מידע שימושי הדרכה מצולמת- עוגה ב-10 דקות

גיטי 123

משתמש סופר מקצוען
אפיתי 2 פסים מתוך 5.
האם אפשר להקפיא את הבצק שנשאר לפני האפיה?
(לא היה לי נוגט וקרוקנט, מחר אני מתכננת לקנות)
 

הוליווד

משתמש צעיר
נראה מהמם!

אין לי נוגט :(

אפשר במקום מלית החלווה למרוח חמאת בוטנים מתחת לשוקולד?

בקר, אינספור תודות על המתכונים הקלים והמפורטים!!! מהעיתון אני אפילו לא מנסה...
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
נכתב ע"י נירוש;1954436:
טוב בקר, מה חשבת שאנחנו נוותר??;) גם אנחנו עשינו ויצא מעדן, פיזרנו מעל השוקולד קוקוס -טעיםםםם:) רק צימצמנו קצת בשוקולד, היה לנו שוקולד של 4 טורים ובכל רולדה שמנו 3 טורים, להשקיט את המצפון:D
אין מילים- תודה רבה!!!
העיקר שיצא טעים!

נכתב ע"י גיטי 123;1954465:
אני לא יודעת על בסיס מה הובטח שיהיו 10 פרוסות מכל פס עוגה.
אצלי היה רק 3...
אחת אכלתי אני,
זה היה טעים, אז התכבדתי בעוד אחת,
ואז רציתי רק ליישר את הקצוות... וזו היתה השלישית והאחרונה.

מה? רק אני גמרתי לבד? ואתם הצלחתם להתחלק עם עוד תשעה אנשים?
פרוסות דקות...חחח

נכתב ע"י מולטימדיה ה;1954481:
:D

זה מזכיר לי את ההיא שלא מבינה למה נכתב במתכון שהעוגה מחזיקה שבוע במקרר, בעוד שאצלה היא התחסלה תוך שעה:)
:)

נכתב ע"י גיטי 123;1954499:
אפיתי 2 פסים מתוך 5.
האם אפשר להקפיא את הבצק שנשאר לפני האפיה?
(לא היה לי נוגט וקרוקנט, מחר אני מתכננת לקנות)
אפשר בלי קרוקנט ונוגט. רק שוקולד. לא ניסיתי להקפיא את הבצק. אולי במקרר בשקית אטומה היטב עדיף.

נכתב ע"י הוליווד;1954686:
נראה מהמם!

אין לי נוגט :(

אפשר במקום מלית החלווה למרוח חמאת בוטנים מתחת לשוקולד?

בקר, אינספור תודות על המתכונים הקלים והמפורטים!!! מהעיתון אני אפילו לא מנסה...
אפשר בלי חלבה ובלי נוגט
חמאת בוטנים - לא ניסיתי
 

sarit m

משתמש פעיל
שלום בקר,
המתכון של הבצק הזה ממש פיס אצלי במטבח!
מכיון שאין בבצק סוכר אני רוצה למלאות אותו בשוקולד ללא סוכר
ולהכין לאמא שלי באהבה עוגה ללא סוכר,
יש לך עוד רעיונות?
 

מרגלית100

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
יש לי שאלה, זה מאוד טעים כשזה יוצא מהתנור מה שקרה אח"כ שהשוקולד ממש חזר להיות כמעט כמו קובית שוקולד רגילה ואז זה לא כ"כ נימוח...
איך את מגישה את זה כשזה לא טרי ישר מהתנור?
 

3632

משתמש צעיר
אני מעוניינת לשים קרוקנט במקום שומשום, לפזר את זה לפני האפייה?
 

קשקוש10

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
מתכון מושחת לגמרי לחולי שוקולד.....
כל פעם אני פותחת פס כדי להפתיע את אחד מבני המשפחה בפרוסה, והם לא מבינים לאן זה נעלם אח"כ.
אז אכלתי כמעט 5 חבילות שוקולד? :eek:
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
נכתב ע"י מרגלית100;1955090:
יש לי שאלה, זה מאוד טעים כשזה יוצא מהתנור מה שקרה אח"כ שהשוקולד ממש חזר להיות כמעט כמו קובית שוקולד רגילה ואז זה לא כ"כ נימוח...
איך את מגישה את זה כשזה לא טרי ישר מהתנור?

משאירה על השיש במקום חמים...

נכתב ע"י 3632;1955118:
אני מעוניינת לשים קרוקנט במקום שומשום, לפזר את זה לפני האפייה?
לא שמתי שומשום. מה שאת רואה בתמונה זה קשיו גרוס. אפשר קרוקנט.
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
נכתב ע"י sarit m;1955039:
שלום בקר,
המתכון של הבצק הזה ממש פיס אצלי במטבח!
מכיון שאין בבצק סוכר אני רוצה למלאות אותו בשוקולד ללא סוכר
ולהכין לאמא שלי באהבה עוגה ללא סוכר,
יש לך עוד רעיונות?

ממרח תמרים + אגוזים וקצת קינמון ולגלגל כמו רולדה. תראי באחד ההודעות, נראה לי בעמוד קודם העליתי תמונה.
ריבה + קוקוס ולגלגל כמו רולדה
ממרח חלבה ושוקולד צ'יפס
 

טוליפ

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
נכתב ע"י מרגלית100;1955090:
יש לי שאלה, זה מאוד טעים כשזה יוצא מהתנור מה שקרה אח"כ שהשוקולד ממש חזר להיות כמעט כמו קובית שוקולד רגילה ואז זה לא כ"כ נימוח...
איך את מגישה את זה כשזה לא טרי ישר מהתנור?

10 שניות במיקרוגל
 

ללי41

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
עם שוקולד מריר זה לא יוצא מדי מר?

אם אין לי נוגט וחלווה עדיף עם שוקולד חלבי? (מבחינת הטעם)
 

ביקי

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
מענין שאתן כותבות מיקרוגל.
אני ניסיתי לחמם במקרוגל 10 שניות עוד לא השפיע, ויותר מזה כבר שרף את השוקולד.
ובאמת כשמוציאים מהמקפיא, זה ממש כמו קובית שוקולד, וזה לא כל כך מוצלח. אולי כדאי לנסות לחמם בתנור? לא ניסיתי
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
נכתב ע"י ביקי;1955664:
מענין שאתן כותבות מיקרוגל.
אני ניסיתי לחמם במקרוגל 10 שניות עוד לא השפיע, ויותר מזה כבר שרף את השוקולד.
ובאמת כשמוציאים מהמקפיא, זה ממש כמו קובית שוקולד, וזה לא כל כך מוצלח. אולי כדאי לנסות לחמם בתנור? לא ניסיתי

כתבתי להניח במקום חמים כמה דקות לפני שאוכלים.
זה טוב גם ליצר האיפוק..:p
ואפשר לאכסן בחוץ בקופסא אטומה לכמה ימים.
 

Mix

משתמש מקצוען
נכתב ע"י ביקי;1955664:
מענין שאתן כותבות מיקרוגל.
אני ניסיתי לחמם במקרוגל 10 שניות עוד לא השפיע, ויותר מזה כבר שרף את השוקולד.
ובאמת כשמוציאים מהמקפיא, זה ממש כמו קובית שוקולד, וזה לא כל כך מוצלח. אולי כדאי לנסות לחמם בתנור? לא ניסיתי

חיממתי בתנור יצא מעולה!
 

שמואל גרינשטיין

יותר מעצב מגרפיקאי
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי DIP
צילום מקצועי
D I G I T A L
הכנתי עכשיו (לקח קצת יותר מ-10 דקות...)
כבר כמעט אין מה לצלם...

חני
 

s_katz

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
D I G I T A L
גמני הכנתי- יצא נחמד- תודה בקר!!
אבל אין זכר לטעם של נוגט- אכזב אותי..
 

חנון

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
אני חושבת שאם רוצים להקפיא כדאי לחתוך מיד אחרי האפיה
חוץ מעוגות פשוטות שצריכים להפשיר אני אוהבת לאכול עוגות ופסים ישר מהמקפיא
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
נכתב ע"י חנון;1956153:
אני חושבת שאם רוצים להקפיא כדאי לחתוך מיד אחרי האפיה
חוץ מעוגות פשוטות שצריכים להפשיר אני אוהבת לאכול עוגות ופסים ישר מהמקפיא

אני תמיד פורסת לפני ההקפאה....
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  57  פעמים

לוח מודעות

למעלה