האברך מירושלים
משתמש רשום
את הכסף להשקעה יש לי אבל בא לי רווח טוב
המחירים הצפויים באלעד:את הכסף להשקעה יש לי אבל בא לי רווח טוב
בוקר טוב אני זכיתי באלעד בהגרלה 2370ב"ה זכיתי באלעד בהגרלה האחרונה.
רציתי לדעת האם יש התאגדות של הזוכים באלעד (צ’אט או משהו)?
זה לפי סדר ערים, ז"א אם זכית באלעד אתה יוצא מהרשימה בערים הבאות בתור שנרשמת, ואם תוותר על הזכיה שם תוכל רק בפעם הבאה להשתתף שובותגיד לי איך זה עובד יש אופציה לזכות בכל המקומות שנרשמתי ולבחור אחד מהם או שזה עובד לפי סדר ערים אני שואל את זה כי אם זה לפי סדר ערים אלעד יכולה להוריד לי את הסיכוי גם בשאר המקומות כי יש לי שם הכי הרבה סיכוי לזכות
בעיקרון לא,מה זה "משפרי דיור" - האם באמת יש להם הגרלות? שווה להוציא תעודת זכאות?
בוקר מבורך גם לךבוקר טוב אני זכיתי באלעד בהגרלה 2370
המכרז הענק ברמה ה'2 נסגר היום. ממתינים לתוצאות...דיברו פה בעבר על מחיר למשתכן בבית שמש זה יצא לפועל או שזה יהיה בהגרלות הבאות. ?
לא אבל היה כמה בעיות באזור שם בגלל כיר אקוסטי וזה נדחה לטופס 4בוקר מבורך גם לך
אני זכיתי בהגרלה מס’ 2367
יש לך מושג אם יש איזה איגוד לקבוצות רכישה, עדכונים וכו’?
תראה אם רלוונטי עבורך...בוקר מבורך גם לך
אני זכיתי בהגרלה מס’ 2367
יש לך מושג אם יש איזה איגוד לקבוצות רכישה, עדכונים וכו’?
סליחה אבל לא הבנתי מה זה אומר אשמח להסברהמכרז הענק ברמה ה'2 נסגר היום. ממתינים לתוצאות...
אם יש זוכים זה ייכנס להגרלות הבאות.
היה מכרז לקבלנים לבניית פרויקט ענק ברמה ה בבית שמש ,שמתוכם רוב הדירות הם מיועדות לדירה בהנחה,אם יהיה זוכה נוכל בהגרלה הבאה כבר "לזכות" מהדירות האלו שיוגרלו.........סליחה אבל לא הבנתי מה זה אומר אשמח להסבר
אתה יודע אם זה ייכנס להגרלה הבאה ממש?המכרז הענק ברמה ה'2 נסגר היום. ממתינים לתוצאות...
אם יש זוכים זה ייכנס להגרלות הבאות.
רווח - תל אביבמה עדיף להכנס תל אביב או בת ים ?
אפשר לשאול כמה המחירים בתל אביבהמחירים הצפויים באלעד:
3 חד' כ1.55M
4 חד' כ1.9M
5 חד' כ2.3M
ביחס למחירים הנהוגים כיום באלעד בשוק החופשי הרווח לא גבוה.
אבל מצד שני, צריך לזכור שאלעד היא עיר במרכז הארץ, עם סיכוי גבוה לעליית מחירים, כך שאולי בזמן האיכלוס יהיה כאן רווח יפה.
הטבלאות נעוצות בפורום קורת גג - בהודעה הראשונהאפשר לש
אפשר לשאול כמה המחירים בתל אביב
(או לציין מספר עמוד שיש בו את הטבלה שמן הסתם שלחת של זכריה ההוא)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: