עו"ד נתן רוזנבלט
משתמש מקצוען
כן. זה נורא מה שהולכים לעשות להם שם. הייתי שם השבוע עם כמה שכנים, מכינים הפתעה מעניינת בעניין.?
זה נכון ש @עו"ד נתן רוזנבלט נכנס לתמונה?
כן. זה נורא מה שהולכים לעשות להם שם. הייתי שם השבוע עם כמה שכנים, מכינים הפתעה מעניינת בעניין.?
זה נכון ש @עו"ד נתן רוזנבלט נכנס לתמונה?
הנרקיס זה פספוס של הציבור החרדי, אמנם האתיופים לא ממהרים לעזוב אבל אפשר לגור איתם, בקרית מלאכי למשל החרדים גרים ביחד איתם, בכל כניסה י שכמה חרדים והרבה אתיפים.אנחנו לא גרים שם ולא גרנו שם
אין לי מושג מי השכנים
השכרנו את זה מאז שקנינו לאתיופית
יש שם קצת חרדיםהנרקיס זה פספוס של הציבור החרדי, אמנם האתיופים לא ממהרים לעזוב אבל אפשר לגור איתם, בקרית מלאכי למשל החרדים גרים ביחד איתם, בכל כניסה י שכמה חרדים והרבה אתיפים.
אני חושב (בניגוד לחבריי) שבבניינים הללו צריך לבנות כמה שיותר קומות, מצידי שיבנו להם גם קניון ומנחת מסוקים על הגג.יש שם קצת חרדים
שאלה
גם על הבניינים האלה נלחמים? או שזה כבר מאושר?
א. לא מוציאים צו סגירה למבנה שאין לו תוכנית פינוי בינוי בקנה....יש לי דירה בבית שמש
שפינו אותה בעקבות סדקים
הולכים לעשות שם פינוי בינוי ל 30 בנינים
וכן
12 קומות
אבל למה שנתנגד?
מה עדיף? שנשאר עם דירה שא"א לגור בה?
יש לך מקור?א. לא מוציאים צו סגירה למבנה שאין לו תוכנית פינוי בינוי בקנה....
ואני חושב שהמתחרדים זה המקום שיש בו סיכוי לדירות רבות בבית שמש ובזול יחסי לשכונות החדשות.אני חושב (בניגוד לחבריי) שבבניינים הללו צריך לבנות כמה שיותר קומות, מצידי שיבנו להם גם קניון ומנחת מסוקים על הגג.
כל מה שקורה בשכונות החילוניות בבית שמש, שיעשו משרוצים.
כך אני חושב אישית וייתכן שאני טועה.
לפיכך,
מי שצריך להחליט זה לא אני ולא הרב גולדברג או כל מי שנמצא שם,
אלא רבני העיר, כוועד, שיישבו ביחד ויחליטו
וככל אשר יורונו נעשה.
יש לי הרגשה שאתה ניסחת אותם בניסוח המשפטי המקצועי...ד) הדפים הללו שחולקו הבוקר ברמת אברהם מוכרים לי היטיב,
יש לי הרגשה שאתה ניסחת אותם בניסוח המשפטי המקצועי..
שכוייח!!מודה באישום
מצורף לינק לתוכנית: https://mavat.iplan.gov.il/SV4/1/1001008933/310ג) אני לא יכול להתייחס לחצאי מובאות, אשמח אם תעלה כאן (או למייל הפרטי שלי) את כל החומר בעניין הפרוייקט של חפציבה וכו'.
באשכול של מחיר למשתכן באופקיםתזכה למצוות
יישר כח שאתה מייצג את ציבור הדיירים החרדים לדבר ה' לשם שמים שלא על מנת לקבל פרס למען טהרת השכונה
הלוואי שממך ילמדו עוד אנשי מקצוע להתגייס ולעזור במערכות לטובת הציבור שלנו כשאין מי שיממן...
ניתן להביע את זה, יותר חריף.....תזכה למצוות
יישר כח שאתה מייצג את ציבור הדיירים החרדים לדבר ה' לשם שמים שלא על מנת לקבל פרס למען טהרת השכונה
הלוואי שממך ילמדו עוד אנשי מקצוע להתגייס ולעזור במערכות לטובת הציבור שלנו כשאין מי שיממן...
מה הסיפור שם?כן. זה נורא מה שהולכים לעשות להם שם. הייתי שם השבוע עם כמה שכנים, מכינים הפתעה מעניינת בעניין.
כפי איך שאני הבנתי אכן מדובר בשינוי תב"ע בשכונת סלונים בבית שמש הסמוכה לחפציבה.הבניה בחפציבה, לפי מה שהתושבים שם מדברים יש שם איזה תוכנית להוסיף לכל הבניינים עוד 2 קומות חוץ ממה שיש כבר (כמו תמ"א 38).
הבניינים הם כיום 5-6 קומות מהכניסה הקובעת, ועוד 3-4 קומות מינוס.
בירושלים קיים ביקוש אדיר שאינו קיים בבית שמשלא קראתי הכל
אבל חייבת להגיב על נושא הקומות.
בירושלים בנייני היוקרה (תנובה, כדורי, שנלר) הם בעלי 10-12 קומות ומואכלסים באוכלסיה חרדית למהדרין.
יש הרבה שמתמשים במעלית שבת.
אז זה יביא אוכלוסיה אולי קצת יותר מודרנית, שנוסעת במעלית שבת. אבל עדיין, בבנין בו אני גרה, יש 12 קומות, וכל הבנין אנשים מקסימים ואיכותיים, אין חילוני אחד כמובן... כולם חסידים חלקם חוצניקים.
כהנ"ל,א) אני לא מכיר בניין אחד בשנלר וכו' שתוכנן מלכתחילה עם 12 קומות מעל הכניסה ה א מ י ת י ת.
ב) בירושלים לא הייתה כוונה למישהו להדיר את הציבור החרדי, ברמת גן זה הצליח ובבית שמש זה לצערנו יכול להצליח.
מצורף מכתב ששלחתי לחברי העירייה וכו'.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: