מידע שימושי הדרכה מצולמת- עוגה ב-10 דקות

חנון

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
נכתב ע"י hbecker;1956187:
אני תמיד פורסת לפני ההקפאה....

ברור... גם אני
אבל פסים אני לא פורסת ונשים התלוננו שהשוקולד מתקשה לכן כתבתי שיפרסו לפני ההקפאה
 

3632

משתמש צעיר
לא התאפקתי ועשיתי את העוגה ככה באמצע הצהריים ואחרי שהבצק היה מוכן (5 דקות זה לקח..) הילדים כבר לא נתנו לי להמשיך אז הכנסתי למקרר וכעבור יום התפניתי לרדד ולהמשיך.. וזה באמת יצא מדהים! (עשיתי רק עם שוקולד ללא ממרח)
ותודה בשם השכנות (שלא זוכות להכיר את בקר מפרוג...) שניסו גם והתלהבו עד הגג!!
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
נכתב ע"י גלידה;1959620:
את משתמשת עם כוסות של 200 מ"ל או כוס חד פעמית?

כתבתי כמה פעמים שהכוסות שאני משתמשת הם ח"פ של 180 מ"ל, אלא אם כן ציינתי אחרת
 

rivkic

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
D I G I T A L
הכנתי את העוגה, קלילה וטעימה ביותר!
ניסיתי גם עם מילויים אחרים, יצא מוצלח.
 

בתש

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
עריכה והפקת סרטים
מרחתי שכבה הגונה של חמאת בוטנים מתחת השוקולד ומעל העוגה פזרתי שקדים פרוסים ואחרי האפיה מעט א. סוכר
יצא מעדן ויפהפה
תודה
 

ת'כלס

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הפקות ואירועים
מתכון אלווווף
מישהי ניסתה עם שוקולד במילוי? (תות, נוגט, כל המילויים האחרים...?)
אולי אפשר לשדך לזה מילוי גבינה?
בקר יש לך אולי מילוי גבינה שלא יברח מהבצק
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
נכתב ע"י ת'כלס;1960740:
מתכון אלווווף
מישהי ניסתה עם שוקולד במילוי? (תות, נוגט, כל המילויים האחרים...?)
אולי אפשר לשדך לזה מילוי גבינה?
בקר יש לך אולי מילוי גבינה שלא יברח מהבצק

תצטרכי להשתמש בגבינה 1/2 קשה כמו למשל טוב טעם וכיוצ"ב...
תחפשי במתכונים שהעלו לפני שבועות בטח העלו שם פסי גבינה ושם המילוי יהיה גם לך טוב...
 

ת'כלס

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הפקות ואירועים
נכתב ע"י hbecker;1960747:
תצטרכי להשתמש בגבינה 1/2 קשה כמו למשל טוב טעם וכיוצ"ב...
תחפשי במתכונים שהעלו לפני שבועות בטח העלו שם פסי גבינה ושם המילוי יהיה גם לך טוב...

לא יודעת לחפש...
את מתבלת את הגבינה?
 

שולחנית

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
את יכולה להכין כל מילוי של גבינה, לשים אותו בתבנית מאורכת ולהקפיא, ואז להניח על הבצק ולכסות
 

ת'כלס

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הפקות ואירועים
נכתב ע"י שולחנית;1960757:
את יכולה להכין כל מילוי של גבינה, לשים אותו בתבנית מאורכת ולהקפיא, ואז להניח על הבצק ולכסות

פעם עשיתי והכל "ברח" באפייה...
אני רוצה מילוי מוצק כזה
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
נכתב ע"י ת'כלס;1960752:
לא יודעת לחפש...
את מתבלת את הגבינה?

הנה רעיון

1 גבינה 1/2 קשה [כמו טוב טעם, למשל....]
1 קופסא גבינה 9%
1/3 חמאה- מומסת
1 ו 1/4 כוסות סוכר
2 חלמונים
4 כפות קמח
3 סוכר וניל
1/2 כוס אינסטנט פודינג וניל
1 כף רום [לא חובה]

מפוררים את הגבינה ה 1/2 קשה ומערבבים עם יתר החומרים. מעבירים למקפיא שיתקשה קצת.

מאפשרים 1/2 שעת הקפאה.

מכינים בצק. בעזרת כף מניחי מהמלית על הבצק. משטחים עם הגב הכף. סוגרים. מורחים בביצה טרופה עם מט סוכר וניל. אופים רגיל.
אפשר להוסיף מלית דובדבנים או אוכמניות מעל לגבינה לפני שסוגרים את הבצק.
 

קווי מתאר

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי DIP
עימוד ספרים
בקר, תודה ענקית! המתכון קליל ומעולה!

הצעה שלי:
הכנתי חצי מכמות הבצק, חילקתי ל-6 ובכל חלק שמתי "סולם" שוקולד.
זאת אומרת, שברתי את חפיסת השוקולד לאורכה וקיבלתי שלושה חלקים צרים וארוכים.
כך מתקבלות פרוסות קטנות יותר, וזה בסדר גמור - מכיון שהשוקולד כ"כ סמיך ומתוק...
מרחתי חמאת בוטנים מתחת ומעל השוקולד, ומעל הבצק משחתי ביצה ופיזרתי קוקוס.

יצא ממש ממש, אבל ממש! טעים.

צפה בקובץ המצורף 278713

צפה בקובץ המצורף 278712
 

קבצים מצורפים

  • 2.png
    KB 914.8 · צפיות: 156
  • 1.png
    KB 1,000.8 · צפיות: 123

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
נכתב ע"י mina;1969324:
בקר, תודה ענקית! המתכון קליל ומעולה!

הצעה שלי:
הכנתי חצי מכמות הבצק, חילקתי ל-6 ובכל חלק שמתי "סולם" שוקולד.
זאת אומרת, שברתי את חפיסת השוקולד לאורכה וקיבלתי שלושה חלקים צרים וארוכים.
כך מתקבלות פרוסות קטנות יותר, וזה בסדר גמור - מכיון שהשוקולד כ"כ סמיך ומתוק...
מרחתי חמאת בוטנים מתחת ומעל השוקולד, ומעל הבצק משחתי ביצה ופיזרתי קוקוס.

יצא ממש ממש, אבל ממש! טעים.

צפה בקובץ המצורף 278713

צפה בקובץ המצורף 278712
מהמם!
אכן אפשר להכין אצבעות. ואני עשיתי כך כמה פעמים. אבל רציתי כאן להביא את הכיף של להכין ב-10 דקות ואצבעות זה יותר זמן...
 

שפרה ציפורה

משתמש פעיל
בקר היקרה, תודה על כל ההדרכות והמתכונים אני מנסה הרבה מהם.
לגבי הבצק הזה הכנתי אותו כבר פעמיים הוא ממש נח רק שהכנתי אותו לאוזני המן ובגלל שאין בו סוכר חסר לו מתיקות.. כמה סוכר כדאי להוסיף?
וגם איך להכין מילוי שוקולד מתאים לאוזני המן?
ושוב תודה רבה על ההדרכות והמתכונים הטעימים! אנחנו נהנים..
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
נכתב ע"י שפרה ציפורה;1985313:
בקר היקרה, תודה על כל ההדרכות והמתכונים אני מנסה הרבה מהם.
לגבי הבצק הזה הכנתי אותו כבר פעמיים הוא ממש נח רק שהכנתי אותו לאוזני המן ובגלל שאין בו סוכר חסר לו מתיקות.. כמה סוכר כדאי להוסיף?
וגם איך להכין מילוי שוקולד מתאים לאוזני המן?
ושוב תודה רבה על ההדרכות והמתכונים הטעימים! אנחנו נהנים..

את יכולה להוסיף 1/2-1 כוס סוכר, תלוי לפי מידת המתיקות שאת רוצה.

מילוי שוקולד:
200 גרם שוקולד מריר
50 גרם מרגרינה
2 כפות אבקת נוגט [לא חובה]
2 כפות קקאו

ממיסים בסיר שוקולד ומרגרינה. מוסיפים את הנוגט והקקאו.
מחכים שיתחיל להתקשות ולא יהיה נוזלי ואז ממלאים באוזני המן בעזרת כפית.
 

שפרה ציפורה

משתמש פעיל
נכתב ע"י hbecker;1985316:
את יכולה להוסיף 1/2-1 כוס סוכר, תלוי לפי מידת המתיקות שאת רוצה.

מילוי שוקולד:
200 גרם שוקולד מריר
50 גרם מרגרינה
2 כפות אבקת נוגט [לא חובה]
2 כפות קקאו

ממיסים בסיר שוקולד ומרגרינה. מוסיפים את הנוגט והקקאו.
מחכים שיתחיל להתקשות ולא יהיה נוזלי ואז ממלאים באוזני המן בעזרת כפית.

וואו איזה זריזה!! תודה!
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  57  פעמים

לוח מודעות

למעלה