התכוונתי שאני לא צריכה למלא טופס 1500 .נכון?המעסיק צריך למלא. תוודאי שהוא עושה זאת.
את בעצם ממלאת אותו מקוון ולכן לא צריכה למלא ידנית.התכוונתי שאני לא צריכה למלא טופס 1500 .נכון?
שאלה: כאחת שעובדת בשתי מקומות עבודה שאחד מהם הוא תקן של משרד החינוך ואחד מהם הוא שכיר רגיל ומאחר והשמועות שהשעות תקן ישולמו ומאידך שכר השעתי לא ישולם האם יש אפשרות לחתום על השכר השעתי אבטלה או שמאחר ומקלים את התקן הוא מונע מהאשרות לחתום אבטלה?
בקיצור השאלה אחד שעבד בשתי מקומות ואחד מהם הפסיק לעבוד האם יכול לחתום אבטלה באותו מקום?
אין עדין חוק בנושאבלת"ק
האם יש סיכוי לקבל הארכה לתקופת אבטלה לאחר ניצול כל הימים בשל המציאות החדשה?
שואלת בשביל חברה: עבדה כשכירה סה"כ 3 חודשים, האם יכולה לחתום אבטלה?
תודה!לכאורה אם רק 3 חודשים עובדת בכלל אין לה זכאות
אלא אם כן עבדה במקומות אחרים קודם
צריך 6 חודשים
אבל אולי ישנו את זה, נראה קצת הזוי אבל הכל כרגע הזוי אז מה איכפת לה לחתום רגע בשירות התעסוקה
אציין שוב לחתום צריך מייד
להגיש טפסים ותביעה לביטוח לאומי אפשר גם בעוד חצי שנה
לא העתי לעבודה מתחילת שבוע מרצוני -
אין לי סידור לילדים והמעסיק לא מאפשר עבודה מהבית בשום אופן.
האם יש סיבה שתגרום למעסיק לא לתת לי אישור על חל"ת?
תודה!
ולחתום, לא יעשה לה כלום גם אם בסוף לא תממש את זה?
לא תצטרך להתנצל למעסיק אם יחזור להעסיק אותה בעוד חודש, נגיד?
רשמתי "לא"תרשמי כן
מה עושים עם המסמך הזה?ביטוח לאומי זה להגשת התביעה לא דחוף ובכלל לא בטוח שיטפלו אלא רק לאחר 30 יום
מה שקריטי לכולם זה להירשם בלשכת התעסוקה ואם לא נפתח לשלוח להם טופס במייל מצו"ב
אם לא נרשמים אין דרך לקבל אחורה!!!
אם נרשמתם סתם לא קרה כלום אפשר לא להגיש תביעה
לדבריהם שלהם זה מספיק (דברתי בצ'אט עם עובדת הלשכה כשהאופציה הזו עוד עבדה).מילאתי את קובץ הוורד ושלחתי למייל שפרסמה לשכת התעסוקה, עדיין לא קיבלתי שום תגובה במייל.
באתר אני לא מצליחה להרשם בשום אופן.
האם זה מספיק?
מצטרף לשאלה, האם ניתן להרשם לקבלת דמי אבטלה כאשר החל"ת הוא ממקום עבודה אחד מתוך שניים?אם אני מועסקת בכמה מקומות עבודה, אחד מציעה חל"ת השאר ממשיכים כרגיל יש לי עניין לשדר טפסים של אבטלה על מעסיק אחד או שלא יעזור לי ??
תודה לכולם!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: