מחיר למשתכן הגרלות מחיר למשתכן

הטעם המושלם

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
בשורה דרמטית לציבור החרדי!
למי שלא התעדכן מהאשכול המקביל - היום נוספו למאגר הדירות בהנחה עוד 2175 דירות ברמה ה'2 בבית שמש.
שייכנסו בעז"ה בהגרלות הבאות!
יישר כח ענק לחבר'ה במשרד השיכון!
מה הצפי למחירים שם?

הטעם המושלם

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית

פרגר

משתמש רשום
מצרף

קבצים מצורפים

• מכרזי בית שמש.jpg
    מכרזי בית שמש.jpg
    KB 390.6 · צפיות: 50

הטעם המושלם

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
זה אמיתי??????? 3 חדרים בבית שמש במיליון מאתיים?

הטעם המושלם

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
אמאלה ופנטאוזים בפחות מ2 מיליון! זה פשוט לא אמיתי!

בית שמשניק

משתמש סופר מקצוען
במקביל להצלחה הגדולה שנרשמה היום במכרז בבית שמש, נסגרו היום בהצלחה עוד 2 מכרזים נוספים של מחיר מטרה, שבהם נוספו לזכאים עוד781 דירות נוספות בבני עי"ש ו60 דירות באילת.
בשבוע הבא צפויים להיסגר עוד כמה מכרזים גדולים, ביניהם ביבנה ובחריש.
לאחר תקופת דשדוש ארוכה, העניינים ב"ה התחילו לזוז יפה.

זה מה שאני

משתמש פעיל
נראה לי מחיר הזוי.

יש דירות בשפע באופקים/נתיבות ב-14 אלף למטר ויותר קרוב מדימונה.
מצד שני זה לא חישוב נכון כי ב15K השיווק יהיה בעוד 3-4 שנים שהיזם מחשב שזה יהיה אז המחיר אבל ברור שאם הוא היה משווק את זה עכשיו שלא היה לוקח את המחיר הזה כנלפענ"ד

• תודה
Reactions: szn

קפה ועוגה

משתמש פעיל
אבל יש הרבה בני מקום בבית שמש שכנראה יזכו....
לפי @די . הצפי לבני המקום הוא באזור העשרה אחוזים!!
אם אני מבין נכון את החלטות מועצת מקרקעי ישראל, אז הקצאת דירות לבני מקום היא 35% מהדירות עד סוף 2024, ואח"כ 25% מהדירות.
למילואים עד סוף 2024 יהיו 20% מהדירות ואח"כ 10% מהדירות.
כלומר אם ההגרלה תתקיים עד סוף 2024 יהיו לתושב חיצוני לא מילואים 50% מהדירות (1087 דירות), ואם ההגרלה תתקיים ב2025 יהיו לתושבים חיצוניים לא מילואים 65% מהדירות (1413 דירות)
אני משער שיהיו בערך 20-30 אלף נרשמים (בהגרלה בד'5 היו 20,000 נרשמים ומאז התווספו עוד אבל כנראה גם חלק זכו או קנו דירות). אם כן לכאורה אחוז הזכייה לחיצוניים לא מילואים יהיה חד ספרתי.
בהגרלה בד'5 נכנסו 3579 בני מקום להגרלה אפשר להניח שעכשיו יכנסו לפחות 4000. כלומר לכאורה יהיה אחוז זכיה של מעל 10%. כל זה אם כל הדירות יהיו בהגרלה אחת.
הנ"ל לפענ"ד וללא אחריות.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה