אני באמת לא מבינה מה יש להסתבך הוראות פשוטות כ״כ, ותמיד האורז מצליח ויוצא מצוין!אורז זה לא למתחילים!
ואם ממש ממש רוצים,
אז אורז בסמטי מצליח יותר.
(נראה לי שהוא צורך פחות מים)
לגבי קציצות, אני קונה עוף טחון או הודו טחון רק של הקר וההכנה ממש קלה!הכי חשוב זה ההתארגנות מראש
ואם מפרגנים גם בכסף הכל נהפך להיות פשוט יותר.
קונים חזות עוף נקיים ופרוסים ומכינים שניצל בחמש דקו
כנ"ל סטייקים, עוף טחון ממקור מהימן מכינים קציצות בקלות
עוף לתבל ולתנור.
קונים שום מקולף ובצל מטוגן, ירקות קפואים
ואז יש בסיס מעולה לארוחה. מוסיפים אורז/ פסטה/ פתיתים, קוסקוס וכדו' ויש ארוחה מושלמת!
בהצלחה
זה לא כזה פשוט..אני באמת לא מבינה מה יש להסתבך הוראות פשוטות
לכן אני מכינה בתנור.זה לא כזה פשוט..
אולי התמזל מזלך.
לא יעזור שתדייקי בכמות מים
ומנגד האש תהיה גבוהה מדי= אבנים
או אש מדי נמוכה=דייסה..
אני יודעת להכין הכל בכל, ועדיין עם האורז
לא תמיד יוצא אחד אחד.
התחלתי לשים יותר שמן, וזה ממש השתפר
קטונתי מלהבין, זה יותר קל מלהכין פסטה, פירה או פתיתים, פשוט להיצמד להוראות המפורטות שכתבתי ואין סיבה בעולם שלא יצליח.זה לא כזה פשוט..
אולי התמזל מזלך.
לא יעזור שתדייקי בכמות מים
ומנגד האש תהיה גבוהה מדי= אבנים
או אש מדי נמוכה=דייסה..
אני יודעת להכין הכל בכל, ועדיין עם האורז
לא תמיד יוצא אחד אחד.
התחלתי לשים יותר שמן, וזה ממש השתפר
לכן אני מכינה בסיר לפי ההוראות הפשוטות שכתבתי ותמיד מצליח כי באמת שאין סיבה שלא יצליח.לכן אני מכינה בתנור.
לא צריך להסתבך עם האש
כל פעם יוצא בדיוק אותו הדבר
כתבתי כאן כבר
שמים את האורז בסירזה לא כזה פשוט..
אולי התמזל מזלך.
לא יעזור שתדייקי בכמות מים
ומנגד האש תהיה גבוהה מדי= אבנים
או אש מדי נמוכה=דייסה..
אני יודעת להכין הכל בכל, ועדיין עם האורז
לא תמיד יוצא אחד אחד.
התחלתי לשים יותר שמן, וזה ממש השתפר
זה תלוי בסיר, בגז ובסוג האורז.שמים את האורז בסיר
היחס שעובד לי הוא כוס וחצי מים על כוס אורז
מוסיפים קצת שמן (לא להתקמצן מדי)
מטגנים טיגון ממש קליל בשמן
מוסיפים מים רותחים
ומתבלים במה שרוצים
מביאים את הסיר לרתיחה
ואז מביאים ערבוב קטן
ומכבים את האש או משאירים אש ממש קטנה (מכוסה כמובן).
ממתינים כ15 דקות ויש אורז נפלא בסיר.
ברור שמבחינת נוחות זה הכי נוח.הכי חשוב זה ההתארגנות מראש
ואם מפרגנים גם בכסף הכל נהפך להיות פשוט יותר.
קונים חזות עוף נקיים ופרוסים ומכינים שניצל בחמש דקו
כנ"ל סטייקים, עוף טחון ממקור מהימן מכינים קציצות בקלות
עוף לתבל ולתנור.
קונים שום מקולף ובצל מטוגן, ירקות קפואים
ואז יש בסיס מעולה לארוחה. מוסיפים אורז/ פסטה/ פתיתים, קוסקוס וכדו' ויש ארוחה מושלמת!
בהצלחה
נכון.זה תלוי בסיר, בגז ובסוג האורז.
בעיקרון אכן זה המתכון הבסיסי.
נוהגים להשאיר 5 דקות נוספות בלי לפתוח מכסה.
כורכום מאד עוזר לשפר תוצאה.
וכן אני מטגנת עד שמחצית מן האורז מלבין
אחרי ניסיונות רבים, זה היחס הכי מוצלח בין האורז למים.היחס שעובד לי הוא כוס וחצי מים על כוס אורז
מה זהאופציה שלא ראיתי שהזכירו: וולט
יתרונות: מהיר ביותר להכנה, המון גיוון, 0 לכלוך, חיסכון בזמן ובטרחה.
חסרונות: קצת יותר יקר.
חצי שעה?????? אולי 5 דקות וזהו? זה ממש לא מספיק חצי שעה!!!עוף בתנור בלי תפו"א מוכן תוך חצי שעה. בינתיים מכינים פתיתים או אורז.
אני לא מסתבכת מכינה בסמטי ובאמת האורז יוצא אחד אחדאני באמת לא מבינה מה יש להסתבך הוראות פשוטות כ״כ, ותמיד האורז מצליח ויוצא מצוין!
אפשר להכין עם אורז בסמטי/יסמין או כל סוג אחר שאוהבים ולהיצמד להוראות ההכנה שעל גבי האריזה ומלח כמו שכתבתי לכוס אחת קרטון אני שמה כפית מלח גס לא גדושה.
זה לא חדש שאנשים מסתבכים עם אורז ולא ברור לי למה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
4.06
כ"ז אייר
קורס משולב בינה מלאכותית
קורס פיתוח ובניית אתרים
קריירה מתקדמת, ביקוש עצום, וממוצע משכורות גבוה במיוחד!
מלגות גבוהות ומשתלמות!
2.06
כ"ה אייר
פתיחת מסלול
קורס עריכת וידאו
מלגות והנחות משמעותיות!
4.06
כ"ז אייר
#רקבפרוג
הרצאה מרתקת:
הכירו את טווינמושן
עם גל אקסלרוד
עולם מטורף משל הדמיות! ממשק חדשני שמאפשר לבצע הדמיה כמעט כמו משחק מחשב
לתלמידים ובוגרים בלבד!
27.06
כ"א סיוון
פתיחת מסלול
עיצוב ואדריכלות פנים
מלגות גבוהות!
27.06
כ"א סיוון
השקה חגיגית!
עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קנ
א הַלְלוּיָהּ הַלְלוּ אֵל בְּקָדְשׁוֹ הַלְלוּהוּ בִּרְקִיעַ עֻזּוֹ:ב הַלְלוּהוּ בִגְבוּרֹתָיו הַלְלוּהוּ כְּרֹב גֻּדְלוֹ:ג הַלְלוּהוּ בְּתֵקַע שׁוֹפָר הַלְלוּהוּ בְּנֵבֶל וְכִנּוֹר:ד הַלְלוּהוּ בְתֹף וּמָחוֹל הַלְלוּהוּ בְּמִנִּים וְעוּגָב:ה הַלְלוּהוּ בְצִלְצְלֵי שָׁמַע הַלְלוּהוּ בְּצִלְצְלֵי תְרוּעָה:ו כֹּל הַנְּשָׁמָה תְּהַלֵּל יָהּ הַלְלוּיָהּ: