החוק לזוגות מאורסים הוא מ-3 חודשים לפני החתונה עם אישור מהרבנות על תאריך חתונהאני לא מבין מה הבעיה, סבא שלי התחתן 6 שנים אחרי האירוסין מה לא טוב? תגיד שאתה מתחתן עוד שלוש שנים
תבדקו בטבלאות של טל זכריהכמה הצפי לרווח בבת ים?
מה המחיר של דירה בהגרלה, ומה המחיר בשוק החופשי?
2Mבכל אופן תל אביב זה רווח של יותר מ 2K
במחילה, אבל לא ברור לי מה הקטע של אנשים להיזכר ברגע האחרון.יש אפשרות עדיין לחדש את הזכאות?
אנחנו באלונים ופג תוקף.
צריכים לחדש דרך החברה.
איזה טופס צריך לשלוח לה?ם
אולי יתמזל מזלנו ויקבלו...
תודה
זה לא בשבילי בשביל ההורים באתי למלאות להם היום וראיתי התוקף שלהם פגבמחילה, אבל לא ברור לי מה הקטע של אנשים להיזכר ברגע האחרון.
ההגרלה פתוחה כבר למעלה מ3 שבועות.
המדינה נותנת מתנה לחלק מהזכאים ואנשים מתעקשים לא לנסות אפילו לקבל אותה...
הם בעיקרון ירדו מהעניין לקנות דירה..זה לא בשבילי בשביל ההורים באתי למלאות להם היום וראיתי התוקף שלהם פג
הזכאות שלנו בעינה עומדת..
בכל אופן מנצלת את הבמה להודות על כל הזמן והידע שאתה מקדיש עבורנו...
לכן אני מאוד מעריך את אלה שנרשמים בשכונות, שההרשמה תקבע את הצביון- ויביא פיתרון אמיתי למצוקת הדיור החרדינקודה למחשבה!
אשמח לשמוע את דעתכם...
כולם פה בפורום כותבים ללכת על ההגרלות עם הסיכויים הגבוהים ביותר, מבחינה סטטיסטית זה נכון,
העניין שבהגרלה זה לא עובד אם סטטיסטיקה, אלא נטו עניין של מזל, שהרי גם אם אתה תירשם 10 פעמים להגרלות שבכל אחת יש 10 אחוז שתזכה אין לך 100 אחוז זכייה.
ובעיקר לאנשים שמאמינים שהכול משמיים וזה רק עניין של השתדלות, אז אולי דווקא ההשתדלות זה להירשם להגרלה עם הכי הרבה רווח ולא הכי הרבה סיכוי ,כי הרי להקב"ה לא משנה כמה סיכויים יש לך מבחינה סטטיסטית , זה לא קצת לקנות כמה כרטיסים ללוטו להגדיל סיכויים?
לכן הוא מציע לך לקנות 'לוטו', יש לך רעיון אחר?זה יפה מאד לחשוב על כלל אבל בסוף אנשים צריכים מקום לגור בו.
לא כ"כ הבנתי, אני רק אמרתי שאולי עדיף להירשם להגרלות שיש בהם יותר רווח...לכן הוא מציע לך לקנות 'לוטו', יש לך רעיון אחר?
להתפלל!
תקנה לטו יש יותר רווחלא כ"כ הבנתי, אני רק אמרתי שאולי עדיף להירשם להגרלות שיש בהם יותר רווח...
לדעתי גם זה לא
בכל מקרה גם לפי הקו שלכםנקודה למחשבה!
אשמח לשמוע את דעתכם...
כולם פה בפורום כותבים ללכת על ההגרלות עם הסיכויים הגבוהים ביותר, מבחינה סטטיסטית זה נכון,
העניין שבהגרלה זה לא עובד אם סטטיסטיקה, אלא נטו עניין של מזל, שהרי גם אם אתה תירשם 10 פעמים להגרלות שבכל אחת יש 10 אחוז שתזכה אין לך 100 אחוז זכייה.
ובעיקר לאנשים שמאמינים שהכול משמיים וזה רק עניין של השתדלות, אז אולי דווקא ההשתדלות זה להירשם להגרלה עם הכי הרבה רווח ולא הכי הרבה סיכוי ,כי הרי להקב"ה לא משנה כמה סיכויים יש לך מבחינה סטטיסטית , זה לא קצת לקנות כמה כרטיסים ללוטו להגדיל סיכויים?
בדיוק!בכל מקרה גם לפי הקו שלכם
אין טעם להיכנס ליותר מהגרלה אחת עם סיכוי גבוה
כי בשביל הקב”ה זה מספיק
לשאר ההגרלות תעשו בתור השתדלות את מה שההגיון הטבעי אומר
שזה אלו עם הסיכוי הכי גבוה
כבר שמעתי על גישה כזו בערך, וצ”ע טובא
מה שבטוח שלנצל את כל האופציות על הרווח הכי גדול
בגלל ההשקפה שתיארתם
זו סתירה מיניה וביה.
אני חושב שזה נכון רק למי שאוחז שם באמת, והוא גם לא מתבאס כשאוטובוס בורח לו, וכו'בעיקר לאנשים שמאמינים שהכול משמיים וזה רק עניין של השתדלות, אז אולי דווקא ההשתדלות זה להירשם להגרלה עם הכי הרבה רווח ולא הכי הרבה סיכוי ,כי הרי להקב"ה לא משנה כמה סיכויים יש לך מבחינה סטטיסטית , זה לא קצת לקנות כמה כרטיסים ללוטו להגדיל סיכויים?
איפה יש בטבלאות שלו רווח משוער?תבדקו בטבלאות של טל זכריה
כאן יש רווח משועראיפה יש בטבלאות שלו רווח משוער?
אני רואה רק מחיר הדירות לאחר הנחה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: