אני לא רואה מה שאתה מצרף אבל תודה על המחמאות.מגלגלין זכות ע"י זכאי, כבר לפני 5 שנה לחם ה עו"ד על בניית מגדלים בנווה שמיר בוועדות הכנסת,
וכן נגד זה שאין אפשרות להירשם במחיר למשתכן רק ברשת, ולא בטלפונים כמו פעם...
זה נכון אבל לא תמיד. יש הרבה אנשים, בעיקר חוצניקים, שלא מפריע להם לגור בין חרדים. יש הרבה יתרונות למגורים בין חרדים. בעבר עבדתי בחיפה והיו לי שוכרים חילונים ואפילו ערבים שרצו דווקא אצל החרדים מסיבות מובנות.אני רואה את זה דוקא הפוך: מי שלא רוצה סביבו חרדים לא יקנה בעיר שבכל רחוב הוא פוגש אותם.
מה שגורם דוקא לאוהבי הדת לקנות באיזורים אלו (אני מדבר על רוכשים חדשים ולא כאלו שמרגישים "שהחרדים גנבו להם את העיר"
אני הייתי עושה קמפיין ענק לציבור הדתי לאומי והחרדי ואז עושה החלפות (הדתי ישמח לנוף ליער)
אבל....לא פשוט העסק הזה.
בשטח ניכרת ירידה קלה במחירי הדירות בכל בית שמש, ובמיוחד ברמה ד',א.באתר מדלן מופיע מחיר למטר 22,000 ש״ח (עיסקה בפועל...) כלומר:1,860,000 לדירה הנ״ל
בהחלט סביר אם הבניה תהיה דומה לשכונות האחרות ולא בסיגנון גולובנציץ הסמוך,
ב. בהדמיות החברה זה 7-9 קומות כשחלקם מעל מסחר, גבוה מידי לטעמי אבל לא חורג מהנורמה
הקובץ גדול מידי.שלום וברכה: בקשה מהציבור!
בעיתון חדש האחרון התפרסמה כתבה ראשית מרימה מאוד על העתיד הלא צפוי בבית שמש עם הכותרת "עלינו להתאחד"
עם שקיעת השמש ברמת אברהם,
מי שיש לו את עיתון חדש האחרון פרשת וארא, אם אפשר במהדורה דיגיטלי,
שיעלה את זה לכאן
תודה
אני מחפש העיתון של שמותהקובץ גדול מידי.
פוצל לשלושה.
[רמת אברהם- גברים בלבד] אי פרסום שינויים בתוכניות שכונת רמת אברהם כדי שהתושבים לא ייתנגדודואר נכנס
לכבוד היועץ המשפטי פונה אליך כתושב רמת אברהם הפועל רבות למנוע בניה ותוכניות לא שוויוניות בשכונה ולהגן על זכויות התושבים לאחר כמה דיונים בהם הצלחנו להפיל את ציפיות היזמים להגדיל את אחוזי בנייה על חשבונינו התחילו לפרסם את התוכניות במקומות לא רלוונטים לתושבי השכונה כדי למנוע התנגדות בנס ובמזל עלינו על אחד הפרסומים להקלה משמעותית בשכונה בפרסום שלא פורסם כלל בשכונה אלא רק בשכונה הסמוכה וכן לא בעיתונות המופצת בשכונה זאת בניגוד לחוק ולמופיע בדרישות הבקשה החתומות על ידי היו"ר שצריך לפרסם באופן אישי אצל כל הדיירים הסמוכים למקום התוכנית (אנו בוודאי יותר סמוכים מרמה א) שני תוכניות נוספות שעברו ללא התנגדות מאחר ולא פורסמו כנדרש הינם שינוי תוכנית התב"ע בהמשך רמת אברהם B-C-D וכן הגדלת אחוזי הבנייה ושינוי התוכניות במגרש 400 ו401 ללא כל פרסום למרות המשמעות העצומה והפגיעה בתושבי השכונה באגף הנדסה מסרבים להגיב לעניין ועושה רושם שנוח להם עם ההסדר החדש בו חוטא נשכר פעמיים אשמח אם תוכל לתת את השפעתך כאי האמון על המינהל התקים באגפי העירייה בברכה מוטי נייהוז -- קיבלת את ההודעה הזו מפני שאתה רשום לקבוצה 'רמת אברהם' של קבוצות Google. כדי לבטל את הרישום לקבוצה הזו ולהפסיק לקבל ממנה אימייל, כדי להציג את הדיון הזה באתר, היכנס ל-https://groups.google.com/d/msgid/ramatavraham/CAKZwWuXNVNO1criKJmxoPb%2BCuwE9BCW2eFX4Fs9JyNrkVi_%2BrA%40mail.gmail.com.
בתקופה האחרונה בוצעו שלושה דיונים לגבי הקלות ושינויים במגרשים שונים ברמת אברהם המכנה המשותף לכולם שהם לא פורסמו כנדרש כדי למנוע התנגדות תושבים ושהם מיטיבים רובם ככולם עם אינטרסים של היזמים על חשבון התושבים שלושת הדיונים הם
מהלך זה מהווה פגיעה חמורה בזכויות העמידה והקנייה של תושבי העיר ובמיוחד שהוא הופך לשיטה אסורה במסדרונות העירייה החמור מכל הוא שאגף הנדסה ויור הוועדה מקבלים את המציאות המשוועת כתקינה ומסרבים לתת שרות לתושב ומתעלמים מכל פניותינו בנידון בברכה מוטי נייהוז אשמח לקבל בחזרה מס טלפון אפשרי ליצירת קשר |
אני מחפש העיתון של שמות
הוספתי משקי בית על חשבון יחידות דיור מפוצלותאם כי אני לא מאמין שאכן מדובר ב33 אלף, זה הרבה פחות מזה)
מה שנקרא "נורבגים"....הוספתי משקי בית על חשבון יחידות דיור מפוצלות
חס וחלילה לא לחזור על טעות איומה המביאה לתוצאות דומות במדויק למה שאתה נלחם נגדו כרגע בבית שמש.או לפחות אחד שנבחר על ידי הציבור החרדי. (דוגמת לאון בירושלים)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: