשת כ"כ הרבה תגובות חיוביות , חייב להיות שאני עושה משהו לא נכון?!
אני בקילו ומטה לא משתמשת בזרוע הלישה אלא עם הרולר, יוצא בצק פצצה. מעל קילו כן עם וו הלישה
 

דאבל-קליק

משתמש מקצוען
אני בקילו ומטה לא משתמשת בזרוע הלישה אלא עם הרולר, יוצא בצק פצצה. מעל קילו כן עם וו הלישה
ניסיתי בתחילה כך עם הרולר, אבל נראה שהקערה ענקית מדי ל1 ק"ג קמח שלי... הם בקושי נפגשו אחד עם השני... אבל אולי אני לא מספיק מנוסה בזה, צריך למקם את הרולר בצד או באמצע?
 

batya11

משתמש פעיל
חילה כך עם הרולר, אבל נראה שהקערה ענקית מדי ל1 ק"ג קמח שלי... הם בקושי נפגשו אחד עם השני... אבל אולי אני לא מספיק מנוסה בזה, צריך למקם את הרולר בצד או באמצע?
ההוראות הן שבהתחלה הרולר בצד צמוד לדופן הקערה, וגם שמים את המרית בצד שמגרדת מהדפנות, מתחילים להוסיף את הקמח, ואחרי שמתחיל להתגבש לכיוון בצק, מזיזים את הרולד 2-4 ס"מ מדופן הקערה וממשיכים ללוש ולהוסיף את יתרת הקמח.
 

שואל לעניין

משתמש מקצוען
ואם כבר דיברנו ממשקל האנקרסרום ששוקל חצי ממשקל הדאבו (כובד הקערה הוא דוקא יתרון, עמידות).
אכן אני רואה שהוא נחשב קל...
בתחושה שלי הוא כבד נורא (ומגושם בהשוואה לקיטשנאייד), מתברר שטעיתי.

לגבי הבצק-נכון שזה לא נראה שזז משהו, תכלס באורח פלא בסוף יוצא בצק מעולה
 

תהילה ישכיל

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
יש כאן מישהו שהיה בסדנה של oig במודיעין ויכול לתמצת את כללי האצבע לעבודה עם האנקרסרום?
מרוצה מאוד רק שהלך לי הבורג למעלה ,הם שלחו לי חדש אבל התנו בהשתתפות בסדנה
הבצקים יוצאים כמה רמות מעל
פתחנו ”מאפיה ”בבית...
20231116_220848.jpg
 

דאבל-קליק

משתמש מקצוען
למי שמתמצא
נרשמתי באתר של OIG לאחריות על מיקסר אנקרסרום ולא קיבלתי שום מייל חזרה, מספיק רק רישום אונליין? כמובן החשבונית שמורה אצלי
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  104  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה