העיקר שיצא טעים!נכתב ע"י נירוש;1954436:טוב בקר, מה חשבת שאנחנו נוותר?? גם אנחנו עשינו ויצא מעדן, פיזרנו מעל השוקולד קוקוס -טעיםםםם רק צימצמנו קצת בשוקולד, היה לנו שוקולד של 4 טורים ובכל רולדה שמנו 3 טורים, להשקיט את המצפון
אין מילים- תודה רבה!!!
פרוסות דקות...חחחנכתב ע"י גיטי 123;1954465:אני לא יודעת על בסיס מה הובטח שיהיו 10 פרוסות מכל פס עוגה.
אצלי היה רק 3...
אחת אכלתי אני,
זה היה טעים, אז התכבדתי בעוד אחת,
ואז רציתי רק ליישר את הקצוות... וזו היתה השלישית והאחרונה.
מה? רק אני גמרתי לבד? ואתם הצלחתם להתחלק עם עוד תשעה אנשים?
נכתב ע"י מולטימדיה ה;1954481:
זה מזכיר לי את ההיא שלא מבינה למה נכתב במתכון שהעוגה מחזיקה שבוע במקרר, בעוד שאצלה היא התחסלה תוך שעה
אפשר בלי קרוקנט ונוגט. רק שוקולד. לא ניסיתי להקפיא את הבצק. אולי במקרר בשקית אטומה היטב עדיף.נכתב ע"י גיטי 123;1954499:אפיתי 2 פסים מתוך 5.
האם אפשר להקפיא את הבצק שנשאר לפני האפיה?
(לא היה לי נוגט וקרוקנט, מחר אני מתכננת לקנות)
אפשר בלי חלבה ובלי נוגטנכתב ע"י הוליווד;1954686:נראה מהמם!
אין לי נוגט
אפשר במקום מלית החלווה למרוח חמאת בוטנים מתחת לשוקולד?
בקר, אינספור תודות על המתכונים הקלים והמפורטים!!! מהעיתון אני אפילו לא מנסה...
נכתב ע"י hbecker;1954710:חמאת בוטנים - לא ניסיתי
נכתב ע"י מרגלית100;1955090:יש לי שאלה, זה מאוד טעים כשזה יוצא מהתנור מה שקרה אח"כ שהשוקולד ממש חזר להיות כמעט כמו קובית שוקולד רגילה ואז זה לא כ"כ נימוח...
איך את מגישה את זה כשזה לא טרי ישר מהתנור?
לא שמתי שומשום. מה שאת רואה בתמונה זה קשיו גרוס. אפשר קרוקנט.נכתב ע"י 3632;1955118:אני מעוניינת לשים קרוקנט במקום שומשום, לפזר את זה לפני האפייה?
נכתב ע"י sarit m;1955039:שלום בקר,
המתכון של הבצק הזה ממש פיס אצלי במטבח!
מכיון שאין בבצק סוכר אני רוצה למלאות אותו בשוקולד ללא סוכר
ולהכין לאמא שלי באהבה עוגה ללא סוכר,
יש לך עוד רעיונות?
נכתב ע"י מרגלית100;1955090:יש לי שאלה, זה מאוד טעים כשזה יוצא מהתנור מה שקרה אח"כ שהשוקולד ממש חזר להיות כמעט כמו קובית שוקולד רגילה ואז זה לא כ"כ נימוח...
איך את מגישה את זה כשזה לא טרי ישר מהתנור?
נכתב ע"י ביקי;1955664:מענין שאתן כותבות מיקרוגל.
אני ניסיתי לחמם במקרוגל 10 שניות עוד לא השפיע, ויותר מזה כבר שרף את השוקולד.
ובאמת כשמוציאים מהמקפיא, זה ממש כמו קובית שוקולד, וזה לא כל כך מוצלח. אולי כדאי לנסות לחמם בתנור? לא ניסיתי
נכתב ע"י ביקי;1955664:מענין שאתן כותבות מיקרוגל.
אני ניסיתי לחמם במקרוגל 10 שניות עוד לא השפיע, ויותר מזה כבר שרף את השוקולד.
ובאמת כשמוציאים מהמקפיא, זה ממש כמו קובית שוקולד, וזה לא כל כך מוצלח. אולי כדאי לנסות לחמם בתנור? לא ניסיתי
נכתב ע"י חנון;1956153:אני חושבת שאם רוצים להקפיא כדאי לחתוך מיד אחרי האפיה
חוץ מעוגות פשוטות שצריכים להפשיר אני אוהבת לאכול עוגות ופסים ישר מהמקפיא
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: